alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 21/03/2019

 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ελευθερίου Βενιζέλου 5 23330 26701 Κέντρο Υγείας
 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
13:30-17:30 ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 117 ΚΑΙ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΩΝΙΑ 23310-60340
 
21:00-08:00 ΜΑΣΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18 23310-23132
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Γκέρος Γεώργιος 2332022800 Καμπίτη 7

Κατηγορία Φαρμακεία

ΔΤ: Την Τρίτη 19 Μάρτη η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη και ομάδα αποτελούμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Γαλατσίδα, Αμυγδαλιά Κυροπούλου, Παναγιώτη Τσολάκη και Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας.Ήρθαν σε επαφή με τους Αστυνομικούς υπαλλήλους κι είχαν μια σύντομη κουβέντα με τον υποδιοικητή του Α.Τ πάνω σε ζητήματα της υπηρεσίας καθώς και θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την στήριξητων αιτημάτων τους. Πάγια θέση του ΚΚΕ είναι πως η αστυνομία πρέπει να ασχολείται μόνο με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και όχι με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που βάζει στο στόχαστρο το λαϊκό κίνημα. Αμέσως μετά βρέθηκαν με τους υπαλλήλους του τμήματος Ασφάλειας όπου συνομίλησαν με τον Διοικητή και καταγράφηκαν ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων - οχημάτων αλλά και μέτρων προστασίας του προσωπικού.

Αργότερα το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ όπου συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και την προϊσταμένη του υποκαταστήματος.Πραγματοποιήθηκε μιασυζήτηση μαζί τους για τις επερχόμενες μειώσεις προσωπικού και κλεισίματος υποκαταστημάτων ενώ σημειώθηκε πως είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων (ΝΔ&ΚΙΝΑΛ),που συμφωνούν,προωθούν και υλοποιούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ, για απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη εντατικοποίηση, πιο χαμηλούς μισθούς και περαιτέρω ιδιωτικοποίηση. Τονίστηκε η αναγκαιότητα της στήριξης της υπηρεσίας αλλά και των εργαζόμενων, ισχυροποιώντας την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και το ΚΚΕ σε Ευρωβουλή και Εθνικές εκλογές, με στόχο τηνεμπόδισηστους αντεργατικούς - αντιλαϊκούς σχεδιασμούςτων πολιτικών εκφραστών των άλλων παρατάξεων, την διεκδίκηση από καλύτερες θέσεις για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, την επαναφορά των δικαιωμάτων που καταργήθηκαν καθώς και μονιμοποίηση των συμβασιούχων σε ενιαίο ταχυδρομικό φορέα.

Η περιοδεία του κλιμακίου ολοκληρώθηκε στις Υπηρεσίες & Διευθύνσεις που λειτουργούν στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας. Από τις επαφές με υπαλλήλους αναδείχθηκε το κύριο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνσή τους με αυξημένο αριθμό αρμοδιοτήτων. Εκεί από την πλευρά της η «Λαϊκή Συσπείρωση» έκανε ξεκάθαρο πως για να λειτουργήσει μια Δημοτική αρχή, ένας Δήμος, ο κινητήριος μοχλός είναι το στελεχικό και εργατοϋπαλληλικό προσωπικό τουκαι θα απαιτηθεί η μονιμοποίηση εργαζομένων, που δεν ήρθαν στο Δήμο από κανένα παράθυρο, αλλά μέσα από τον δρόμο της μακροχρόνιας ανεργίας και από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Τόνισε πως μέλημά της είναι η εύρυθμη λειτουργία μεταξύ των Διευθύνσεων & Τμημάτων για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών, με το προσωπικό στο πλευρό της κι όχι απέναντίτης, δηλαδή την λειτουργία ομαδικής δουλειάς που θα την εισπράττουν οι δημότες αλλά και όσοι επισκέπτονται το Δήμο μας.

 

Δείτε τις απόψεις του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου και των δημοτικών συμβούλων, Στέργιου Μίχου, Ισαάκ Χαλκίδη, Γιάννη Κιρκιλιανίδη και Αλευρά για τα επίμαχα θέματα των καθαριστριών και των εγκαινίων του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θέματα που δημιούργησαν ένταση στο Δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και το μονοπώλησαν αφού οι αντικρουόμενες πλευρές διασταύρωσαν τα ¨πυρά¨ τους.

Ερωτήματα διατυπώθηκαν όπως: - ¨Το Πνευματικό έχει παραληφθεί, υπάρχουν πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής και ίσως οι απαιτούμενες άδειες λειτουργίας;¨ - ¨Ποιος θα καλύψει τη δαπάνη των 8.000€ για τη συναυλία στα πλαίσια των εγκαινίων του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας¨ - ¨Υπάρχει επικινδυνότητα για τους πολίτες και μήπως η Δημοτική Αρχή προχωράει βεβιασμένα; - Ποιος είναι καθύλην αρμόδιος για το Πνευματικό Κέντρο;¨ -¨Πώς καθαρίζονται τα σχολεία το Σεπτέμβρη;¨ -¨Πώς άλλοι Δήμοι καταφέρνουν και κάνουν τις συμβάσεις από Σεπτέμβρη;¨ - ¨Γιατί δεν υπόγραψε ο Δήμος σύμβαση για 2 διδακτικά έτη;¨ - ¨Εισπράττονται τα χρήματα Σεπτεμβρίου.

Δείτε σε βίντεο την ανάγνωση της επιστολής παραίτησης του Γιώργου Κουτζηπασόπουλου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Ράπτη. ¨Δεν ήμουν άνθρωπος αλλά 5 με 10 ψήφοι περισσότεροι. Ντρέπομαι...¨

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Μαρτίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.990.322ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 50.000 ευρώ στο παιχνίδι «Γρήγορα 50άρικα» και δύο τυχεροί που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Tριπλό 7άρι» και «Χρυσά 7άρια».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Εφτάτυχη γάτα με ουρά!», το οποίο προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει

τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη

σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

ScientificGamesInt’l

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας του δήμου Αλεξάνδρειας όπου μετά από 30 και πλέον χρόνια ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του στις 31 Μαρτίου και ώρα 20:00’ με μουσική συναυλία της εκπληκτικής Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Το Πνευματικό Κέντρο της πόλης αποτελεί ένα πρότυπο χώρο γνώσης εκπαίδευσης, χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και απόλαυσης, σε ένα αισθητικό αποτέλεσμα με σύγχρονο και μινιμαλιστικό design πλημμυρισμένο από χρώμα και ευρηματικές κατασκευές.

Ήρθε η ώρα το «Στολίδι της Αλεξάνδρειας» να αναδειχθεί ως ένα εργαλείο προώθησης των τεχνών, της νέας πολιτιστικής βιομηχανίας, της λαογραφίας και της παράδοσης, αλλά και ως ένα μέσο μέγιστης προβολής της πόλης της Αλεξάνδρειας μέσα από συνέδρια, επιστημονικές ημερίδες και μύριες άλλες τόσες εκπαιδευτικές δράσεις.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων αλλά και μετέπειτα θα λειτουργεί στο Φουαγιέ διαρκή έκθεση με αναφορά στον Μ. Αλεξάνδρο.

Η επίσημη πρόσκληση του δήμου Αλεξάνδρειας:


"Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 8 το βράδυ.

Θα ακολουθήσει συναυλία με την παγκοσμίου φήμης μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά σε ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες που συναντούν την Ανατολή και τη Δύση.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη".

 

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό χώρο:

 

ΔΤ: Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφθηκε την Τρίτη το Νοσοκομείο Νάουσας και συζήτησε με τη διοίκηση τα ζητήματα που απασχολούν την υγειονομική μονάδα. Στη συνάντηση παρέστησαν ο διοικητής κ. Μαυρογιώργος, η αναπληρωτής διοικητής κα Πέρβου και ο εκπρόσωπος της επιστημονικής επιτροπής κ. Φλέγγας. Παρότι προσκλήθηκε, δεν παρέστη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.

 Στην αρχή η βουλευτής ενημέρωσε για την τροπολογία που κατέθεσε και ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο σχετικά με την ένταξη της Νάουσας στην κατηγορία Α΄, γεγονός που δίνει αυξημένα κίνητρα για την προσέλκυση ιατρών στις τοπικές δομές υγείας. Όπως τονίστηκε, πρόκειται για μια πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη για το Νοσοκομείο Νάουσας, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό. Εκφράστηκε η ελπίδα πως στις επερχόμενες προκηρύξεις, η θεσμική αυτή αλλαγή θα λειτουργήσει ευεργετικά, βοηθώντας στην έλευση νέων ιατρών καλύπτοντας έτσι τα όποια κενά υπάρχουν στις κλινικές του νοσοκομείου.

Ακολούθως, η βουλευτής ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα ενέργειες της διοίκησης σχετικά με τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής και την προμήθεια του αξονικού τομογράφου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του διοικητή του Γ.Ν. Ημαθίας κ. Μαυρογιώργου στην Αθήνα, προκειμένου να έχει πλήρη και ιδία γνώση σχετικά με την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας προμήθειας του αξονικού τομογράφου. Ο διοικητής ενημέρωσε πως προέβη σε παρέμβαση προς τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται τον έλεγχο της συμβατικής διαδικασίας, ώστε να κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες ακριβώς λόγω της μείζονος σημασίας που έχει για το νοσοκομείο η έλευση του αξονικού τομογράφου. Η βουλευτής ενημερώθηκε επίσης για την πλήρη ομαλοποίηση της λειτουργίας της παθολογικής κλινικής και της πλήρους εφημέρευσης της μονάδας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπήρξε πλήρης διαβεβαίωση από την αναπληρώτρια διοικήτρια πως στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν ελλείψεις τέτοιες που να καθιστούν δυσχερή τη λειτουργία ιατρείων και τμημάτων, όπως παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό από συγκεκριμένες πηγές. Εν αντιθέσει έχει δοθεί έμφαση στην αγορά όλων όσα είναι απαραίτητα σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αντιδραστήρια και αναλώσιμα, ώστε να διευκολύνεται το έργο των ιατρών.

  Όσον αφορά στην επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής, εκφράστηκε εκ νέου η πεποίθηση της διοίκησης πως δεν είναι δυνατή η λειτουργία μιας χειρουργικής κλινικής με μόνο δύο ιατρούς (ο ένας εκ των οποίων επικουρικός), καθότι κάτι τέτοιο ενέχει κινδύνους για τους ίδιους τους ασθενείς, άποψη την οποία ενστερνίστηκαν και οι ιατρικοί και επιστημονικοί φορείς του νοσοκομείου. Ωστόσο, η κινητικότητα που υφίσταται με την πλήρη λειτουργία μαιευτικού και γυναικολογικού ιατρείου, τη δυνατότητα εργαστηριακών εξετάσεων για εγκύους κ.λπ. αποδεικνύει από πλευράς της διοίκησης όλες τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να είναι πληρέστερη η παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του νομού.

  Η βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας του Νοσοκομείου Νάουσας. Tην ομαλή λειτουργία όλων των κλινικών του νοσοκομείου, την αύξηση των τακτικών εξωτερικών ιατρείων αλλά και τη συνεχή ενίσχυσή του με ιατρικό και μη προσωπικό.  Σχετικά με την μαιευτική κλινική τόνισε πως παραμένει στόχος η επαναλειτουργία της και για το σκοπό αυτό θα επιδιώξει μαζί με τη διοίκηση συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό ώστε σε πρώτη φάση να επανενταχθεί στο οργανόγραμμα του νοσοκομείου και ακολούθως να γίνουν οι σχετικές ενέργειες για την πλήρη στελέχωσή της.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας όπου συγκρούστηκαν δύο οχήματα προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Στο συμβάν βρέθηκε και περιπολικό του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά
Σας γνωρίζουμε ότι στις 25 Μαρτίου 2019 , ημέρα Δευτέρα θα λάβουν χώρα στη πόλη της Αλεξάνδρειας, με την ευκαιρία  του Εορτασμού της Επετείου της Επανάστασης του 1821, οι παρακάτω εκδηλώσεις και παρακαλούμε όπως παραστείτε στις εκδηλώσεις που αναφέρονται παρακάτω, με όλο το προσωπικό, τα  Δ.Σ. και τα μέλη των Σωματείων, Ενώσεων, Οργανώσεων και Συλλόγων:
Γενικός σημαιοστολισμός όλων των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, με μέριμνα των αρμοδίων, καθώς και των οικιών της πόλης της Αλεξάνδρειας από την ανατολή του ηλίου της 24ης Μαρτίου μέχρι τη δύση της 25ης Μαρτίου.
Ώρα  07:30
Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
Ώρα 08:00 
Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης της Αλεξάνδρειας από ομάδα οπλιτών μέριμνα Κ.Ε.Α.Σ. Απόδοση τιμών στο Ηρώο και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας από Διμοιρία της Κ.Ε.Α.Σ 
     
Ώρα 10:00 -  Δοξολογία
Θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 
Πέρας προσέλευσης Επισήμων ώρα  10.10 π.μ
Ώρα 11:00 - Επιμνημόσυνη Δέηση – Κατάθεση Στεφάνων
Θα λάβουν χώρα μετά την Δοξολογία στο χώρο του Ηρώου της πόλεως.
Προσέλευση Επισήμων ώρα 11.10 π.μ
Ώρα 12:00 - Παρέλαση
Θα πραγματοποιηθεί παρέλαση επί της οδού Βετσοπούλου, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, από μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, συλλόγων, σωματείων κλπ. με τις σημαίες τους, καθώς και Διμοιρίας Στρατού της Κ.Ε.Α.Σ
Παρακαλούνται, όλοι όσοι συμμετάσχουν στο σύνολο των εκδηλώσεων (Αρχές, Σώματα Ασφαλείας  φορείς, σύλλογοι και σχολικές μονάδες) όπως, επιδείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον ούτως ώστε να στεφθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 2019.                         
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1.Την από 18-03-2019 έγγραφη δήλωση –υποβολή παραίτησης του κ. Κουτζηπασόπουλου Γεωργίου του Αποστόλου, δημοτικού συμβούλου του Συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης » που καταχωρήθηκε στο γενικό πρωτόκολλο με αριθμό 5029/18-03-2019
2.Τις υπ’ αριθ. 19/ΕΠ/2014 και 30/ΕΠ/2014 Αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας  περί επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 18ης Μαίου 2014 και της 25ης Μαίου 2014 και ανακύρηξης των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αλεξάνδρειας
3.Τις διατάξεις του άρθρου 54 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α΄87,07-06-2010)
4.Την υπ’ αριθ. 43/30565/06-08-2014 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης <Ορκωμοσία των αιρετών των ∆ήμων, εγκατάσταση των νέων αρχών και εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των ∆ήμων (∆ημοτική Περίοδος: 1η Σεπτεμβρίου 2014 - 31η Αυγούστου 2019) 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Κουτζηπασόπουλου Γεωργίου του Αποστόλου, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας