alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Eορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των γενεθλίων του Ιωάννου Προδρόμου πραγματοποιήσε ο Π.Σ. Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου ¨Ο Φίλιππος¨ την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Παλαιοχώρι.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Ακαδημία Μπάσκετ ¨Αθλος¨ με θέμα τη διεξαγωγή από τον εν λόγω σύλλογο του 3ου summer basketball camp που θα διεξαχθεί από 1-10 Ιουλίου 2016 στην Αλεξάνδρεια και συγκεκριμένα στο Κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου και αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό και αναβαθμισμένο και με σημαντικές παρουσίες.

Κατηγορία Αθλητικά

Εκεί που σκάει το κύμα, στη μαγεία της φύσης...! Για καφέ... για ποτάκι ...για μπανάκι... ΧΑΛΑΡΑ BEACH BAR παραλία Παντελεήμονα Πιερίας!

Την Κυριακή 26 Ιουνίου ο Ιορδάνης Αγαπητός σε καλοκαιρινούς ρυθμούς....Μετά τις 5 το

Κατηγορία Γενικά

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 22/6/2016 οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ημαθίας κ.κ. Χρήστος Αντωνίου, Φρόσω Καρασαρλίδου και Γεώργιος Ουρσουζίδης είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Αντώνογλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Συνελήφθη 48χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης

Κατηγορία Αστυνομικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο δράσεων των μελών ΟΔΠ του σχολείου μας σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα με θέμα:

«Ζητήματα Συμμετοχής στο Δημοκρατικό Σχολείο»

Ομιλητής από τον Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Μόσχος Γεώργιος.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στα πλαίσια των δράσεων προβολής και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων της Ημαθίας και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, υποστηρίζει το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online.

Σύμβαση ύψους 509.389,82 ευρώ, με αρχικό προϋπολογισμό 600.000 ευρώ,η οποία αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, υπέγραψε την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, με τον ανάδοχο κ. Μιχαήλ Μπαντή.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας