alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1908 από τους αδελφούς Παπάτσα, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή βιομηχανικών αγροτικών προϊόντων. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, περνάει στα χέρια του Παράσχου Τσαλαπατάρα ο οποίος φροντίζει για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της.

Το 1976 μετεγκαθίσταται

Κατηγορία Αγροτικά

Το cafe-snack YES STORES 24 στην Αλεξάνδρεια αναζητά νεαρό διανομέα (delivery) για 8ωρη εργασία.

Απαραίτητα ηλικίας άνω των 18 και με δίπλωμα για μηχανάκι.

Για πληροφορίες στο YES STORES 24 στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Παπάγου γωνία - Αλεξάνδρεια - Τηλέφωνο: 23330 27222
fb : YES Stores 2

368
Κατηγορία Γενικά

Το μεζεδοπωλείο ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στην Αλεξανδρεια είναι ένας σύγχρονος ¨ναός  της γεύσης¨, για όλες τις ηλικίες και τα βαλάντια.

Το μεζέ -  μεζέ κάνει

Κατηγορία Γενικά

Τροχαίο ατύχημα με την συμετοχή 2 Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 6:35 το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαϊου στην διασταύρωση των οδών Γρ. Λαμπράκη με Ταγμ. Γεωργούλη στην Αλεξάνδρεια.

Οδηγός του ενός οχήματος παραβιάζοντας την

Κατηγορία Αστυνομικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε η διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας κατά την διεξαγωγή της Λαμπαδηφορίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το Σάββατο

Ἡ πόλη τῆς Βεροίας καυχᾶται δικαιολογημένα γιά τόν μεγάλο ἀριθμό τῶν βυζαντινῶν καί μετα¬βυ¬ζαντινῶν ναῶν της, ὁρισμένοι ἀπό τούς ὁποίους ἀποτελοῦν ἐξαίσια δείγματα ἀρχιτεκτονικῆς καί ζωγραφικῆς καί μαρτυροῦν τή σημαντική ἱστορία της στό πέρασμα τῶν αἰώνων.
Ἕνας ἀπό τούς παλαιότερους καί

Ξεκινά την Δευτέρα 16 Μαΐου στο Δήμο Αλεξάνδρειας η τέταρτη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή οργανώνεται από
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας