alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια του Παναξιακού Σοφία Υφαντίδου.

Κατηγορία Αθλητικά

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛΓΑ, απέστειλε τον Πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 21ης Οκτωβρίου 2015 στις καλλιέργειες (ΒΑΜΒΑΚΙ) παραγωγών της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αγροτικά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας με την 219/2016 απόφαση που έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 7ης Ιουνίου 2016, ενέκρινε την Α' φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019, το Στρατηγικό του Σχέδιο.

Από σκεύος μαγειρικής εστίας προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου σε διαμέρισμα στην οδό Αριστοτέλους στην Αλεξάνδρεια.

Ευτυχώς η ένοικος του διαμερίσματος κατάφερε να την

Κατηγορία Αστυνομικά

Στα πλαίσια του ετήσιου καθαρισμού των υδατόπυργων που πραγματοποιεί η επιχείρηση της ΔΕΥΑ Αλ ,ανακοινώνει ότι στις 23/06/2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα : από 08:00 πμ εως 12:00 μ.μ, στη Τοπική Κοινότητα Αγκαθιάς δεν θα έχει νερό , λόγω καθαρισμού του υδατόπυργου .

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

Εκ της Τεχνικής
Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Το δεύτερο µισό της πρώτης δόσης για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ (οικογενειακά επιδόματα), θα πληρωθεί στους δικαιούχους ταυτόχρονα με την δεύτερη δόση, η οποία είναι προγραµµατισµένη να καταβληθεί εως τις 20 Ιουλίου.

Ο ΟΓΑ ευελπιστεί ότι θα είναι έτοιμος να πληρώσει τα οικογενειακά επιδόματα

Κατηγορία Οικονομία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας