alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Tο Ιστορικό Μουσείο Νησίου Ημαθίας επισκέφθηκαν την Πέμπτη 25 Μαϊου 2016 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Νησίου με τη συνοδεία των νηπιαγωγών τους που στα πλαίσια του προγράμματος της Ευέλικτης Ζώνης ασχολήθηκαν με το εξής θέμα: ¨Ένα Νησί αλλιώτικο από τ΄άλλα¨

Τα ΚΟΜΝΗΝΑ έρχονται για δεύτερη χρονιά, ακόμη πιο δυναμικά, με ένα τριήμερο εκδηλώσεων για τους πιο απαιτητικούς θεατές και ακροατές.

Το alexandriamou.gr ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας των

Ο Σύλλογος Φιλοπρόοδος-Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Μαίου 2016 στις 11π.μ. τα μέλη και μη στον πρωινό καφέ που διοργανώνει για τη γιορτή της μαμάς και ...του μπαμπά και της γιαγιάς-μαμάς! Είσοδος 6ευρώ!

Οι συντάξεις του Ιουνίου θα πληρωθούν στους δικαιούχους συνταξιούχους των ΙΚΑ, ΟΓΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ σε δύο δόσεις, στο τέλος τους μήνα και στις αρχές του επομένου.

Κατηγορία Οικονομία

Ληστεία πργματοποίησαν χθες το πρωί σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, όμως οι ληστές με την «λεία» τους προκάλεσαν ... «κλάματα».

Κατηγορία Αστυνομικά

Αποζημιώσεις, ύψους 8.535.863 ευρώ, σε 4.779 δικαιούχους αγρότες θα καταβάλει αύριο ο ΕΛΓΑ, για ζημιές που υπέστησαν το 2015 η φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιό τους.

Κατηγορία Αγροτικά

Στο πλαίσιο του έργου της καταπολέμησης κουνουπιών 2016 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεργεία της εργολάβου εταιρείας είναι προγραμματισμένο να προβούν σε αεροψεκασμούς σε ορυζώνες

ο Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις χωροταξικές πολιτικές για τα σχέδια διαχείρισης και ανάπτυξης των παραλίμνιων περιοχών, τις τεχνητές λίμνες και τα υδροηλεκτρικά φράγματα,

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Στα πλαίσια του ετήσιου καθαρισμού των υδατόπυργων που πραγματοποιεί η επιχειρηση της ΔΕΥΑ Αλ ,ανακοινώνει ότι στις 27/05/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα : από 06:00 πμ εως 15:00 μ.μ, στη Τοπική Κοινότητα Κλειδίου δεν θα έχει νερό , λόγω καθαρισμού του υδατόπυργου .

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

                                                                                                Εκ της Τεχνικής

                                                                                       Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

46
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας