alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγαπημένης μας Δήμητρας Ταμπουρίδου που έφυγε ξαφνικά σήμερα από κοντά μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αλεξάνδρειας που διοργανώνει η Εστία Ρουμλουκιωτών είναι πλέον γεγονός!Ο αγαπημένος θεσμός του καλοκαιριού, όπως και πέρσι φιλοξενεί χορευτικά συγκροτήματα

από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας στο κοινό χορευτικές παραστάσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Νωρίτερα από άλλες χρονιές θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των μαθητών που έγραψαν πανελλαδικές.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 περίπου στις 4 το απόγευμα έφυγε από κοντά μας εν ώρα εργασίας από ανακοπή καρδιάς η αγαπητή σε όλους μας υπάλληλος του ΚΑΕΛΕ Αλεξάνδρειας Δήμητρα Ταμπουρίδου, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εργαζόμενη.

Μεταξύ των βραβευθέντων στο περιθώριο του 22ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΒ΄ Παυλείων και ο αθλητής του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας "Ο Ημαθίων", Στεφανίδης Πέτρος.

Κατηγορία Αθλητικά

Στο νέο ΕΣΠΑ μπήκε το νέο μουσείο της Βεργίνας. Το έργο που αφορά τη δεύτερη φάση κατασκευής του μουσείου έχει προϋπολογισμό 4.432.935 ευρώ και ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησής του είναι τα τέλη του 2017.

Τους νέους Αντιπεριφερειάρχες και τους νέους θεματικούς τομείς ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Υπογράφηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης,. Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκο Μπόλαρη, η τροποποίηση του άρθρου 7 της 3398/91703/24-08-2015 απόφασης (ΦΕΚ 1838 Β΄), για τον προσδιορισμό των προς απόσυρση ποσοτήτων ροδάκινων για χυμοποίηση και παρασκευής μαρμελάδας.

Κατηγορία Αγροτικά

Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 3-6-2016, πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο των Οργανισμών ΤΟΕΒ στα γραφεία του ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, με την παρουσία των Κανάκα Βασίλη του ΤΟΕΒ Χαλάστρας, Στεφανακίδη Βασίλη του ΤΟΕΒ Ορεστιάδας Έβρου, Αναστασάκη Πολύδωρα του

Κατηγορία Γενικά

Με στόχο να μη διογκωθούν οι οφειλές των φορολογούμενων προς το κράτος, αλλά και οι εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ να γίνουν γρηγορότερα, το ΥΠΟΙΚ αποφάσισε να συμψηφίζονται οι επιστροφές φόρου με τον φόρο για τα ακίνητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας