Τάσος Μπαρτζώκας : ''Δεν κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Μελίκη Ν. Ημαθίας'' Κύριο

Τάσος Μπαρτζώκας : ''Δεν κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Μελίκη Ν. Ημαθίας''
Αναφορικά με τη λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Μελίκης.
Προ μηνών τόσο εγώ, όσο και άλλοι συμπολίτες μου και φορείς της περιοχής, όπως το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι Δ.Ε Μελίκης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας κα, θορυβημένοι από τις έντονες φημολογίες για κλείσιμο του καταστήματος προβήκαμε σε συγκεκριμένες ενέργειες.
 
Ανέλαβα και πραγματοποίησα επανειλημμένως, τόσο δια ζώσης, όσο και με επιστολές και τηλεφωνικώς επικοινωνία με το Γραφείο του Ανώτερου Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Πειραιώς, όπου έλαβα την προφορική, αλλά και μετά από απαίτησή μου, και τη γραπτή διαβεβαίωση, ότι το κατάστημα της Μελίκης θα παραμείνει ανοικτό!
 
Επέλεξα να μην δημοσιοποιήσω τα παραπάνω, καθώς επιλογή μου είναι να κάνουμε περισσότερα για τον Τόπο μας και να μιλάμε λιγότερο...
 
Ωστόσο μετά την ανησυχία αυτών των ημερών, για τη δυσλειτουργία του καταστήματος, που οφείλεται προφανώς στα έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοιου, όφειλα να δημοσιοποιήσω το έγγραφο και να διαβεβαιώσω, όλους του συμπολίτες της περιοχής ότι το Κατάστημα της Μελίκης πρέπει και θα παραμείνει ανοικτό!
 
Άλλωστε η περιοχή δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση!
 
peireos1
 
 
 
 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!