alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016

Εκεί που σκάει το κύμα, στη μαγεία της φύσης...! Για καφέ... για ποτάκι ...για μπανάκι... ΧΑΛΑΡΑ BEACH BAR παραλία Παντελεήμονα Πιερίας!

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νησίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, ανήμερα της εορτής των θαυματουργών Αγίων Αναργύρων , Κοσμά και Δαμιανού και του πανηγυριού του χωριού μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα ¨Μνήμες και ήχοι του

Στην διάρκεια του σχολικού έτους 2015-16 υλοποιήθηκε από το Νηπιαγωγείο Τρικάλων και Κορυφής το καινοτόμο πρόγραμμα «Στα μυστικά του Βάλτου» της Π. Δέλτα.

Μία νέα αξιέπαινη πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό από την Αμερική, κατέκτησε και την Ελλάδα. Πρόκειται για τη δωρεά μαλλιών σε παιδιά με καρκίνο, από άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να προσφέρουν χαρά και αγάπη κόβοντας τα μαλλιά τους.

Κάθε δεύτερη μέρα του μήνα οι επικουρικές συντάξεις

Κατηγορία Οικονομία

Οδηγίες σχετικά με τη μονιμοποίηση και βαθμολογική κατάταξη των εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. δίνει με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας

Κατηγορία Εκπαίδευση

Για την υποδοχή των δηλώσεων και την είσπραξη των νέων φόρων που επιβλήθηκαν με το «συμπληρωμένο μνημόνιο» ετοιμάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Με αποφάσεις που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ορίζονται τα εξής:

Κατηγορία Οικονομία

Οι άνδρες- αλλά όχι οι γυναίκες- που κοιμούνται πολύ λίγες ή πάρα πολλές ώρες, σε σχέση με τον μέσο όρο, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για εκδήλωση διαβήτη, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία Υγεία

Στα τέλη Αυγούστου θα κληθούν να πληρώσουν φέτος την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, εκατομμύρια ιδιοκτήτες, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία Οικονομία

Πολυάριθμες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις των φορολογούμενων του μηνός Ιουλίου.

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας