alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας θεωρεί αρνητική εξέλιξη την πρόταση για συγχώνευση των γυμνασίων Πλατέος , Τρικάλων και Κορυφής.
Τα υποτιθέμενα οικονομικά και παιδαγωγικά οφέλη από την συγχώνευση, έρχονται

Την Κυριακή 15 Μαϊου το απόγευμα στις 8:00 τελέστηκε Θεία Λειτουργία για τους μαθητές των Πανελλαδικών αλλά και ενδοσχολικών εξετάσεων. Λίγο πριν την απόλυση διαβάστηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ.Παντελεήμονος προς τους μαθητές.

Στο τέλος ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξάνδρειας Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος διηγήθηκε

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαϊου πραγματοποιήθηκε τελετή Αδελφοποίησης του Λαογραφικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ''Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ'' και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Ημαθίας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Αμάραντος στην Πλατεία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, το 1ο Τουρνουά Ποδοτένις στην Ελλάδα, με τους κανονισμούς που ισχύουν στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Κατηγορία Αθλητικά

Mετά το πέρας της 20ης Συνάντησης Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 ακολούθησε μία εξαιρετική από πλευράς οργάνωσης δεξίωση στο κτίριο της Χορωδίας.

Εθελοντικά οι καλλίφωνες γυναίκες που απαρτίζουν τη Χορωδία ¨Αλεξανδρινές φωνές¨ έφτιαξαν από καρδιάς

Σε λιγότερο απο 10 ώρες οι 103.366 υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων θα διεκδικήσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η έναρξη των εξετάσεων γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στην οποία θα εξεταστούν οι

Κατηγορία Εκπαίδευση

Την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 πραγματοποιήθηκε μια μαγική μουσική βραδιά με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία πλήθους κόσμου. Συγκεκριμένα η 20η Συνάντηση Χορωδιών υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Αλεξάνδρειας για μία ακόμη φορά ταξίδεψε

Στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας η 4η Περιφέρεια (Πιερίας, Ημαθίας, Κοζάνης) έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε 2-1 τις 14ης Περιφέρειας (Αθήνας-Πειραιά-Ανατολικής Αττικής) και κατέκτησε το έπαθλο.

Με 2-1 σκορ επικράτησε

Κατηγορία Αθλητικά

Η Μπαλού στις 21 Μαΐου θα γινόταν ενός έτους όμως δεν πρόλαβε καθώς κάποιος την δηλητηρίασε ρίχνοντας φόλα στην αυλή του σπιτιού της στα Καβάσιλα Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Η οικογένεια της απουσίαζε και όταν οι άνθρωποι επέστρεψαν από τη δουλειά βρήκαν το ζώο νεκρό.

Ρίγη συγκίνησης και δάκρυα προκάλεσε στους παρευρισκομένους το Μνημόσυνο της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Πλατεία 19ης Μαϊου στην Αλεξάνδρεια το πρωί της Κυριακής 15 Μαϊου.
Μετά την Δέηση υπέρ αναπαύσεως των

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας