alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Μετά από εξέταση από τον γιατρό του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αλεξάνδρεια δύο ανήλικα παιδιά κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθούν στο Νοσοκομείο της Βέροιας για περεταίρω εξετάσεις.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τα

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Κίμωνας Παράσχου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο 722ΤΜΧ στην Αλεξάνδρεια και συνομίλησε με τον επικεφαλής γιατρό του

Άνοιξε τις πύλες του για  200 πρόσφυγες το στρατόπεδο¨722TMX¨ στην Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Παρασκευής 1 Απριλίου στις 8μ.μ.
Τέσσερα λεωφορεία με Σύρους  προερχόμενους

 
 
Αρνήθηκαν να κατέβουν οι πρόσφυγες από τα 3 λεωφορεία ενώ μόνο οι πρόσφυγες που επέβαιναν στο ένα

Άνοιξε τις πύλες του για τους πρόσφυγες το στρατόπεδο¨722TMX¨ στην Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Παρασκευής 1 Απριλίου στις 8μ.μ.

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 5η του μηνός Απριλίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

To alexandriamou.gr θέλοντας να τιμήσει το έθιμο της Πρωταπριλιάς δημοσίευσε την είδηση για τηνυπουργοποίηση του Νίκου Καρανίκα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, γεγονός φυσικά που δενισχύει!

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 5 περιπτώσεις ζωοκλοπών από κτηνοτροφικές μονάδες – ποιμνιοστάσια σε περιοχές των Σερρών και της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.5 του N.3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας), σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού

Στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας «Αντώνης Κωνσταντινίδης» πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου Α΄ φάσης και οι αθλοπαιδιές Γυμνασίων της Ημαθίας, την Τρίτη 29 Μαρτίου, με την παρουσία της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασίας Μαυρίδου και του υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής Ημαθίας Χαρίλαου Καμπουρίδη.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας