alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Κατηγορία Αθλητικά

ΣΤΙΣ 16-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ JUNIORS REGIONAL BEACH VOLLEY TOYΡΝΟΥΑ ΣΤΟ BEACH BAR ΑΦΡΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Κατηγορία Αθλητικά

Σε καραντίνα βρίσκεται ο νομός Ημαθίας λόγω της οζώδους δερματίτιδας, μετά την επιβεβαίωση των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν σε βοοειδή κτηνοτροφικών μονάδων στη Βέροια, στο Σέλι και στο Πλατύ.

Μιλώντας στην

Κατηγορία Υγεία

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ

Τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα σημειώθηκε στις 20:35 το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου στην ΠΕΟ Αλεξάνδρειας - Βέροιας .
Σύμφωνα με τις

Κατηγορία Αστυνομικά

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των φαρμακοποιών, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, υπέγραψε την υπουργική απόφαση, που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για δημιουργία της υποκατηγορίας Φαρμάκων Γενικής

Κατηγορία Υγεία

Aύριο Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα σε δασική περιοχή της Βέροιας και συγκεκριμένα στην πέριοχή Παναγιά Δοβρά.

Από το Γραφείο Εκτάκτων Αναγκών και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι ο κίνδυνος εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή μας, για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18/07/2016, κατηγοριοποιήθηκε στο βαθμό τρία (3) / υψηλός κίνδυνος.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Προφήτου Ηλιού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ξηρολίβαδο.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας