alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις και για τον λόγο αυτό, στη σχετική εγκύκλιο που υπογράφει η αρμόδια υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, καθορίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν προετοιμασίες επιλογής μαθητών/τριών για τη συγκρότηση των τμημάτων παρέλασης.

Ωστόσο, η εκπροσώπηση των σχολείων με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών σε εορταστικές εκδηλώσεις, όπως πχ δοξολογία και κατάθεση στεφάνων, αυτή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID.
Επιλογή σημαιοφόρων

Ειδικότερα, για τη διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, η εν λόγω εγκύκλιος ορίζει ότι αυτή θα γίνει κανονικά, με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ΄ τάξης (ένας μέχρι 31 Ιανουαρίου και ένας από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους), βάσει του μέσου όρου βαθμολογίας τους κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Με τον ίδιο τρόπο ορίζονται και δέκα παραστάτες (πέντε μέχρι 31 Ιανουαρίου και πέντε από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους).

Με τον ίδιο τρόπο ορίζονται και δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης που δεν επιλέχθηκαν ούτε σημαιοφόροι ούτε παραστάτες και στους οποίους ανατίθεται η κατάθεση στεφάνου (ένας μέχρι 31 Ιανουαρίου και ένας από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους).
Η παράδοση της σημαίας

Η παράδοση της σημαίας από τον διευθυντή του δημοτικού στον σημαιοφόρο θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και των μαθητών, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

Επιπλέον, σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνουν εκδηλώσεις την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, εντός του κάθε τμήματος και θα πρέπει να έχουν διάρκεια τουλάχιστον δύο διδακτικών ωρών.
Τα ολοήμερα σχολεία

Οι μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα, θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές. Για το τι θα ισχύσει για τα γυμνάσια και τα λύκεια, αναμένεται να εκδοθεί σχετική εγκύκλιος.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η Νέα SUPER Προσφορά της εβδομάδας από το κατάστημα ΚΟΤ.ΗΜΑ

Μέχρι το Σάββατο 24/10 το κατάστημα ΚΟΤΗΜΑ προσφέρει...ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και ΜΙΝΙ ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ το κιλό ...ΜΟΝΟ με 5ευρώ.

ΚΟΤ.ΗΜΑ

Παραγωγή - Επεξεργασία - Εμπορία - Τυποποίηση
Δίκτυο Διανομών Κρέατος Πουλερικών

Αλ. Παπάγου 23Α - Αλεξάνδρεια

Τηλ. 23330 27729

Κατηγορία Επιχειρείν

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέα έκτακτα μέτρα για Βόρεια Ελλάδα. Ποιες περιοχές τίθεται σε κόκκινο και ποιες σε πορτοκαλί συναγερμό. Θλιβερό το ρεκόρ των κρουσμάτων σήμερα καθώς άγγιξε τα 865.

Κρίσιμη η κατάσταση σε Λάρισα, Σέρρες, Βοιωτία. Έκκληση σε όλους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του χάρτη Υγεινονομικής Ασφάλειας και προστασίας.
Μίνι Lockdown σε Καστοριά - Σε αυξημένη επιτήρηση η Θεσσαλονίκη

Σε μίνι lockdown μπαίνει η Καστοριά ενώ η Θεσσαλονίκη είναι στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) στον χάρτη υγειονομικής προστασίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η Θεσσαλονίκη είναι πλέον στον χάρτη υγειονομικής προστασίας «πορτοκαλί» σαν την Αθήνα, ενώ η Καστοριά ακολούθησε τον «δρόμο» της Κοζάνης και θα βρεθεί σε «μίνι» lockdown αφού είναι «κόκκινη» περιοχή στον χάρτη.

«Πορτοκαλί» είναι επίσης οι Σέρρες, η Βοιωτία και η Λάρισα.
Αναλυτικότερα:

Η Θεσσαλονίκη από το επίπεδο 2 πάει στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης)
Η Καστοριά από το επίπεδο 3 πάει στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου)
Οι Σέρρες πάνε στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης)
Βοιωτία πάει στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης)
Λάρισα πάει στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης)
Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά κρίσιμη.
Αναλυτικά τα μέτρα που προβλέπονται στο επίπεδο 4 (κόκκινο)]

– Μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μόνο ατομική άθληση.
– Αναστολή λειτουργίας γυμναστηρίων.
– Αναστολή λειτουργίας σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.
– Aναστολή λειτουργίας κινηματογραφικών προβολών.
– Αναστολή λειτουργίας μουσικών σκηνών.
– Μειωμένο προσωπικό και τηλεργασία σε δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
– Αναστολή λειτουργίας των υποθέσεων που αφορούν τη Δικαιοσύνη.
– Αναστολή λειτουργίας εμποροπανηγύρεων, Κυριακάτικων αγορών κλπ.
– Αναστολή λειτουργίας της εστίασης. Θα υπάρχει λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης αποκλειστικά με take away – delivery. Αναστολή λειτουργίας κέντρων διασκέδασης συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, μπαρ (μόνο καθήμενοι σε τραπέζια).
– Στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία κοκ) θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (προσωπικό και κοινό), 1 άτομο ανά 10 τ.μ (4 άτομα 20-100 τ.μ και 1 άτομο για κάθε 10 τ.μ επιπλέον), θα γίνεται ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, λειτουργία τους και Σαββατοκύριακο. |
– Aναστολή λειτουργίας κομμωτηρίων, υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής κλπ.
– Αναστολή εξόδου σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων.
– Αναστολή λειτουργίας στο λιανεμπόριο.
– Στις λαϊκές αγορές θα παρίσταται 50% των πωλητών με 3 μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων, λειτουργία παράλληλων αγορών, υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους, περιορισμός στις μετακινήσεις των εμπόρων (από περιοχή που είναι κόκκινη)
– Στις μεταφορές υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, απαγόρευση μετακινήσεων εκτός Περιφερειακής Ενότητας στην οποία αφορούν τα μέτρα, μέχρι ένας επιβάτης σε ταξί, περιορισμός επιβαινόντων σε ΙΧ μέχρι τρία άτομα.
– Στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων επιβάλλεται μάσκα στο προσωπικό και αναστολή επισκεπτηρίων.
– Στα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα επιβάλλεται μάσκα στο προσωπικό και σε όλους τους εισερχόμενους, ένας συνοδός ανά ασθενή, περιορισμός των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων έως 60% (εξαιρουμένων των ογκολογικών και επειγόντων περιστατικών).
– Αναστολή λειτουργίας παιδότοπων.
– Τηλεκπαίδευση στα πανεπιστήμια.
– Πρόβες για τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα μέσω τηλεδιάσκεψης, αναστολή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών γυρισμάτων.
– Αναστολή συναθροίσεων.
– Αναστολή προσέλευσης κοινού, δυνατότητα διεξαγωγής παράστασης αποκλειστικά διαδικτυακά για τους συναυλιακούς χώρους, θεατρικές παραστάσεις, λοιπές παραστάσεις (μόνο καθήμενοι).
– Αναστολή συμμετοχής κοινού δυνατότητα διεξαγωγής συνεδρίου/έκθεσης μέσω διαδικτυακής μετάδοσης
– Στα σχολεία ενδεχόμενη λειτουργία εκ περιτροπής σε συνδυασμό με τηλεκπαίδευση ή μόνο τηλεκπαίδευση.
– Στους χώρους λατρείας έως 9 άτομα για όλες τις τελετές, λειτουργίες κλπ με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Κατηγορία Υγεία

Ελληνική ζάχαρη τέλος! Ούτε κόκκος της που θα έχει καλλιεργηθεί και παραχθεί στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει πλέον στα ελληνικά σουπερμάρκετ. Τα ψέματα με τις παραπλανητικές ετικέτες, τέλος κι αυτά! Οποιες ποσότητες ελληνικών ζαχαρότευτλων έχουν καλλιεργηθεί και όσες παραδοθούν από τους αγρότες στον ιδιώτη υπενοικιαστή δύο εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζαχάρεως (Πλατύ, Σέρρες) θα χρησιμοποιηθούν για παραγωγή βιοαερίου και ζωοτροφών λόγω... κορoνοϊού.

Το δήλωσε καθαρά προχθές σε σερραϊκό σταθμό ο ιδιώτης ενοικιαστής. Η στιγμή είναι ιστορική, όπως κι αν το δει κανείς, είναι η κορύφωση ενός παρατεταμένου δράματος χωρίς λύτρωση, χωρίς κάθαρση, χωρίς μεσσίες.

 

Αξίζει στη χώρα μας, στο πολιτικό και διαχειριστικό δυναμικό της, το Βραβείο Καταστροφής. Είμαστε μοναδικοί: διαθέτουμε τρία ανενεργά πλήρη εργοστάσια παραγωγής ζάχαρης (Σέρρες, Πλατύ, Ορεστιάδα), δύο ενεργές μονάδες στη γειτονική Σερβία και όχι μόνο δεν παράγουμε κόκκο ζάχαρης, αλλά μετατρέψαμε τις μονάδες στο εσωτερικό σε... συσκευαστήριο εισαγόμενης ζάχαρης από το Σαλβαδόρ ή τη Βουλγαρία.

Κι όμως, δεν πέρασε ούτε μήνας (Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου) που δελτίο Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης μας πληροφορούσε πως σε σύσκεψη «υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη και τη συμμετοχή της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φωτεινής Αραμπατζή, του γενικού γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Ορέστη Καβαλάκη, του προέδρου της Royal Sugar κ. Χρήστου Καραθανάση και εκπροσώπων της Intrum και τευτλοπαραγωγών συμφωνήθηκε ότι η Royal Sugar θα ξεκινήσει την παραλαβή των τεύτλων το αργότερο ώς την 1η Νοεμβρίου 2020 για παραγωγή ζάχαρης στο εργοστάσιο των Σερρών σε συμφωνημένη με τους παραγωγούς τιμή»!

Από τότε κόπηκε και το ρεύμα στο εργοστάσιο Πλατέος («Εφ.Συν.», 15.10.2020, «Εσβησαν τα φώτα στο Πλατύ Ημαθίας») και προχθές ο υπενοικιαστής των εργοστασίων σε Πλατύ και Σέρρες, ιδιοκτήτης της Royal Sugar, Χρήστος Καραθανάσης, ανήγγειλε σε συνέντευξή του (epiloges.tv) ότι την 1η Νοεμβρίου θα ανοίξει το εργοστάσιο στις Σέρρες, αλλά από τα παραδοτέα τεύτλα δεν θα παραχθεί ζάχαρη! Πού πήγε η «ζάχαρη» που το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωνε πριν από έναν μήνα ότι θα παραχθεί;

Ποιος θυμάται όσα λέγονταν έναν χρόνο πριν, όταν (7 Νοεμβρίου 2019) είχε ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες ότι είχαν «αίσιο τέλος» οι διαπραγματεύσεις της ΕΒΖ, της Τράπεζας Πειραιώς, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας και της Royal Sugar για τη μίσθωση των εργοστασίων σε Πλατύ και Σέρρες;

Κι ότι όλα τούτα τα ωραία είχαν συμβεί με πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδη; Οτι για τους επόμενους 28 μήνες ο κ. Καραθανάσης (από τον οποίο η ΕΒΖ διεκδικεί 1.700.000 ευρώ στα δικαστήρια) έναντι 490 χιλιάδων ευρώ (!) αναλάμβανε τα εργοστάσια προκειμένου να παραχθεί ζάχαρη «για πρώτη φορά από ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα»; Τι έχουν να πουν όσοι είχαν δώσει τότε το «παρών» (υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Χρήστος Πούρης, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου);

Η... λύση

Ο δε κ. Γεωργιάδης, περιοδεύοντας στο εργοστάσιο Πλατέος συνοδεία των προυχόντων της περιοχής (που τώρα είναι εξαφανισμένοι), δήλωνε ότι «ένα μεγάλο πρόβλημα που μας κληροδοτήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, ύστερα από δική μου επίπονη προσπάθεια, του κ. Σκρέκα και του κ. Παπαθανάση, βρήκε τη λύση του.

Ενας δυνατός Ελληνας επιχειρηματίας, ο κύριος Καραθανάσης, αποφάσισε να αναλάβει ένα σημαντικό ρίσκο, αλλά στο τέλος θα βγάλει και τους τευτλοπαραγωγούς και την ΕΒΖ ασπροπρόσωπους. Η Ελλάδα θα ξαναμπεί στον χάρτη της παραγωγής ζάχαρης». Ο δε κ. Καραθανάσης τόνιζε πως «ήρθαμε για να μείνουμε, δεν ήρθαμε για 28 μήνες μόνο. Κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα έριχνε 5 εκατομμύρια για τη συντήρηση των εργοστασίων, για να αποχωρήσει έπειτα από μερικούς μήνες»!

Πόσα εκατομμύρια «έριξε» ο κ. Καραθανάσης μπορούμε μόνο να το υποθέσουμε βλέποντας το Πλατύ να σβήνει σαν καντήλι και τις Σέρρες να είναι εργοστάσιο «φάντασμα». Εχει ενδιαφέρον να μάθουμε πλέον τι θα πουν οι αγρότες που –όπως είχε ανακοινωθεί επισήμως– από την ίδια την εταιρεία θα έπαιρναν τιμές 22 με 36,5 ευρώ (ανάλογα με τον ζαχαρικό τίτλο), ενώ τώρα ο κ. Καραθανάσης ανακοίνωσε ότι θα δώσει τιμή 20 ευρώ!

Στους αγρότες απομένει δηλαδή μόνο η συνδεδεμένη για φέτος, διόλου άσχημα βέβαια (μαζί με την de minimis έφτασαν πέρυσι 255 ευρώ το στρέμμα), αλλά ήδη αγρότες που μίλησαν στην «Εφ.Συν.» εκφράζουν τη βαθιά τους ανησυχία καθώς τα συμβόλαιά τους αναφέρονται σε παραγωγή ζάχαρης και φοβούνται επέμβαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για καταστρατήγηση αρχών. Η ανησυχία έχει χτυπήσει κόκκινο, γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κανονιστεί σύσκεψη αύριο στην Αθήνα με τα εμπλεκόμενα υπουργεία, τον ιδιώτη, αγρότες και την Τράπεζα Πειραιώς για να βρεθεί λύση, αν και το πρόβλημα έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή σε Δήλιο...

 

efsyn.gr

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 865 κρούσματα και έξι θανάτους. Από τα 865 κρούσματα, τα 82 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 27334, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες. 3672 (13.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10802 (39.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

86 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 28 (32.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 265 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Τέλος, έχουμε 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 534 θανάτους συνολικά στη χώρα. 201 (37.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Αναλυτικότερα:

- 44 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

- 11 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

- 331 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής , εκ των οποίων τα 38 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 181 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 32 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο

- 12 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας-

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας

- 32 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή

- 8 κρούσματα από Π.Ε. Καβάλας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου

- 2 κρούσματα στηνΠ.Ε. Κέρκυρας

- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 27 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κω

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

- 23 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λευκάδας-

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας-

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης-

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

- 7 κρούσματα από Π.Ε. Πιερίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 19 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τήνου

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου

- 41 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Κατηγορία Υγεία

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Βασίλη Κίτσα και την επιχείρηση του KITSAS Metal Scrap για την ευγενική χορηγία της αθλητικής εμφάνισης της ομάδα μας.

Κατηγορία Αθλητικά

Η επιχείρηση Kountzas Ice στην Αλεξάνδρεια δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πάγου διαθέτοντας τεχνογνωσία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Κατηγορία Επιχειρείν

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι πρόβες των χορωδιών της ΚΕΔΑ, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Οι επόμενες πρόβες των χορωδιών θα γίνουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

  • Μελισσάνθη 4-6 μμ
  • Αλεξανδρινές Φωνές 6.15- 9 μμ ( 6.15- 7.30   σοπράνο- τενόροι και 7.45-9 άλτο- μπάσοι)

Ακόμη ανακοινώνεται πως στην παιδική -νεανική χορωδία Μελισσάνθη γίνονται εγγραφές νέων μελών, για παιδιά 9-12 ετών και κοπέλες 13-16 ετών.

Οι εγγραφές και οι ακροάσεις φωνής γίνονται από το Σάββατο 31/10 και κάθε Σάββατο 4-6 μμ.

Η εγγραφή και συμμετοχή στις Δημοτικές Χορωδίες είναι δωρεάν!

Ο
Πρόεδρος της ΚΕΔΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας