alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016

Η επιχείρηση Αντίκες Μαραγκός δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1985.
Η συνταγή μας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός 2015 - 2019 στο Δήμο Αλεξάνδρειας θα τεθεί σε διαβούλευση στο site του Δήμου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλυν τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις τους.

Η Δημοτική Αρχή επενδύει στο διάλογο με τους πολίτες κα

Tεράστιο το πρόβλημα με τα κουνούπια στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας όπως παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

H κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Yπουργείο Παιδείας ανακαλεί το ΦΕΚ κατάργησης του Γυμνασίου Πλατέος με αποτέλεσμα την επόμενη σχολική χρονιά να λειτουργήσει κανονικά και να πάψει να τελεί υπό ομηρία.

Η ομάδα «Απείθαρχοι», με χορηγούς το Studio Φωτογραφίας «Photo Center» και την ιστοσελίδα «alexandriamou.gr»), είναι η 10η επίσημη συμμετοχή στο Τουρνουά Foot Tennis που θα διοργανωθεί στην πόλη της Νάουσας.

Κατηγορία Αθλητικά

«Η διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θέλει να συγχαρεί τις δύο ομάδες, την ομάδα της Νάουσας και την ομάδα της Αριδαίας, για την άξια άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Κατηγορία Αθλητικά

Η φετινή πορεία της 4ης περιφέρειας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής των Εθνικών ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, με αποκορύφωμα το τρόπαιο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!

Κατηγορία Αθλητικά

Συνελήφθη χθες (06-06-2016) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 2 ετών, 10 μηνών και 22 ημερών, για το αδίκημα της ληστείας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Μετά από αίτηση του Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας κ. Χαλαστάνη καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του εν λόγω σχολείου.

Στα πλαίσια του Project «Παίζω με τα χρώματα» οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό «διακοσμώντας» με χαρούμενα σχέδια και χρώματα τους διαχωριστικούς υαλοπίνακες των Γραφείων της Γραμματείας, της Πληροφορικής και του γραφείου του Υπεύθυνου Τομέα Μηχανολογίας-Γεωπονίας του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.
Τη δράση οργάνωσε η εκπαιδευτικός κα Ιωαννίδου Μαρία.

Ο μαθητής Άντι Τότσι "ζωγραφίζει" το γραφείο της Γραμματεία του ΕΠΑΛ

Η μαθήτρια Σπανού Κων."ζωγραφίζει" το γραφείο των εκπαιδευτικών Πληροφορικής

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας