alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος ¨Ο ΒΑΡΑΣΟΣ¨πραγματοποίησε εκδήλωση μνήμης για τον Αγιο Παϊσιο τον Αγιορείτη την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος στις

Τα κενά στη φύλαξη του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη έφεραν στην επιφάνεια οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών. Εν μέσω απεργίας, μπαίνουν στα βαγόνια και κλέβουν ο,τι μπορούν.

Οι διαμεταφορείς της

Κατηγορία Αστυνομικά

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος επτά πρώην στελεχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης για κακοδιαχείριση. Ανάμεσα τους βρίσκονται πρόεδροι και διευθυντές της περιόδου 2007-2015

Ζημία που

Κατηγορία Αγροτικά

 Την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων (2 ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, 1 ΤΕ Νοσηλετυών-τριών, 1 ΔΕ Ναυαγοσωστών-στριών για πισίνα, 1 ΥΕ Φυλάκων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας.

112

Υποβολή αιτήσεων εντός δέκα (10) ημερών.

Δείτε την προκύρηξη εδώ

 

pliroforiodotis.gr

 

H εταιρεία OLYMPIA ELECTRONICS ανάμεσα στις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας ζητά Γραφίστα για το δημιουργικό τμήμα της επιχείρησης στη Μεθώνη Πιερίας.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Κατηγορία Γενικά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουλίου στην διασταύρωση της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας-Χαλκηδόνας με την επαρχιακή οδό Πλατέος στο ύψος της ΕΛΒΙΖ.

Συγκεκριμένα στις

Κατηγορία Αστυνομικά

Παρέμβαση του βουλευτή Χρήστου Αντωνίου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής,τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, με την παρουσία του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Σοκ προκαλεί στην αγορά η νομοθετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, περί ενεργειακών επιθεωρητών, καθώς μη

Κατηγορία Γενικά
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 11:25

Ανακαλούνται οχήματα της Volkswagen

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Volkswagen Up, Polo, Tiguan, Golf, Jetta, Sportvan, Passat CC και E-Golf ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ενέργεια αφορά

Κατηγορία Τεχνολογία

Τα ΚΟΜΝΗΝΑ τελείωσαν. Περισσότεροι από 4000 θεατές έδωσαν το παρών στο 3ήμερο των εκδηλώσεων μας. Ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία και την στήριξη τους. ΚΟΜΝΗΝΑ όμως δεν είναι μόνο αυτό που είδατε. ΚΟΜΝΗΝΑ είναι «χίλια ευχαριστώ» σε όλους όσους βοήθησαν για

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας