alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Εκδήλωση Αδελφοποίησης του Λαογραφικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου ''Αμάραντος'' & του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαϊου στις 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου ''Αμάραντος'' στη Πλατεία Σ.Σ. Αλεξάνδρειας.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αποστολή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου από τους αγώνες SPECIAL OLYMPICS που έγιναν στο Λουτράκι Κορινθίας από 17 Απριλίου έως 22 Απριλίου.
Στην αποστολή συμμετείχαν
Κατηγορία Εκπαίδευση

Για τις ημέρες 16, 17 και 18-05-2016 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εργασιών βραχοπροστασίας που θα εκτελεστούν.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται

Κατηγορία Γενικά

Την εφαρμογή πλήρους αναλογικού ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων για πραγματικές χρεώσεις, σύμφωνα με τη διανυόμενη απόσταση, νομοθέτησε ο υπουργός Υποδομών.
Η εφαρμογή πλήρους αναλογικού ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους για τους

Κατηγορία Γενικά

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και η Διοίκηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τους:

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί όλους τους Δημότες, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Μαϊου 2016 από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας διοργανώνει το Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου 2016 στην περιοχή «Εβραίικα Μνήματα» της Βέροιας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα υψηλής αξίας

Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για τη επέτειο μνήμης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας