alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020
 
Η ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. στα πλαίσια των παραγωγικών δραστηριοτήτων της διαθέτει τις ανώτατες προδιαγραφές υγειονομικού χαρακτήρα σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων της.
 

Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας δημιούργησε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του naoussa.gr την διαδικτυακή ενότητα «Ζω το σπίτι μου», δίνοντας την δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς, να παρακολουθήσουν

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 02/04/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Σε πλήρη ισχύ είναι και σήμερα Πέμπτη (2/4) το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι την Τρίτη.
Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από την Τετάρτη από τα βόρεια - βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στην κεντρική και βόρεια χώρα (της τάξεως των 8 με 10 βαθμών), τις ισχυρές βροχές και κατά τόπους τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στη βόρεια χώρα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και τους θυελλώδεις βοριάδες.
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ

Πιο αναλυτικά:

1. Το μεσημέρι της Πέμπτης (2/4) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση.

2. Θυελλώδεις άνεμοι (7 με 8 μποφόρ) ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (1/4), οι οποίοι σταδιακά από τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και στο βόρειο Αιγαίο πιθανώς να φτάσουν τα 9 μποφόρ. Από το μεσημέρι της Πέμπτης βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ο καιρός σήμερα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στα δυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα βροχές, στα θαλάσσια - παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, με σταδιακή εξασθένηση.

Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο το πρωί τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Πέμπτη 2 Απριλίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Aνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα το πρωί θα είναι κατά τόπους έντονα, το απόγευμα όμως θα σταματήσουν.
Aνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα γρήγορα στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν και βαθμιαία θα περιοριστούν στη Θράκη. Το βράδυ στη Μακεδονία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 τοπικά 8 μποφόρ και στο Θρακικό τις πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες ισχυρές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στα ορεινά - ημιορεινά και σε περιοχές της βόρειας Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Από το βράδυ αυξημένες νεφώσεις στην Πελοπόννησο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Στα βόρεια, βορειοδυτικοί 6 με 8 και το πρωί στις Σποράδες έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα υπόλοιπα, από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες στην Κρήτη.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Ανεμοι: Στα βόρεια, αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 και πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς, με σταδιακή εξασθένηση. Στα υπόλοιπα, νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Παρασκευή 3 Απριλίου

Νεφώσεις αυξημένες, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και από το απόγευμα και στα βόρεια, με σποραδικές βροχές.

Από το βράδυ, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, οι βροχές θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και στα ηπειρωτικά ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 04-04-2020

Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις και, κυρίως από το μεσημέρι, σποραδικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και καταιγίδες, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και από το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά, νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05-04-2020

Στα δυτικά παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και γρήγορη βελτίωση.

Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην περιοχή του Αιγαίου και παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06-04-2020 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 07-04-2020

Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά και τη Μακεδονία 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση την Τρίτη, και στα υπόλοιπα 7 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Κατηγορία Γενικά

«Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι “Greek Legends 2004”, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι, λόγω του κορονοϊού.

Κατηγορία Αθλητικά

Αναστέλλονται για 3 μήνες οι πληρωμές δόσεων ρυθμίσεων του νόμου Κατσέλη, οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της προστασίας 1ης κατοικίας αλλά και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ομόρρυθμων εταίρων, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών

Το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος της υπερχρέωσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, που ταυτόχρονα πλήττονται και από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, προβαίνει σε στοχευμένες ενέργειες, με σκοπό την ανακούφιση αυτής της κατηγορίας οφειλετών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 75 Α’, 30-03-2020), σύμφωνα με την οποία:

· Αναστέλλονται για 3 μήνες οι προθεσμίες που αφορούν σε διαδικασίες μετά την υποβολή της αίτησης, καθώς και πληρωμές δόσεων συμφωνημένης ρύθμισης οφειλών, στο πλαίσιο της προστασίας 1ης κατοικίας (Ν. 4605/2019) και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ομόρρυθμων εταίρων, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών (Ν. 4469/2017). Η εν λόγω αναστολή πληρωμών αφορά μόνο τα φυσικά πρόσωπα δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ, καθώς και τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στους ΚΑΔ που πλήττονται από τον κορονοϊό.

· Αναστέλλονται για 3 μήνες οι προθεσμίες που αφορούν σε πληρωμές δόσεων στο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών από προσωρινή διαταγή ή δικαστική απόφαση, στο πλαίσιο του Νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που περιλαμβάνει μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρο-εμπόρους (Ν. 3869/2010). Η εν λόγω αναστολή πληρωμών αφορά μόνο σε όσους δικαιούχους θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ.

· Όσοι οφειλέτες δεν λάβουν την ανωτέρω οικονομική ενίσχυση, αλλά έχουν πληγεί από την κρίση του κορονοϊού, δύνανται να λάβουν την ως άνω τρίμηνη αναστολή πληρωμών, μόνο κατόπιν αίτησης του οφειλέτη και αξιολόγησης από την τράπεζα ή εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις.

Αυτονόητο είναι ότι η ανωτέρω αναστολή πληρωμών αποτελεί δικαίωμα του οφειλέτη και συνεπώς αυτός δύναται, εφόσον επιθυμεί, να συνεχίσει την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων προς την τράπεζα ή εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, χωρίς να κάνει χρήση της αναστολής, όπως ισχύει αντίστοιχα και για την αναστολή των υπολοίπων υποχρεώσεων (φορολογικών και ασφαλιστικών) των οφειλετών.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της ανωτέρω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και Οικονομικών θα συγκεντρώσουν όλα τα ΑΦΜ των οφειλετών που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού και τα οποία θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ. Στη συνέχεια, τα εν λόγω ΑΦΜ θα αποσταλούν στις τράπεζες και στις εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, με σκοπό να τους παρέχουν την τρίμηνη αναστολή πληρωμών των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Όσοι δανειολήπτες δεν επιθυμούν να αποσταλούν τα ΑΦΜ τους στις τράπεζες και στις εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις αντίστοιχα, θα πρέπει να προβούν σε δήλωση εναντίωσης. Η δήλωση αυτή υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους http://www.keyd.gov.gr, επιλέγοντας το σύνδεσμο με τίτλο: «Δήλωση εναντίωσης παροχής στοιχείων σύμφωνα με την από 30-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου». Εναλλακτικά, η εν λόγω δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά απευθείας στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www1.gsis.gr/dsae/prp/faces/pages/index.xhtml?userRole=soo.

Η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης εναντίωσης είναι επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την έναρξη ισχύος της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, δηλαδή μέχρι και τις 9 Απριλίου 2020 (έως 11:59 μ.μ.).

Κατηγορία Οικονομία

Καμία ουσιαστική απάντηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στα ερωτήματα που υπέβαλλα με Ερώτηση στη Βουλή - και συνυπέγραψαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - σχετικά με τη λειτουργία του εργοστασίου της ΕΒΖ στο Πλατύ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για την “εν λευκώ” διαδικασία παράδοσης-παραλαβής υλικών αξίας εκατομμυρίων ευρώ και την εν λευκώ παράδοση εργοστασίων στην Royal Sugar, και εις βάρος των πιστωτών της ΕΒΖ. Όπως, επίσης, για τη μεταφορά χρήσιμων μηχανημάτων, σπόρων και σκραπ εις βάρος των πιστωτών της ΕΒΖ και επ’ ωφελεία του μισθωτή

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το αν θα προβούν τα αρμόδια υπουργεία άμεσα στην παραβολή των εναπομεινάντων υλικών του εργοστασίου Πλατέος σε σχέση με αυτά που περιγράφονται στους πίνακες των παραρτημάτων της σύμβασης και στην άμεση κοστολόγηση στην Συνεταιριστική Τράπεζα των αφαιρεθέντων υλικών. Ούτε και για το πως θα κοστολογηθεί το αφαιρεθέν σκραπ που δεν περιγράφεται στα παραρτήματα και δεν μπορεί να αποτιμηθεί.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το αν είναι σύμφωνο με την πολιτική της κυβέρνησης το να καταστεί το εργοστάσιο μη λειτουργικό με την αφαίρεση των χρήσιμων μηχανημάτων από την μισθώτρια εταιρεία και αν για τις παραπάνω ενέργειες θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το αν νομιμοποιείται η μισθώτρια εταιρία να μην υπογράψει με τους παραγωγούς τεύτλων τα συμβόλαια αγοράς για την απορρόφηση της παραγωγής του 2019. Και γιατί δεν πλήρωσε την παραπάνω παραγωγή ζημιώνοντας έτσι τους παραγωγούς κατά 3,7 εκατομμύρια ευρώ. ΜΟΝΟ το ότι η εταιρεία Royal Sugar με την ιδιότητα της υπομισθώτριας οργανώνει την καλλιέργεια τεύτλων του 2020, τα οποία έχουν ήδη σπαρθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το αν περιλαμβάνεται το εργοστάσιο σπόρων στο Μίσθιο, ούτε για ποιον λόγο υπεκμισθώθηκε και αυτό στην Royal Sugar στην τιμή του ενός, αφού ως γνωστό δεν πρόκειται να παράγει σπόρο. Ούτε για ποιον λόγο η Royal Sugar εγκαταστάθηκε και σε αυτό το εργοστάσιο.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ γιατί δεν έγινε καταγγελία της συμφωνίας μίσθωσης και δεν ακολούθησε απομάκρυνση της Royal Sugar και αναζήτηση νέου ενδιαφερόμενου, αφού δεν τηρήθηκε η συμφωνία μίσθωσης και σε τίποτα δεν εξυπηρετήθηκαν οι κοινωφελείς σκοποί της.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το πως εξηγείται το κλείσιμο ενός λειτουργούντος εργοστασίου και η ενεργοποίηση ενός παροπλισμένου εδώ και επτά χρόνια. ΜΟΝΟ ότι η Royal Sugar πραγματοποιεί επενδύσεις και εκσυγχρονίζει το εργοστάσιο των Σερρών, προκειμένου να είναι έτοιμο να επεξεργασθεί τα τεύτλα της φετινής παραγωγής και να παράξει ελληνική ζάχαρη.

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για την εξόφληση των οφειλόμενων δεδουλευμένων προς τους εναπομείναντες εργαζόμενους της ΕΒΖ...... ΟΤΙ σχετικά με τους εργαζόμενους της ΕΒΖ, η διαδικασία μεταφοράς τους στο Δημόσιο βρίσκεται στην τελευταία της φάση με την υπογραφή και έκδοση των τελικών διοικητικών πράξεων και παράλληλα αναζητούνται και τρόποι καταβολής των δεδουλευμένων.....

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ποιον λόγο χρησιμοποιείται από την Royal Sugar το brandname της ΕΒΖ αλλά χωρίς το προϊόν, με συνέπεια να προκαλείται σύγχυση και πιθανή πλάνη στο καταναλωτικό κοινό. Ούτε για ποιον λόγο -και παρά το γεγονός ότι είναι γνώστης της κατάστασης εξ αρχής- η διοίκηση της ΕΒΖ κωφεύει και αδρανεί και δεν προστατεύει το ενεργητικό της σε βάρος των συμφερόντων των πιστωτών της αλλά και της ίδιας.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σχετικά με την πρόσφατη επικυρωτική του σχεδίου εξυγίανσης της ΕΒΖ κρίση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς, και για το πως είναι δυνατόν να εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο για την επαναφορά της ΕΒΖ σε κερδοφορία, όταν ήδη αυτό έχει εγκαταλειφθεί συνεπεία της ενοικίασης των δύο εργοστασίων.

Παραμένουν συνεπώς τα ερωτήματα για τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας παραχώρησης της χρήσης των εγκαταστάσεων της ΕΒΖ, ενώ παράλληλα επιδεινώνεται μια ήδη προβληματική κατάσταση στην Ημαθία και τις υπόλοιπες περιοχές τευτλοπαραγωγής της χώρας, η οποία πλήττεται από την αποβιομηχάνισή της, καθώς σε σύντομο χρόνο διέκοψε τη λειτουργία του και άλλο εργοστάσιο.

Μπορούμε να ψήσουμε το αρνί στο φούρνο μας, δηλώνει ο Στέλιος Πέτσας. Πάμε πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εξαιτίας του γεγονότος ότι πήραμε γρήγορα, αυστηρά μέτρα, τα οποία ακολούθησαν οι Έλληνες στη συντριπτική πλειοψηφία, σημείωσε ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι σε ότι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας, η κυβέρνηση εξετάζει την αυστηροποίηση, ιδίως όσον αφορά τον αριθμό των μετακινήσεων και το χρονικό περιορισμό τους. Σε ό,τι αφορά τους μισθούς στο δημόσιο απάντησε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει στο σχεδιασμό «κανένα μέτρο μείωσης μισθού στο Δημόσιο ή σύνταξης».

«Το σούβλισμα του αρνιού είναι αφορμή για να υπάρξει μία παρέα, μια συνάθροιση. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στις γειτονιές και τις πυλωτές των πολυκατοικιών. Αυτό που πρέπει να αποτρέψουμε είναι η συνάθροιση», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του Dikaiologitika News. Απαντήσεις για όλα τα θέματα κλήθηκε να δώσει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Στέλιος Πέτσας στον «Real Fm» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με το Πάσχα ο κ. Πέτσας είπε ότι το σούβλισμα του αρνιού είναι αφορμή για να υπάρξει μία παρέα, μια συνάθροιση. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στις γειτονιές και τις πυλωτές των πολυκατοικιών. Αυτό που πρέπει να αποτρέψουμε είναι η συνάθροιση. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει φέτος κάτι διαφορετικό, η αντιμετώπιση του κορονοϊού. Μπορούμε να ψήσουμε το αρνί στο φούρνο μας και του χρόνου να είμαστε καλά -όλοι με υγεία- να συνεχίσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και να γιορτάσουμε όπως γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Επομένως, φέτος το Πάσχα δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα σουβλίσουμε τα αρνιά στις αυλές μας και δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας. Έχουμε την πίστη μέσα μας. Θα γιορτάσουμε και του χρόνου και την επόμενη χρονιά αρκεί να έχουμε κοντά μας τους αγαπημένους ανθρώπους μας. Ας σουβλίσουμε, λοιπόν, τον κορονοϊό φέτος μένοντας στο σπίτι και παίρνοντας τα μέτρα προστασίας.
Οι λειτουργίες στις εκκλησίες και ο περιορισμός στο σπίτι

Σήμερα υπάρχει η σύγκληση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματά της. Έχουμε πει ότι θα εξετάσουμε τη λειτουργία των εκκλησιών κεκλεισμένων των θυρών από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Την επόμενη εβδομάδα, το θέμα θα απασχολήσει την Επιτροπή των ειδικών και θα υπάρξει εισήγηση προς την Κυβέρνηση.

Για τον περιορισμό στο σπίτι, σημείωσε ότι η εκτίμηση που έχουμε με βάση τα σενάρια, τα οποία είχαν αναπτυχθεί από τις πρώτες ημέρες είναι ότι πάμε πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εξαιτίας του γεγονότος ότι πήραμε γρήγορα, αυστηρά μέτρα, τα οποία ακολούθησαν οι Έλληνες στη συντριπτική πλειοψηφία. Και για αυτό τους ευχαριστούμε. Δεν πρέπει, όμως, να υπάρξει εφησυχασμός. Πρέπει να ακολουθούμε συνεχώς τις οδηγίες των ειδικών και να μένουμε στο σπίτι. Αυτό είναι το καλύτερο όπλο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, μπορούμε να γίνουμε ήρωες μένοντας στο σπίτι μας. Σώζουμε ανθρώπινες ζωές μένοντας σπίτι μας.
Αυστηροποίηση του περιορισμού στις μετακινήσεις

Εξετάζουμε την αυστηροποίηση, ιδίως όσον αφορά τον αριθμό των μετακινήσεων και το χρονικό περιορισμό τους. Αναμένουμε τις εισηγήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες. Αρα, σχετικές ανακοινώσεις μπορεί να γίνουν μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Αυτό δεν θα θίξει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά ένα μικρό ποσοστό, το οποίο κάνει κατάχρηση.

Θέμα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν εξετάζεται. Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο «όχι». Σε ό,τι αφορά περιορισμούς κατά την περίοδο του Πάσχα, το αξιολογούμε.
Η προμήθεια υγειονομικού υλικού

Δεν είναι θέμα χρημάτων η προμήθεια υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας. Είναι θέμα δυναμικότητας. Όλη η ανθρωπότητα προσπαθεί να προμηθευτεί τα ίδια υλικά από συγκεκριμένες περιορισμένες πηγές. Εμείς, ευτυχώς, κινηθήκαμε νωρίς, είχαμε αυτές τις μεγάλες αποστολές, με αποκορύφωμα τη χθεσινή, 13,5 εκατ. μάσκες και άλλα υλικά. Έρχονται συνεχώς υλικά στη χώρα μας και θα συνεχίσουν να έρχονται και τις επόμενες ημέρες. Αλλά ακόμη και αυτά πρέπει να τα χρησιμοποιούμε με φειδώ. Φυσικά το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο ΕΟΔΥ, έχουν προτεραιότητα, αλλά υπάρχει και ένας ολόκληρος μηχανισμός που πρέπει να δουλέψει, στο κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ για να της προσφέρουμε τα υλικά που χρειάζονται και να τα διαχειρίζεται εκείνη που ξέρει για τις ανάγκες. Υπάρχουν, επίσης, άνθρωποι που είτε νοσούν, είτε βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους που νοσούν, και πρέπει να έχουν το υλικό. Σε ό,τι αφορά το θέμα των προσλήψεων είχαμε πει για 2.000 προσλήψεις στην αρχή, έχουμε υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των εγκρίσεων, έχουν προσληφθεί ήδη και είναι στη θέση τους πάνω από 2.000 γιατροί και νοσηλευτές και θα συνεχιστεί η στελέχωση όσο χρειαστεί. Οι Μ.Ε.Θ., έχουν αυξηθεί κατά 54%, μέσα σε δύο μήνες, από 565 σε 870 και συνεχίζουμε να τις αυξάνουμε, σε συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα.
Τράπεζες και μέτρα προστασίας

Έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο της προστασίας που έχουμε εξαγγείλει από προχθές, τρεις στις τέσσερις επιχειρήσεις, τρεις στους τέσσερις επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, οκτώ στους δέκα μισθωτούς. Όλοι αυτοί έχουν τη δυνατότητα να έχουν περιόδους χάριτος -περίπου τρίμηνες- από τις τράπεζες. Επίσης, οι επιχειρήσεις έχουν και επιδότηση επιτοκίου και έχουν και άλλα εργαλεία, όπως η εγγύηση του ενός δισεκατομμυρίου που έχει βάλει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να μοχλευτούν δάνεια για κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις που τα έχουν ανάγκη. Ένα άλλο ζήτημα που ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, αφορά τις ουρές και τις προμήθειες. Είναι θέματα που εξετάζουμε για να δούμε πώς θα τα λύσουμε τις επόμενες ημέρες.
Μισθοί Δημοσίου και συντάξεις - Στήριξη ΜΜΕ

Δεν υπάρχει στον σχεδιασμό μας κανένα μέτρο μείωσης μισθού στο Δημόσιο ή σύνταξης. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας και εκτείνεται μέχρι τον Μάιο. Αν δούμε ότι οι συνέπειες του κορονοϊού εκτείνονται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τη στάση μας.

Για τη στήριξη των ΜΜΕ τόνισε ότι έχουμε κάνει ορισμένα πολύ σημαντικά βήματα από την αρχή της κρίσης. Πρώτον, τα Μ.Μ.Ε. είχαν ακριβώς το ίδιο πλαίσιο προστασίας και στήριξης από την Πολιτεία, που έχουν και οι επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν με διοικητική εντολή. Δεν θέλουμε τα κανάλια, ούτε τις εφημερίδες, ούτε γενικά τα Μέσα Ενημέρωσης να κλείσουν. Ίσα-ίσα θέλουμε τώρα, που χρειάζεται ενημέρωση, να λειτουργούν συνεχώς. Δεύτερον, ξεκινήσαμε τη διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα αναπτύσσεται μέχρι 31 Μάϊου και θα περιλαμβάνει όλα τα Μέσα και ραδιόφωνο και τηλεόραση και τις εφημερίδες και το διαδίκτυο, αλλά και τα περιφερειακά Μέσα. Προχωρήσαμε, επίσης, στη διανομή των εφημερίδων και μέσω των σούπερ μάρκετ.

Προχωρούμε τώρα στην απόφαση για την ενίσχυση του Τύπου. Είχαμε αφήσει στη μέση τη δεύτερη φάση του σχετικού διαλόγου, αλλά αυτή τη στιγμή, λόγω του κορονοϊού, δεν μπορούμε να τον ολοκληρώσουμε. Άρα θα προχωρήσουμε, ενδεχομένως και αυτή την εβδομάδα, στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για να κερδίσουμε χρόνο. Και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε. Έχουμε κάνει συζητήσεις και σε επίπεδο ΕΣΗΕΑ και σε επίπεδο ΕΙΗΕΑ, για έναν πιο μόνιμο μηχανισμό στήριξης του Τύπου, γιατί είναι θέμα Δημοκρατίας και πλουραλισμού. Μεταξύ αυτών των μέτρων στήριξης, είναι -όπως έχουμε συζητήσει και άλλες φορές με τα διοικητικά συμβούλια αυτών των Ενώσεων- η στήριξη της φιλαναγνωσίας, αλλά και ένα παρατηρητήριο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της εποχής μας, των fake news.

πηγή πλροφοριών:dtkaiologotika.gr

Συνολικά 50 συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 1.415 καθώς επιβεβαιώθηκαν 81 νέα, ενώ έχουν καταγραφεί ακόμη 20 κρούσματα αφορούν σε επιδημική έξαρση σε πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου, όπου συνολικά έχουν ελεγχθεί 380 άτομα. Χωρίς τα κρούσματα στο πλοίο, τα κρούσματα στη χώρα είναι 1.375.

Συνολικά 90 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία, ενώ έξι έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Ο μέσος όρος ηλικίας όσων είναι διασωληνωμένοι, είναι τα 66 έτη και το 57% έχει υποκείμενο νόσημα.

Το τελευταίο 24ωρο έχασε τη ζωή του ένας συμπολίτης μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 50 συνολικά, εκ των οποίων οι 38 άνδρες και οι 12 γυναίκες. Μέσος όρος ηλικίας των θανόντων τα 72 έτη. Τέλος ο κ. Τσιόδρας είπε ότι συνολικά στη χώρα έχουν γίνει 17.350 τεστ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως είπε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 885.000 και οι θάνατοι σε 44.200. Στον αντίποδα, 185.000 άτομα έχουν αναρρώσει.

Κατηγορία Υγεία

Ανακοίνωση του προέδρου « Φιλαδέσποτοι ».
Ως πρόεδρος της φιλοζωικής ΦΙΛΑΔΕΣΠΟΤΟΙ του Δήμου μας με αφορμή τις τελευταίες διαδικτυακές δημοσιεύσεις για επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε δημότες μας

και βλέποντας ότι κατηγορείται και το σωματείο μας, κάνοντας αστειάκια και ειρωνικά σχόλια, να πω το εξής : Όλοι εσείς οι τύποι και οι τύπισσες του <<Καναπέ>>

και του Ωχαδερφισμού που μας κατηγορείται , τι έχετε κάνει εσείς για το πρόβλημα των αδέσποτων , τι έχετε κάνει για το σωματείο ? Τίποτα ! Στρατευτήκατε

με την φιλοζωική ομάδα της πόλης και εμείς καταχραστήκαμε την εμπιστοσύνη σας ? Κάνατε κάποια κριτική αξιολόγηση με παράστασή σας στο Δήμο μας για το πρόβλημα

απαιτώντας λύσεις ? Τα αδέσποτα ζώα δεν είναι τα απορρίμματα της κοινωνίας μας ? Εσείς δεν πετάτε δεξιά και αριστερά τα ζωάκια, τα οποία κείτονται στις τάφρους

πεθαμένα ή αναζητούν ένα χάδι ή ένα κομμάτι ψωμί και εισπράττουν την κλωτσιά σας , τον λιθοβολισμό και την εχθρότητά σας ? Αλήθεια μήπως είστε έτσι και στις υπόλοιπες

δραστηριότητές σας , εχθρική με τους συνανθρώπους σας , χωρίς αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο που υποφέρει , ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπισμού ?

Είμαι σίγουρος ότι ορισμένοι, σε άλλο θεό πιστεύεται . Πολλούς σας γνωρίζω και από τον πρότερο βίο μου στην Αστυνομία , είστε δήθεν καλοί πολίτες , αγαπάτε την νομιμότητα

αλλά δεν δέχεστε τον προσωπικό έλεγχο, κατηγορείται το σύστημα , το κράτος . Βλέπετε εσείς θέλετε να είστε στο απυρόβλητο, κοινωνοί του καναπέ και ωχαδερφισμού ,

αλληλούια ... αν έρθει και η ώρα για το ψηφαλάκι να τσεπώσουμε και κανένα ....
Φίλες και φίλοι, κοιταχτείτε στον καθρέφτη του σπιτιού σας, είμαστε ότι ψηφίζουμε, έχετε απαιτήσεις από τους υπόχρεους θεσμικά να λύσουν το πρόβλημα, τον Δήμο ,

απαιτείστε το , εσείς δεν τους ψηφίσατε , τι παραμιλάτε τώρα . Είναι τα αδέσποτα , τα σκουπίδια , ή ότι άλλο , απαιτείστε λοιπόν , διεκδικείστε, να σας δω ,

γιατί κάτι μου λέει ότι τη στάση σας στις εκλογές και όχι μόνο , δεν θα την αλλάξετε .
Εμείς ως εθελοντές , στειρώνουμε τα αδέσποτα από τις τσέπες μας , ταΐζουμε τα αδέσποτα από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό , περιθάλπουμε αυτά που εσείς κλωτσάτε με μανία .
Εμείς οι εθελοντές και οι εθελόντριες του συλλόγου Φιλαδέσποτοι , εφόσον βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση έχουμε υποσχεθεί

να βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη , είναι κάτι που το έχουμε ως θεσμική μας προοπτική .

Σήμερα δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί στο ταμείο μας δεν υπάρχει μία και ξέρετε γιατί , κανένας δεν πιστεύει ότι πρέπει να βοηθήσει ,

θεωρείται ότι με κάποιον θεόσταλτο αυτοματισμό θα λειτουργήσουν τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση . Ερώτηση , ο Δήμος παίρνει γενναία οικονομική ενίσχυση

για να λύση το πρόβλημα , τι λέτε λοιπόν όλοι εσείς και πως στέκεστε απέναντι στο θέμα ?
Φίλες και φίλοι , ζούμε σε ένα Δήμο υποβαθμισμένο και άθλιο, οι νοήμονες ας συσπειρωθούμε, να προτάξουμε τις αξιώσεις μας με πρόσφορο και δυναμικό τρόπο.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα χρειάζονται δράσεις και στάσεις υπεύθυνες . Σταματήστε τους εξορκισμούς και σηκωθείτε από τους καναπέδες σας.

Ραγιάδες δεν είστε, το κάρο να μην είναι μπροστά από τα άλογο , επιτέλους τους υπεύθυνους ας τους βάλουμε και κανένα πετραδάκι στο παπούτσι ,

μονίμως δεν θα κουτσαίνουμε εμείς .
Το ” Πως πρέπει να ζούμε”, είναι επίκαιρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και μια παράμετρός του αφορά και την στάση μας απέναντι στα ζώα.

Απαιτείται η αναθεώρηση του τρόπου και της μορφής της ζωής μας. Χάσαμε τα ιδανικά μας και είναι αδήριτη η ανάγκη να τα ξαναβρούμε, ανάμεσα

σε αυτά και τις αξίες του σεβασμού προς κάθε τι που είναι διαφορετικό από εμάς, δίποδο ή τετράποδο.
Δεν γίνεται τα θύματα αυτής της υποβαθμισμένης κουλτούρας, τα αδέσποτα, να ενοχοποιούνται συνεχώς από τις διάφορες κρατικές υπηρεσίες

και τις δημοτικές αρχές . Σε προηγούμενη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου , δεν μπορεί να παίρνει το λόγο ο κύριος Δήμαρχος και να ομολογεί δημόσια

και κυνικά ότι το πρόβλημα των αδέσποτων δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει και ως εκ τούτου περιμένει να αλλάξει η νομοθεσία και να απαλλαγεί από αυτό.

Αυτά δεν γίνονται , ή αυτοί μας δουλεύουν ή εμείς δεν πρέπει να φτύνουμε, γιατί φτύνουμε τα μούτρα μας .
Δεν γίνεται ο άνθρωπος, υπαίτιος των δεινών τους και δημιουργός των αδέσποτων ζώων , να ενοχοποιεί αυτά για τις δικές του πράξεις.
Η φιλοζωική δεν είναι μια δημόσια υπηρεσία που τις ζητάμε να λύσει κάποιο πρόβλημα εδώ και τώρα. Χωρίς την προσφορά του κόσμου,

εθελοντική εργασία και ετήσια συνδρομή, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Για αυτό παρακαλώ όσους τυχόν έχουν παράπονα για το μη αποτελεσματικό έργο της φιλοζωικής,

να ρωτηθούν τι έχουν κάνει εκείνοι για την φιλοζωική.
Φίλες και φίλοι ,τα ζώα έχουν και αυτά συναισθήματα όπως και οι άνθρωποι. Αυτό είναι ένα γεγονός που μπορούν να πιστοποιήσουν όλοι όσοι έχουν ζήσει ή ασχοληθεί με ζώα.

Υπάρχουν και για αυτά φορές που είτε λόγω τραυματικών εμπειριών, είτε λόγω πιεστικών καταστάσεων, εμφανίζουν παρατεταμένη δυσκολία ή ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά και στη διάθεση.
Το κλειδί για να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε, είναι να καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε τις συμπεριφορές τους, σκεπτόμενοι πάντα με ειλικρίνεια

αν εμείς οι ίδιοι τα επηρεάζουμε αρνητικά με τις δικές μας εντάσεις ή αρνητικές συμπεριφορές.
Tο μεγαλείο και η ηθική πρόοδος ενός έθνους μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα.
Εν κατακλείδι, θα σταθώ στους αφανείς φιλόζωους ήρωες και στις αφανείς φιλόζωες ηρωίδες, που κάνουν τη δουλειά του δρόμου (street work).

Αυτές και αυτούς που εκφράζουν έμπρακτα την κουλτούρα συμβίωσης με άλλα γένη, που δίνουν όραμα, σιτίζουν και περιθάλπουν σε περίπτωση αρρώστιας,

με στοργή και αγάπη, τα αδέσποτα ζώα. Αυτούς και αυτές , που σήμερα και χθες σιτίζουν και περιθάλπουν τα ζώα και σε κάθε περίπτωση δείχνουν αγάπη ,

συμπόνια και αλληλεγγύη σε όποιον συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη. Το κάνουν αυτό γιατί είναι στάση ζωής , είναι η αρχή τους , είναι στο υποσυνείδητό τους, ως αδήριτη επιλογή τους .

Ο Πρόεδρος Φιλοζωικής
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας