alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία για τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο "Παλατάκι", ευχαριστώντας προσωπικά τον Δημήτρη Ιτούδη για τη συμβολή του.

Αναλυτικά:

"Ένα πολύ μεγάλο φιλικό παιχνίδι και με ιστορικό μάλιστα χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατηγορία Αθλητικά
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 18:13

Δέκα ανανεώσεις στην ΑΕ Σχοινά!

Όπως ανακοινώθηκε χθές (16/6) μέσω της σελίδας του συλλόγου στο facebook, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με 10 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παραμείνουν «κυανόλευκοι» και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Κυπελλούχος Ημαθίας ενέταξε στο δυναμικό του τον Ευγένη Κίτσα, που επέστρεψε πέρσι στην Ημαθία για λογαριασμό της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, με την οποία σημείωσε 13 τέρματα

Κατηγορία Αθλητικά

Αναγνώστης του alexandriamou.gr μας έστειλε τις φωτό και καταγγέλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε κάδο επί της οδού Σμύρνης στην Αλεξάνδρεια.

Πολίτης κάτοικος της περιοχής γέμισε με χόρτα  τον κάδο απορριμμάτων και γύρω από αυτόν.

Σε επικοινωνία μας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Τόκα, αφού καταδίκασε το γεγονός μας ανέφερε ότι για την αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων και γενικά απορρίμματα που δεν επιτρέπονται να μπαίνουν σε κάδους που προορίζονται μόνο για οικιακά σκουπίδια, υπάρχει υπηρεσία στον Δήμο Αλεξάνδρειας που τα μεταφέρει με όχημα της υπηρεσίας κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης των πολιτών στα τηλέφωνα 23333 50147-50148.

kadoi xorta2

kadoi xorta3

Την Τετάρτη 15/6 στο Αιγές Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη συνέλευση ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Αστυνομικός

Κατηγορία Αστυνομικά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΄΄ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016΄΄ από 25 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικά φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και

Προθεσμία μέχρι τις 7 Ιουλίου δίνει το Facebook στους χρήστες του για να σώσουν τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις. Το κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με το forbes.com, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική με το Synced Album, με το οποίο ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει αυτόματα τις

Κατηγορία Τεχνολογία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει πρόσκληση στους 38 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργία και τη λειτουργία κέντρων κοινότητας. Ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την απόφαση με την οποία εγκρίνεται η επιχορήγηση των δήμων και δημοτικών φορέων για τον

Κατηγορία Γενικά

Με αφορμή το γεγονός ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή του μηχανογραφικού, παρατίθενται, με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, πληροφορίες σχετικά με τον απαραίτητο κωδικό ασφαλείας για την είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής του.

Κατηγορία Εκπαίδευση
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:31

3ο summer Athlos Basketball camp 2016 στην Αλεξάνδρεια

Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το summer Basketball camp που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5-16 ετών. Η διοργάνωση  θα λάβει χώρα από 1-10 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Αλεξ/ειας ,με τη συμμετοχή και του Σέρβου κόουτς Βλάντιμιρ Ίλιτς.

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας