alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων & Νεανίδων Λουτρού Ημαθίας διοργανώνει και σας προσκαλεί στην Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τμήματα των συλλόγων:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησελίου πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 ενα πανέμορφο γεμάτο παιδική ομορφιά και αθωότητα Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

Στην πανέμορφη λίμνη του Πολυφύτου Κοζάνης βρέθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016, προκειμένου να πάρει μέρος στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κοζάνης.

Κατηγορία Αθλητικά

Θα ανάψουν κι εφέτος οι «Φωτιές» στην οδό Γρηγορίου Ξενοπούλου, μπροστά στον Άγιο Βλάσιο Βέροιας,  στη γειτονιά τής Κυριώτισσας. Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 9:30 μ.μ., η δημιουργική ομάδα τής «Κίνησης Πολιτών ΚυριώΤισσας» και της «Εταιρείας

Τη Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ¨ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ¨ πραγματοποίησε την Καλοκαιρινή παράσταση του για την λήξη της σχολικής χρονιάς, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας σε μια κατάμεστη

Τελετή λήξης για το Τμήμα Μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξάνδρειας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι μπασκεμπολίστες του

Κατηγορία Αθλητικά

Το Δ/κο Συμβούλιο του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξανδρείας και Περιχώρων"Το ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Αντωνίου Παπαδήμα.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τον Όμιλο Κρουστάλλη οργανώνει την Τρίτη 28/6 ώρα 6 μ.μ. (στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας) εκδήλωση υποδοχής μαθητών από το Ριζοκάρπασο της κατεχόμενης Κύπρου.

Οι φιλοξενούμενοι μας έρχονται στον

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους, του Α΄Παιδικού Σταθμού Αλεξάνδρειας με πρωταγωνιστές τα παιδιά σε μια γιορτή διαφορετική, μοναδική, ξεχωριστή.
Σκετσάκια, τραγούδια και χοροί από τους

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 20:38

Δύο ακόμη ανανεώσεις στην ΑΕ Σχοινά

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα για δύο ακόμη ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές της, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 12.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας