alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Μετά από 5 χρόνια η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον φετινό τελικό.

Το 1-0 για την Ενωση έκανε ο Μάνταλος με κεφαλιά, ενώ ο

Κατηγορία Αθλητικά
Οι βιβλιοθήκες ως σημείο αναφοράς και πυρήνας πολιτισμού. Ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν στην κοινωνία και στην ομαλή ένταξη των προσφύγων σε αυτήν. Η ατομική και συλλογική ευθύνη. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην 13η Διεθνή 'Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Τιμώμενη Χώρα:Ρωσία, Θεματικό Αφιέρωμα Πρόσφυγες τότε και σήμερα.

Την Κυριακή 22 Μαϊου στην Επισκοπή Δήμου Αλεξάνδρειας διοργανώνεται Aντάμωμα των Απανταχού Επισκοπιανών στις 11:00 το πρωί στο εξωκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης.
Οι διοργανωτές, διαχειριστές της ομάδας facebook «Επισκοπιανά Μασλάτια», σας προσκαλούν όλους στο χώρο της εκδήλωσης με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.

https://1.bp.blogspot.com/-T5LLfOOv8oc/Vzs-DZfbNSI/AAAAAAABj00/9B4HtmUAPfUP-WoDgsKn4YmARFUjOxQEgCLcB/s640/13219652_1003318856421302_646227874_n.jpg

271

Η πρώτη καταδίκη για αναμετάδοση hoax, απάτης του Διαδικτύου, είναι γεγονός. Επιβολή ποινής φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή τριών ετών, και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ «Καμπάνα» σε ιστοσελίδα για διασπορά ψευδών ειδήσεων!

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με εκδηλώσεις στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας (Δευτέρα 16 Μαϊου), το Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών (Τετάρτη 18 Μαϊου) και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας (Παρασκευή 20 Μαϊου).

Με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, η ομοσπονδία των εργαζομένων στις εφορίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ), εκφράζει την αντίθεσή της στη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, διεκδικώντας οι φορολογικές υπηρεσίες να βρίσκονται εντός του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα καλούν την ημέρα

Κατηγορία Οικονομία

Μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να γίνει σύντομα στις ελληνικές καταθέσεις, ενδεχόμενως μετά τις 24 Μαϊου που είναι η μέρα μεγάλων αποφάσεων για την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά στα Capital Controls. Στη βάση της συνεχούς βελτίωσης των δεδομένων για τους αναλήπτες, τα πράγματα -σύμφωνα με πληροφορίες του athensmagazine.gr- αναμένεται να γίνουν

Κατηγορία Οικονομία

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, ανακοινώνει ότι, θα προσλάβει συνοδούς άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18 ετών και άνω, για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2016 της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ.

Επιθυμητές ειδικότητες:

Αναστάτωση προκλήθηκε από φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 14.45 το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαϊου σε fast food που βρίσκεται στην οδό Βετσοπούλου στην Αλεξάνδρεια.

Η Π.Υ. Αλεξάνδρειας έσπευσε

Κατηγορία Αστυνομικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας