alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Τέσσερις ημέρες χρειάστηκε η ελληνική αστυνομία προκειμένου να βάλει ένα τέρμα στην απαράδεκτη κατάσταση, τόσο για τη χώρα, όσο και για τους ίδιους τους πρόσφυγες, που επικρατούσε στον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης.

Μέσα σε

Κατηγορία Γενικά

Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το summer Basketball camp που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5-16 ετών. Η διοργάνωση που θα λάβει χώρα από 1-10 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Αλεξ/ειας ,με τη συμμετοχή και του

Κατηγορία Αθλητικά

Οι προϋποθέσεις λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου και οι διαδικασίες για την εγγραφή των μαθητών για την ερχόμενη σχολική χρονιά, οριστικοποιήθηκαν με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, στο ολοήμερο πρόγραμμα των

Κατηγορία Εκπαίδευση

Tην πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκαπέντε ατόμων, χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών ανακοινώνουν τα ΕΛΤΑ.

Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που

Κατηγορία Οικονομία

Τα παιδιά της πρώτης , δευτέρας και τρίτης τάξης του σχολείου μας, δέχθηκαν την επίσκεψη ενός γνώριμου προσώπου, την Τετάρτη 18 Μαΐου, της συγγραφέα και φιλολόγου κ. Σοφίας Τσιάμη. Αυτή της φορά, μας παρουσίασε το παιδικό της βιβλίο «Ποιος θα πάρει το αυγό;» με τη συνοδεία

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος, Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) '' Τα Παιδιά της Άνοιξης '' και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, συγχαίρουν την κα Κυροπούλου Μαρία, για τη θεατρική

Εφέτος στο κλείσιμο της χορευτικής χρονιας ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ "ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ" με τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και τις διακοπές με "Τα παιχνίδια της αυλής"την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αυλή του Ομίλου.
Μία εκδήλωση στο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο πολύπαθο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου στην Αλεξάνδρεια με αποτέλεσμα η αίθουσα εκδηλώσεων και ο χώρος της βιβλιοθήκης να αποτελούν πραγματικά στολίδια για τον Πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής.

Στον επάνω όροφο του

Ο Ιερός Ναός Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας διοργανώνει Προσκυνηματική εκδρομή την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στα Μοναστήρια του Ν. Φλώρινας, Μονή Αγίου Μάρκου και Αγίου Παντελεήμονος.
Στη συνέχεια θα

Το κέντρο προσχολικής αγωγής ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ στα πλαίσια της θεματικής ενότητας του Μαϊου '' Η φωτια'' επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν με τις εικόνες και το

Κατηγορία Εκπαίδευση

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας