Πολιτικό πηγαδάκι με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χ. Παπαστεργίου του ΚΙΝΑΛ και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες στην Αλεξάνδρεια(φώτο) Κύριο

Πολιτικό πηγαδάκι με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χ. Παπαστεργίου του ΚΙΝΑΛ και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες στην Αλεξάνδρεια(φώτο)

Έχουν αρχίσει ήδη τα εκλογικά πηγαδάκια και χθες το βράδυ ένα από αυτά έλαβε χώρα στο καφέ Stathmos στην Αλεξάνδρεια όπου στελέχη του Κινήματος Αλλαγής συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις επερχόμενες ενέργειες του κόμματος μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση περιλάμβανε τον προγραμματισμό της εκστρατείας του κ. Παπαστεργίου και εξετάστηκαν διάφορα ονόματα για υποψηφιότητες. Το όνομα που ξεχωρίζει που σύμφωνα με πηγές είναι αυτό του Νίκου Μπρουσκέλη, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα ως βουλευτής με τις ευλογίες και τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Ο Μπάμπης Γκιόνογλου, Ο Τάσος Τασιόπουλος, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Φιλιώ Καρανικολοπούλου, Στέλιος Ρεβίθης είναι μεταξύ των ατόμων που έδωσαν το παρόν στη χθεσινή συγκέντρωση όπως και άλλοι.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!