alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 09 Απριλίου 2016

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Κατηγορία Αθλητικά

Πραγματοποιείται σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, στην μνήμη των 21 μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη. Ήδη οι πρώτοι αιμοδότες ήταν εκεί το πρωί.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους προσέλθουν για την αιμοδοσία, ότι πρέπει να είναι υγιείς και να μην λαμβάνουν φάρμακα. Επίσης θα πρέπει να έχουν την ταυτότητα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

ΠΗΓΗ

Στη δημιουργία Αγροτικού Επιχειρηματικού Πάρκου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Πέλλας, προχωρά η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε., σε ιδιόκτητη έκταση 2.000 στρεμμάτων.

Το Σάββατο 2 Απριλίου στην Ημερίδα κολύμβησης για όρια αγωνιστικής και προαγωνιστικά συμμετείχαν 19 αθλητές και αθλήτριες του Πήγασου Ημαθίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Κατηγορία Αθλητικά

Με ανάρτηση στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για το που θα βρέξει το Σ/Κ Επειδή πολλοί είναι οι φίλοι που μου στέλνετε μηνύματα για το που αναμένεται να βρέξει από το Σάββατο έως και την Δευτέρα

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Εργασίες για την επισκευή φθορών – ασφαλτόστρωση οδοστρώματος είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 11/04/2016 έως 13/04/2016, στις χιλιομετρικές θέσεις της Εγνατίας οδού

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Παρασκευή 8-4-2016 στις 18:00 μμ πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι βόλεϊ παγκορασίδων μέσα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας μεταξύ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και του Μίλωνα Γιαννιτσών.

Κατηγορία Αθλητικά

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

Τα τμήματα προ-παιδικό, junior, προ-junior, Bambini ταξιδεύουν στην Λάρισα για να αγωνιστούν με την ακαδημία του Γιώργου Πλίτση.

Κατηγορία Αθλητικά

Στης 2 & 3 Απριλίου 2016 στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Λουκάς ,αθλητής του ΄΄ΑΣΚ Αλεξάνδρεια΄΄ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ,παίζοντας φέτος στην ηλιακή κατηγορία

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας