Η ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Χρ. Παπαστεργίου στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο) Κύριο

Η ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Χρ. Παπαστεργίου στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Την πρώτη ανοιχτή ομιλία του πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ΚΙΝΑΛ Χρήστος Παπαστεργίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Παπαστεργίου ξεκίνησε την ομιλία του με ιστορικές αναφορές σχετικά με την εποχή της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα και ποια πρόσωπα έχουν μείνει στην ιστορία. Στη συνέχεια άσκησε έντονη κριτική στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα τονίζοντας πως κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του και τον κατηγόρησε ευθέως πως είναι κι εκείνος ένας από τους υπαίτιους για την Συμφωνία των Πρεσπών για τη στήριξη που ο κ. Τζιτζικώστας έδειξε στον πρώην υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο το 2014 και διετέλεσε βοηθητικός παράγοντας στη δημιουργία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Υπογράμμισε ότι η «δήθεν» απορροφητικότητα των κονδυλίων οφείλεται στη διαχείριση από τη διοίκηση Τζιτζικώστα έργων που δεν υλοποιήθηκαν από το προηγούμενο ΕΣΠΑ.

«Η κ. Μακεδονία έρχεται 9η στο κατά κεφαλή ΑΕΠ και είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία» είπε με τον πιο φτωχό νομό της Ελλάδος, το νομό Σερρών. Καθώς και χαρακτήρισε τα έργα συντήρησης της οδοποιίας από την Περιφέρεια ανύπαρκτα.

Ανέφερε την δική του εμμονή να διαφυλλάτει τις αξίες και τις αρχές του και κατηγόρησε πως : «Όποιος δεν σέβεται την ιστορία εξοκείλει από τις αρχές του» ενώ επισήμανε πως έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και πως δεν θα επαναληφθούν: «Μάθαμε από τα λάθη μας, δεν λέω πως δεν θα κάνουμε λάθη αλλά όχι τα ίδια. Θα κάνουμε λάθη όπως όταν κάποιος παλεύει με το σπαθί του».

Για το τμήμα του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία είπε πως είναι δική του δουλειά να διαλέξει το πρόγραμμα και τους αντιπρόσωπους του και έκλεισε με τη φράση: «Η παράταξη στέκεται και πάλι στα πόδια της, η παράταξη είμαστε όλοι εσείς».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ κ. Γκιόνογλου, Μπρουσκέλης, Παπακωνσταντίνου, στελέχη της περιοχής μας καθώς και φίλοι του κόμματος.

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!