alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα διεξήχθη σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Παλαιοχωρίου με τον τοπικό ΑΡΗ να αντιμετωπίζει την ομάδα του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ Νέων (Κ-17)
Στο σημερινό αγώνα πήραν χρόνο συμμετοχής –κυρίως- όσοι δεν αγωνίστηκαν σε αγώνες

Κατηγορία Αθλητικά

Τα εγκαίνια του YES STORES 24 θα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια παρουσία πλήθους κόσμου.

Ένα καινούριο cafe - Snack έχει ανοίξει στην πόλη της Αλεξάνδρειας με σκοπό να σας

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Οι προφητείες σήμερα".

 Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Απριλίου στο δημοτικό γήπεδο Αράχου η Ποντιακή Νεολαία Αράχου διοργάνωσε τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Θοδωρή Αραμπατζή με την συμμετοχή των ομάδων :

Από την ΕΠΣ Ημαθίας η Ποντιακή Νεολαία

Κατηγορία Αθλητικά

Διακοπή νερού σημειώθηκε από τις 3 τo μεσημέρι του Σαββάτου 16 Απριλίου στο Πλατύ Ημαθίας. Από αναφορές-καταγγελίες στην ΔΕΥΑΑΛ ότι το νερό της περιοχής Τ.Κ. Πλατέος ήταν θολό εδώ και δύο μέρες, συνεργείο της επιχείρησης εντόπισε την βλάβη στον αγωγό μεταφοράς  και προχώρησε στην διακοπή νερού για αποκατάσταση

Το τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας - Θίασος Σκηνοβάτες του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσιάζει την παράσταση ‘’ο Α ν θ ρ ω π ά κ ο ς ’’ του Δημήτρη Χορν σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Γωνιάδη σήμερα Σάββατο 16 και αύριο Κυριακή 17 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος και ώρα 8.30΄μμ

Τιμή εισιτηρίου 2 €

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

anthropakos afissa

34

H Συγγραφέας Σοφία Τσιάμη παρουσιάζει το νέο της παιδικό βιβλίο με τίτλο "Ποιος θα πάρει το αυγό;" στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Γεώργιος Σεφέρης" στην Ξεχασμένη Ημαθίας την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 6:30 μ.μ.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσίαση της ομάδας ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στο 4ο Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για τις ΤΠΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9 Απριλίου 2016. Η ομάδα ρομποτικής συμμετείχε με την εργασία «Ρομπότ Ανιχνευτής»,

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η Σοφία Σαϊτίδου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και του ΓΕΛ Πλατέος πήρε την πρώτη θέση στη β’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος που έγινε στο Άργος Ορεστικό και πήρε τη πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικού που θα γίνει στην Πάτρα με τη συμμετοχή των 12 καλυτέρων κοριτσιών από Ελλάδα και Κύπρο.

Η Σοφία είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου.

Κατηγορία Αθλητικά

«Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργανώνουμε το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 20.30 στο γήπεδο Τρικάλων, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που με την προσφορά τους έγραψαν την 5οχρονη Ιστορία του Συλλόγου μας.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας