alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Τα ανακριβή δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος - ξαφνικά μιλάνε για 13% φορολόγηση στους αγρότες και για τα εισοδήματα του 2016, όταν πρόσφατα, η παρούσα κυβέρνηση, με το νόμο για το φορολογικό και ασφαλιστικό, έφερε το αφορολόγητο για αγροτικά εισοδήματα 2016 και εφεξής.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ισχύει και τι θα ισχύσει για τους αγρότες:

Κατηγορία Αγροτικά

.Το 3ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι είναι γεγονός!!!Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν αύριο Σάββατο 21 Μαΐου για τα παιδιά της περιοχής της Αλεξάνδρειας, στις 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία).
Για τα παιδιά της Βέροιας,

Το Ιστορικό Μουσείο Νησίου Ημαθίας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 20 Μαϊου 2016 οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων Τρικάλων και Κορυφής με τη συνοδεία των νηπιαγωγών τους.
Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν μέσα στον κόσμο της


ΠΡΟΣ:
τον Πρόεδρο της Επιτρ. Υπηρεσιακών Μεταβολών κ. Τ. Κατσαρό
ΘΕΜΑ: Κατάργηση Γυμνασίου Πλατέος Ημαθίας – Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων Νομού Ημαθίας

Κύριε Πρόεδρε,

Κατηγορία Εκπαίδευση

Το διάστημα από την 1η έως και την 15η Ιουνίου καλούνται όσοι υποψήφιοι με τις πανελλήνιες 2016 επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση εισαγωγής στις Σχολές της Πυροσβεστικής να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων , οι μαθητές της Ε΄ τάξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Σ. Προδρόμου - Αγίας Τριάδας ,θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κυτούδη Μόσχο,

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 13:52

Τα νέα ονόματα της ΝΟΔΕ Ημαθίας

Κατόπιν των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 17 Απριλίου και βάσει της εγκυκλίου των εσωκομματικών εκλογών 2016 εκλέχθηκαν ο Πρόεδρος και οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων της ΝΟ.Δ.Ε Ημαθίας:

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 25η του μηνός Μαΐου έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η του μηνός Μαΐου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας