alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Μπορεί το σημερινό συμβούλιο για τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ να αναβλήθηκε, αλλά είναι ζήτημα ημέρας το να τοποθετηθούν τα νέα πρόσωπα στο τιμόνι της ΕΒΖ, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας που θα λάβει χώρα την καλοκαιρινή περίοδο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε πρόσκληση

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι προγραμματισμένες και αναγκαίες εργασίες ευπρεπισμού και καλλωπισμού των Κοιμητηρίων Αλεξάνδρειας, που ο προϋπολογισμός τους ανέρχεται στο ποσό των 90.000 ευρώ όπως τόνισε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κώστας Ναλμπάντης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υποδοχή τμήματος του Τιμίου Ξύλου, από την Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους έγινε σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30, στα προπύλαια του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού, στην Πατρίδα Βέροιας.
Η Υποδοχή του Τιμίου Ξύλου έγινε από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τέλεσε

Επιβεβαίωσε το alexandriamou.gr  ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και  τον ακριβή αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται στο Στρατόπεδο 722/ΤΜΧ στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

 Μετά από την ψηφοφορία των μελών της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας - Θράκης (ΕΔΗΠΗΤ) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, προέκυψε το παρακάτω Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Κατηγορία Γενικά

Θερμά συγχαρητήρια στις νηπιαγωγούς του 4ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας Προγοπούλου Μαρία και Αδάμου Ελένη για τη βιωματική, και αειφορική δράση “Καλωσήρθες Άνοιξη”, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γ΄ τάξη του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 31/03/2016 στον χώρο του Νηπιαγωγείου.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών των δύο σχολικών μονάδων και τη συνεισφορά των γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου, δημιούργησαν στην αυλή του σχολείου τους τον ανθόκηπο και τον λαχανόκηπό τους.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των νηπιαγωγών, η οποία απαίτησε πολύ κόπο και χρόνο και απέδειξε πως η ηλικιακή διαφορά των μαθητών δεν είναι εμπόδιο όταν στους εκπαιδευτικούς κυριαρχεί το μεράκι, η φροντίδα και η αγάπη τους για το σχολείο.

Η Σχολική Σύμβουλος Π.Α Ημαθίας
Ευθυμία Γ. Γώτη

Κατηγορία Εκπαίδευση

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42)

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας