Ο Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΗΣΙΟΥ

27 Απρ 2014
13277 φορές

Την Κυριακή 27 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε το Ιστορικό Μουσείο Νησίου Ημαθίας.

Τον υποδέχτηκε ο Ιδρυτής του Μουσείου κ. Στέφανος Καραγιάννης  και μέλη της οικογένειάς του.

Ο Φάνης Καραγιάννης τους ξενάγησε στο Μουσείο, τους ενημέρωσε για τους αρχαιολογικούς (αρχαιολογικός χώρος), ιστορικούς (Μακεδονικός Αγώνας)

και θρησκευτικούς θησαυρούς(Μοναστήρι Αγίων Αναργύρων)  που κρύβει το χωριό Νησί.

Του δήλωσε τη μοναδική του επιθυμία το Νησί να αναδειχθεί, να προβληθεί και να γίνει ένας ακόμη τουριστικός προορισμός για την Ημαθία. Επίσης σχολεία της ευρύτερης περιοχής να το επισκέπτονται ώστε τα παιδιά να γίνονται κοινωνοί της Ιστορίας και της Λαογραφίας του Τόπου μας.

Ο κ. Καραγιάννης συγκίνησε με τη δήλωσή του ότι "δε θέλει ΤΙΠΟΤΑ για τον εαυτό του, θέλει όμως ΤΑ ΠΑΝΤΑ  για τον ΤΟΠΟ ΤΟΥ ¨.

Στον κ. Γκυρίνη δόθηκαν συμβολικά δώρα καθώς και αγροτουριστικά προϊόντα από τον κάμπο του Νησιού.

Ο κ. Γκυρίνης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το Μουσείο και τη δουλειά που έχει γίνει και υποστήριξε  ότι θα σταθεί αρωγός από όποια θέση κι αν βρίσκεται στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την Ανάπτυξη του Τόπου μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

{vsig}/nisi{/vsig}

Διαφημίσεις Περιεχομένου

linas exclusive1 kafeine 37  gyros1 katoikein meze banner maragos banner tsalapataras banner stella PRAXIS BANNERyes banner

   sols3  

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!