alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016

Σε 52.487 υπολογίζονται οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Κατηγορία Αστυνομικά

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου για το 2016 καθώς και το κόστος εγγραφής και μηνιαίας συνδρομής για τη χρήση του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 07-06-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την τριετή επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την «ομάδα του στρατού» στην κορυφή της Ευρώπης μετά από οκτώ χρόνια!

Κατηγορία Αθλητικά

Αποβλέποντες στη ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, τη πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, τη εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στη πόλη της Αλεξάνδρειας κατά διεξαγωγή της Ποδηλατοδρομίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα ΚΒ΄ ΠΑΥΛΕΙΑ, τη Κυριακή 05-06-2016.

Κατηγορία Αστυνομικά

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00, το 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού.

Κατηγορία Αθλητικά

Ξεκίνησαν οι εφαρμογές εναέριας προνυμφοκτονίας στα φυσικά συστήματα της Περιφέρειας (περιοχή Καλοχωρίου, Δέλτα Αξιού, Δέλτα Αλιάκμονα, Κορινός, Επανομή, Αγγελοχώρι) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει και η πρώτη εφαρμογή στους ορυζώνες, συμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 14:30

Άνδρας πνίγηκε στην Παραλία Κατερίνης

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα σε παραλία της Κατερίνης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πνίγηκε την ώρα που κολυμπούσε.

Κατηγορία Αστυνομικά

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 7η του μηνός Ιουνίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας ο Γιάννης Σερβετάς, που αποδέχθηκε σχετική πρόκληση. Ο κύριος Σερβετάς ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ και τους εργαζομένους για το έργο που παράγεται στον Οργανισμό και άκουσε πολύ προσεκτικά τα όσα λέχθηκαν.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας