alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. «Σε διάβαζα αγόρι μου κάθε βδομάδα αλλά τώρα μας το απαγόρευσε ο παπάς» μου είπε μια κυρία στο δρόμο.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 25/01/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 19:50

Καλός ο καιρός - Σε άνοδο η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με ασθενείς βροχές στα δυτικά.

Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 14 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον ένα) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, από το απόγευμα στα κεντρικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα νότια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κατηγορία Γενικά

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας για το νέο εκλογικό νόμο, που εισάγει προς ψήφιση η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 28η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

1.Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 775/14-01-2020 (1ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

2.Λήψη απόφασης για α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με την αίτηση του κ. Σωτηρίου Τόκα β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες (εφόσον απαιτηθεί).

3.Έκριση ή μη του Απολογισμού Εσόδων-Εξόδων καθώς και του 8ου Ισολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. της 31-12-2018 και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων (σχετική η αριθ. 184/2019 απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α.)

4. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο.

5.Εξειδίκευση πίστωσης για τη δαπάνη της συνδρομής του Δήμου σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος 2020

6.Λήψη απόφασης
Α.για την έγκριση ή μη της με Α.Μ.1/2020 Έκθεσης Προδιαγραφών της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες έτους 2020
Β.τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας
Γ.την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης

7.Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη νέας χρονικής παράτασης της σύμβασης με αριθ. πρωτ. 11000/20-06-2019 που αφορά την Ομάδα 1 της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

8.Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη χρονικής παράτασης της σύμβασης με αριθ. πρωτ. 14906/20-08-2020 που αφορά την Ομάδα 2 της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

9.Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύναψη σύμβασης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αμπελοτοπίων στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας Δήμου Αλεξάνδρειας» Α.Μ. 110/2013

10. Λήψη απόφασης για:
α) παροχή γνωμοδότησης (αφορά αίτηση του κ Σωτηρίου Καλότση),
β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου.

11.Λήψη απόφασης για την έγκριση των δαπανών της μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.

Ο
Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 25-26/1:

Κατηγορία Αθλητικά

Η επιχείρηση BRAVOS SOUND SERVICES που δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών καλύψεων ήχου ζητά υπαλλήλους.

Προσόντα: Δίπλωμα αυτοκινήτου και γνώσεις αγγλικής γλώσσας.

Ηλικία: 20 έως 40 ετών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932290354

Κατηγορία Επιχειρείν

Τη Δευτέρα 27/01/2020, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η τελετή αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας (Δημοτικό Πάρκο – Άλσος Αγίου Νικολάου) και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) που βρίσκεται στο Κτήμα Συγγρού στην Αθήνα και
υπάγεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στην τελετή, κατά την οποία, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Προέδρου του ΙΓΕ Νικολάου Θυμάκη, θα παραστούν επίσης ο Βασίλειος Έξαρχος μέλος του Δ.Σ. του ΙΓΕ, Αντιδήμαρχοι και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Νάουσας, Νικόλαος Μπάμπος.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας