alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Έχει παραληφθεί από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, νέος σχολικός εξοπλισμός μέσω της ΚΤΥΠ Α.Ε., μετά από ενέργειές μας, όπως και του βουλευτή Ημαθίας, κου Αναστάσιου Μπαρτζώκα, τον οποίο και οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια για αυτή τη συμβολή του.

Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για το καλό του τόπου και των δημοτών μας.

Ευχαριστώ και πάλι.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 295 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 48 συνδέονται με γνωστές συρροές και 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22.652, εκ των οποίων το 55.7% αφορά σε άνδρες. Επίσης, 3.315 (14.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 9.218 (40.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Την ίδια ώρα, 91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 25 (27.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 240 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 456 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 174 (38.2%) αφορούν σε γυναίκες και οι υπόλοιποι σε άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Αναλυτικότερα, η κατανομή των σημερινών κρουσμάτων έχει ως εξής:

40 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
145 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές
6 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας
3 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών
1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου
1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας
15 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 7 συνδέονται με γνωστές συρροές
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας
9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστές συρροές
1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου
1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας, συνδεόμενο με γνωστή συρροή
19 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 6 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
9 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή, ενώ 4 με αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Λακωνίας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
3 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή
1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ξάνθης
3 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου
1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου, συνδεόμενο με γνωστή συρροή
2 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
17 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

 

 

Κατηγορία Υγεία

Ευχαριστώ δημόσια τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή της περιοχής μας κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, για τη καθοριστική του συμβολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοοδωρικάκο με σκοπό την εξασφάλιση έκτακτης επιχορήγησης ποσού 365.000,00 ευρώ, για την αγορά καινούργιου απορριμματοφόρου και μηχανημάτων έργου.

Η άριστη συνεργασία μας, επιβεβαιώνεται καθημερινά με τη διεκπεραίωση όλων των τοπικών υποθέσεων του Δήμου μας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Με κοινή πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, δίνεται ουσιαστική διέξοδος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στην αξιοποίηση των σταφυλιών που δεν είναι πλέον επιλέξιμα για την παραγωγή κρασιού (οινοποίηση).

Όπως είναι γνωστό, η φετινή περίοδος ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον αμπελοοινικό τομέα λόγω της πανδημίας και των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν τη μείωση της ποιότητας σε οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου.

Με την πρωτοβουλία των κ.κ. Βεσυρόπουλου και Βορίδη, σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, δίνεται η δυνατότητα  στους αμπελοκαλλιεργητές – κατόχους μη επιλέξιμων προς οινοποίηση σταφυλιών να αξιοποιήσουν την παραγωγή τους με εναλλακτικό τρόπο.

Η ταχεία επίλυση του σοβαρού ζητήματος αναγνωρίστηκε από την Ομοσπονδία Αμβυκούχων και Αμπελοκαλλιεργητών Ελλάδος, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στους δύο υπουργούς.

Κατηγορία Αγροτικά

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 13/10/2020 ημέρα Tρίτη και ώρα : από 08:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ

θα γίνει διακοπή νερού στην Τ.Κ Λουτρού λόγω αποκατάστασης βλάβης, αγωγού ύδρευσης από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης .

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

Εκ της Τεχνικής
Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Κότα σχάρας & σούβλας «ΜΕΝΤΣΗΣ», μια νέα γευστική γωνιά άνοιξε τις πύλες της στην οδό Δ. Βετσοπούλου 14.

 Γευστικές καταστάσεις με παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, έτοιμες να σας απογειώσουν...

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, όλα παρασκευάζονται με πολύ μεράκι έτσι ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι.

Γεύσεις απλές, καθαρές, αυθεντικές, που τις νοσταλγούμε πολλές φορές, κυνηγώντας το διαφορετικό και το καινούργιο.


Ένα σημείο στην πόλη της Αλεξάνδρειας που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Στο «ΜΕΝΤΣΗ» θα βρείτε:

Κοτόπουλο σχάρας

Κοτόπουλο σούβλας

Νωπά κοτόπουλα

Δ. Βετσοπούλου 14 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΗΛ. 2333 401050 ΚΙΝ.6970 617050

 

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0195

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0202

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0207

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0199

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0201

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0211

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0213

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0219

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Κάθε αρχή και δύσκολη σύμφωνα με το ρητό και αυτό επιβεβαιώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όπου η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας φιλοξένησε την Κούπα Κιλκις για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ! Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη και την εμφανή έλλειψη ρυθμού, ο ΓΑΣ φάνηκε ψυχραιμότερος και ικανότερος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, φτάνοντας στο αγχωτικό αλλά δίκαιο 54-49!

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια - ΚουΠα Κιλκίς 54-49

Διαιτητές: Μητονας, Γιανκιδης

Δεκάλεπτα: 09-13, 18-15, 08-07, 19-14

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Πουρλιοτόπουλος): Μπαλτάς, Πουαρίδης, Παντοφλίδης 11(1), Γιαμπατζίδης 18(1), Νοτόπουλος 2, Ντάβλης 2, Παπαγερίδης 8, Προιος, Πάπου 6, Καραγιάννης 3, Παπαζήσης, Ζησιός 4

Κατηγορία Αθλητικά

Με κοινοβουλευτική ερώτηση ζητάο Τάσος Μπαρτζώκας τη χορήγηση δανείων με εγγύηση του Δημοσίου, αλλά και περαιτέρω μέτρα στήριξης για τους επαγγελματίες του αμπελο-οινικού κλάδου.
Ειδικότερα, και μετά από επαφές του με τους επαγγελματίες του κλάδου, ο Τάσος Μπαρτζώκας φέρνει το ζήτημα της υποστήριξης των αμπελουργών- οινοπαραγωγών στη Βουλή.Όπως εκθέτει στο κείμενο της κοινοβουλευτικής ερώτησης, το μείζον ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδουσυνοψίζεται στη μειωμένη ρευστότητα, η οποία θέτει σε απειλή τη βιωσιμότητα των, κατά κανόνα, μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων τους για την επόμενη χρονιά.
Παρά το γεγονός ότι από την αρχή της υγειονομικής κρίσης έχουν ληφθεί μέτρα, τόσο θεσμικής όσο και οικονομικής στήριξης, οι επαγγελματίες επισημαίνουν ότι δεν επαρκούν. Η μείωση της ζήτησης οίνου, είτε λόγω των ακυρώσεων παραγγελιών από το εξωτερικό, είτε λόγω των περιορισμών στην εστίαση, προμηνύουν το αβέβαιο μέλλον για το εισόδημα τους. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αποθεματοποίηση τους ήδη είναι πολύ υψηλή, εν όψει των παρατεταμένων υγειονομικών περιορισμών και της αβεβαιότητας που αυτοί προκαλούν, οι αμπελουργοί-οινοπαραγωγοί εκπέμπουν σήμα κινδύνου.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό τους, καθώς η Ημαθία συνιστά δυναμικό κέντρο παραγωγής οίνου, πρωτοστατώντας  στηνπαραγωγή εξαιρετικής ποιότητας οινικών προϊόντων, τα οποία καταγράφουν υψηλές επιδόσεις στην εγχώρια και αλλοδαπή αγορά.
Την ικανοποίηση του αιτήματος για χορήγηση ρευστότητας στους αμπελο-οινοπαραγωγούς, εγγυημένης από το Δημόσιο, ο Τάσος Μπαρτζώκας θα την παρακολουθεί πολύ στενά, ασκώντας συνεχή πίεση στην πολιτική ηγεσία με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

Το κείμενο της Κοινοβουλευτικής Ερώτησης

Προς:    τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μαυρουδή Βορίδη
             Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα
Θέμα:    Ανάγκη στήριξης των Ελλήνων αμπελουργών και οινοποιών
Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τόσο οι αμπελουργοί, όσο και οι οινοποιοί της χώρας μας, εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τα προβλήματα του αμπελοοινικού κλάδου.
Εξαιτίας της πανδημίας, η ζήτηση οίνου υπέστη μεγάλη καθίζηση, τόσο λόγω της περιορισμένης εσωτερικής κατανάλωσης, απόρροιας των περιορισμών στην εστίαση, όσο και της μείωσης του όγκου των εξαγωγών, δεδομένης της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, αλλά και των lockdown στις εξαγωγικές χώρες, η οποία προκάλεσε σωρεία ακυρώσεων παραγγελιών.
Συνέπεια των ανωτέρω είναι η μεγάλη ποσότητα αδιαθέτου οίνου, η οποία έχει συσσωρευτεί στις δεξαμενές των Οινοποιείων, και προκύπτει, όχι μόνο λόγω της έκτακτης συγκυρίας, αλλά και της υψηλής αποθεματοποίησης της προηγούμενης χρονιάς, η οποία βεβαίως, ανάγεται στην πτώση της κατανάλωσης οίνου. Σύμφωνα με υπολογισμούς, εκτιμάται ότι η  πτώση αυτή, σε βάθος τριετίας, προσεγγίζει το 30%. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές των ίδιων των αμπελουργών, και υπό το πρίσμα της παραδοχής ότι και η φετινή εσοδεία είναι από τις καλύτερες, πολλοί αμπελουργοί δεν εκτέλεσαν τις διαδικασίες τρύγου, φοβούμενοι την αδιάθετη ποσότητα οίνου.
Παρά το γεγονός ότι από τον Απρίλιο του 2020 έχουν γίνει πλείστες παρεμβάσεις, όπως πχ ο «πράσινος τρύγος», η «απόσταξη κρίσης», αλλά και οικονομικές παρεμβάσεις, όπως πχ η μείωση της προκαταβολής φόρου, το μέτρο των διαδοχικών κύκλων της επιστρεπτέας προκαταβολής, πολλοί επαγγελματίες του αμπελοοινικού κλάδου δηλώνουν ότι η στήριξη δεν είναι επαρκής.
Ιδιαίτερα επισημαίνουν, ότι τα ληφθέντα μέτρα οριζόντιου χαρακτήρα, δεν απαντούν αποτελεσματικά στο επίμαχο ζήτημα της ρευστότητας, κυρίως για τους μικρούς-μεσαίους αμπελουργούς-οινοποιούς. Είτε διότι οι αναφερόμενοι, δεν πληρούν τα κριτήρια ένταξης στα χρηματοδοτικά μέτρα, είτε διότι έχουν ήδη εξαντλήσει τη διαθέσιμη ρευστότητα τους και εν αναμονή μιας επόμενης, αβέβαιης χρονιάς, οι μικροί και μεσαίοι οινοποιοί, χωρίς περαιτέρω στήριξη, δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι μπορούν να επωμιστούν το καλλιεργητικό κόστος.

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί

1.    Σε ποιες περαιτέρω ενέργειες θα προβείτε, προκειμένου να διασφαλίσετε τη βιωσιμότητα του άμπελο-οινικού κλάδου και με ποιο χρονοδιάγραμμα;
2.    Εξετάζεται η δυνατότητα χορήγησης δανείων, με εγγύηση από το Δημόσιο, για τους αμπελουργούς-οινοποιούς, προκειμένου να ανταπεξέρθουν την επόμενη καλλιεργητική χρονιά ;


                                                                                   Ο ερωτών Βουλευτής
                                                                                  Αναστάσιος Μπαρτζώκας
                                                                                 ΠΕ Ημαθίας, Νέα Δημοκρατία

Όποιος λέει πολλά ψέματα πρέπει να έχει καλή μνήμη, λέει ο σοφός λαός κ. Τσαβδαρίδη, και θα τον επικαλεστώ με τον κίνδυνο να με κατηγορήσετε για ακόμα μια φορά ότι “λαϊκίζω” επειδή λέω μια αλήθεια που δε σας βολεύει.
Για άλλη μια φορά επιδοθήκατε στο κυβερνητικό σας άθλημα, στο οποίο είστε ασυναγώνιστοι: τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Με τη συνδρομή βεβαίως των καλοπληρωμένων κυβερνητικών επιτελείων επικοινωνίας και των φιλικών μέσων ενημέρωσης. Μόνο που η πραγματικότητα είναι πολύ επώδυνη όσο και αν προσπαθείτε να την αποκρύψετε.

Λέτε: “τη φετινή χρονιά, έχουμε την καλύτερη στελέχωση των σχολείων μας σε σχέση με όλες τις τελευταίες χρονιές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 4.485 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου έχουν προσληφθεί 32.291 αναπληρωτές ενώ στο ίδιο διάστημα το 2019 είχαν προσληφθεί 24.505.”

Σας επαναφέρω στην πραγματικότητα: την προηγούμενη σχολική χρονιά είχαμε πάνω από 42.000 προσλήψεις αναπληρωτών με τους 12.148 εξ αυτών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Λέτε: “Θα ακολουθήσουν πρόσθετες προσλήψεις αναπληρωτών για την κάλυψη αναγκών. Κατανοείτε ως εκ τούτου ότι όχι μόνο δεν έχουμε λιγότερους εκπαιδευτικούς αλλά έχουμε και σημαντικά περισσότερους και ταχύτατα θα ακολουθήσει και τρίτη φάση προσλήψεων.”

Σας επαναφέρω στην πραγματικότητα: Τα κενά είναι τεράστια! Την προηγούμενη χρονιά και μέχρι σήμερα έχουμε 3800 παραιτήσεις εκπαιδευτικών σε όλη την εκπαίδευση. Το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει πρόσβαση στα δεδομένα για τον πραγματικό αριθμό των κενών στην Εκπαίδευση! Δεν τολμάει να μας δώσει σαφή ενημέρωση για τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε όλες τις δομές της Εκπαίδευσης. Θα ήθελα όλα αυτά τα πολύ ωραία για την μη ύπαρξη κενών να τα πείτε στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που τα βιώνουν στο πετσί τους κ. Τσαβδαρίδη.  Η εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γενική και Ειδική Εκπαίδευση, την Παράλληλη Στήριξη, τα Μουσικά και τα Καλλιτεχνικά Σχολεία και όλες τις εκπαιδευτικές δομές.

Λέτε: “τα τμήματα με αριθμό μαθητών 26-30 αφορούν στο 3% του συνόλου των τμημάτων στη χώρα.”
Σας επαναφέρω στην πραγματικότητα: Το 3% που επικαλείστε αντιστοιχεί σε 40.000 μαθητές! Αυτοί είναι οι αριθμοί. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε σας παρακαλώ πόσοι μαθητές βρίσκονται σε τμήματα 22-25 μαθητών; Υποθέτω πως τάξεις με 22-25 μαθητές είναι για εσάς μια χαρά άνετες και ευάερες αίθουσες για να διεξάγονται μαθήματα.

Λέτε: “υποθάλπετε τις παράνομες καταλήψεις σχολείων, κάνετε διαρκώς κυβιστήσεις αναφορικά με το αν θέλετε ανοιχτά σχολεία, σιγοντάρετε όσους δεν επιθυμούν την τηλεκπαίδευση μιλώντας για Big Brother στις αίθουσες και χαϊδεύετε τα αυτιά όσων συνομοσιολογούν για τις μάσκες στα σχολεία”

Σας επιστρέφω στην πραγματικότητα: Δεν υποστηρίζω καμιά συνωμοσιολογία. Οι 700 καταλήψεις σχολείων στη χώρα, δε γίνονται από συνωμοσιολόγους μαθητές, αλλά από μαθητές που αμφισβητούν την ακραία αμέλεια της κυβέρνησης. Ζητούν:
-  Μικρότερες ώρες και διαλείμματα για να λυθεί το ζήτημα με την πολύωρη χρήση μάσκας.
- Μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη στην κατεύθυνση των 15 μαθητών στην τάξη.
- Προσλήψεις καθηγητών για να καλυφθούν όλα τα κενά που εσείς υποστηρίζετε ότι είναι καλυμμένα.
- Να βρεθούν κατάλληλοι χώροι για σχολεία με σοβαρά κτηριακά προβλήματα.
- Να μην τοποθετηθούν κάμερες στις σχολικές αίθουσες.
Και άλλα, που εγώ δεν τα κρίνω καθόλου ακραία ως αιτήματα. Ακραία είναι η φίμωσή τους, από τα φιλικά κυβερνητικά μέσα, και η διαστρέβλωσή τους ως δήθεν καταλήψεις συνωμοσιολόγων.

Λέτε ότι έχω “το θράσος να μιλάω για πρόσληψη περισσότερων δασκάλων, αντί για αγορές νέων ελικοπτέρων!”  Λέτε: “Κυρία Καρασαρλίδου, σε πείσμα της εθνομηδενιστικής πολιτικής σας, η Κυβέρνηση της ΝΔ θα προάγει ΚΑΙ την ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Η χώρα μας θα παραμείνει ισχυρή και εθνικά υπερήφανη είτε το θέλετε εσείς είτε όχι.”

Σας επιστρέφω στην πραγματικότητα: Εκτός από την αχαρακτήριστη διαστρέβλωση της πραγματικότητας επαναφέρετε στον δημόσιο λόγο ακραίους χαρακτηρισμούς. Ως εθνομηδενιστές χαρακτήριζαν και οι χρυσαυγίτες τα θύματά τους. Αλλά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Εθνομηδενισμός είναι να αιμορραγεί το έθνος για να αγοράζεις εσύ με τον ιδρώτα του, άσκοπους εξοπλισμούς και για να πληρώνεις τις δημόσιες σχέσεις σου με ιδιωτικά κανάλια.

Ο πραγματικός πατριωτισμός βρίσκεται ακριβώς στις επενδύσεις στην παιδεία, στην υγεία, και στην αξιοπρέπεια του λαού. Εσείς θέλετε έναν κόσμο φτωχό για να διαχειρίζεστε τη φτώχεια του και να του κουνάτε το δάκτυλο από τα φιλικά κανάλια που χρηματοδοτείτε με τα δικά του χρήματα. Εμείς ζητάμε μια πατρίδα που θα έχει βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και θα έχει την αυτοπεποίθηση που αρμόζει σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Πουλάτε πατρίδα αλλά στην πραγματικότητα ξεπουλάτε - όπως πάντα κάνατε - σε εργολάβους και φίλους τα τιμαλφή των πολλών.

ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΧΥΤΑ αποτελούν επί σειρά ετών συνώνυμο της Ποιότητας, της Αξιοπιστίας και της άμεσης Εξυπηρέτησης!

Φροντίστε για το χειμώνα με το ποιοτικότερο πετρέλαιο θέρμανσης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Αντλήστε ποιότητα, ζέστη και οικονομία!

Η θερμοκρασία σιγά σιγά πέφτει,γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη για ΠΕΤΡΕΛΕΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΧΥΤΑ, που εδρεύουν σε Βρυσάκι και Νησέλι Ημαθίας, είναι επί ποδός για την άμεση εξυπηρέτησή σας και πραγματοποιούν ήδη διανομές στην ευρύτερη περιοχή.

Εκτός από τα υψηλής ποιότητας καύσιμα κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης, τα καταστήματα διαθέτουν ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ και ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΑ τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας αφού διαθέτουν εμπειρία ετών στο χώρο και εγγυούνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς και μίνι αγορά αναλώσιμων προϊόντων οχημάτων (λάδια, αντιψυκτικά υγρά, κλπ) και ανταλλακτικών.

Πλούσια γκάμα λιπαντικών και ειδών αυτοκινήτου!

Στο δρόμο της καινοτομίας και του επαγγελματισμού, στα πρατήριά μας, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι και κερδισμένοι!

Γιατί μόνο στα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΧΥΤΑΣ φροντίζουμε εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων - Πετρέλαιο Θέρμανσης
Ανταλλακτικά - Πλυντήρια - Λιπαντήρια - Auto Gas

Ε. & Κ. ΧΥΤΑΣ Ο.Ε.

Κεντρικό: Bρυσάκι Ημαθίας τηλ.23330 51023
Υποκ/μα: Nησέλι Αλεξάνδρειας τηλ.23330 27628

 

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0052

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0058

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0059

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0068

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0069

www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0078

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας