alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Κλειστός ο δρόμος στο ύψος των Γιαννιτσών από την βροχή και τις λάσπες από ένα πρόβλημα πιυ χρονίζει και κανείς δεν ασχολείται μέχρι τώρα σοβαρά!

Την 19η Μαίου, θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Μορφωτικός Σύλλογος «Καλλιθέα» πραγματοποίησε στο «Χώρο Τεχνών» του Δήμου Βέροιας εκδήλωση με σύνθημα «353.000 Ψυχές, πώς μπορούμε να ξεχάσουμε;».

Από την έντονη βροχόπτωση που επικρατεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Μαϊου 2016, οι αγροτικές καλλιέργιες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας πλημμύρισαν και σε πολλά χωράφια που υπάρχει καλλιέργια βαμβακιού

Κατηγορία Αγροτικά

Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Υπηρεσιών του Δήμου (ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας) στο στρατόπεδο 722.

SOS από τους εθελοντές στο στρατόπεδο 722 - Τραγική η κατάσταση των προσφύγων λόγω της συνεχιζόμενης και έντονης βροχόπτωσης. Καλούνται 'οποιοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν ακόμα και με κάποια ιδέα ή έμπρακτα να κινητοποιηθούν!

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλική ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης που συνδιοργάνωσαν η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας.

Κατηγορία Αθλητικά

Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων σε χωριά της Ημαθίας,Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού
Προκειμένου να πείσει τα θύματα του προσποιήθηκε υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και υποτιθέμενη

Κατηγορία Αστυνομικά

Αγαπημένα μου καρπουζάκια πολύ καλημέρα σας. Σήμερα δεν προλαβαίνω να σας πω (έχω τέτοια χαρά που φοβάμαι μη ξεχάσω κάτι) τι «θαύματα» έγιναν και γίνονται.

Είναι από τις εβδομάδες που χαίρεσαι να γράφεις. Όσο διακριτικά και να θέλω να αγγίξω τα θέματα, δεν μπορώ. Το κεφάλι μου

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας