alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016

Λόγω άστατου καιρού ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ οι εκδηλώσεις της δεύτερης ημέρας των 5ήμερων εκδηλώσεων ''ΣΤΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2016'' που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού από 1-5 Ιουλίου στο γήπεδο Σταυρού Ημαθίας.

Το πρόγραμμα της σημερινής μέρα μεταφέρεται για την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, με την συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και τους Τσανασίδη Γιάννη, Τοπαλίδη Βασίλη, την ορχήστρα του Σφακιανάκη Γιώργου και το κλαρίνο του Γκότσιου.

Την εξαίρεση των νέων καταθέσεων από τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων θα αφορά κατά κύριο λόγο η περαιτέρω χαλάρωση των

Κατηγορία Οικονομία

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την επιστροφή του Ηλία Αθανασιάδη.

Κατηγορία Αθλητικά

Στους Πανελλήνιους αγώνες ΑμεΑ που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα στις 2 και 3 Ιουλίου 2016 συμμετείχε ο χρυσός Ημαθιώτης αθλητής Νίκος Τουλίκας με προπονητή τον Νικηφόρο Μπελαγιάννη.
Στου σημερινούς αγώνες στα 5000 μέτρα ο Νίκος Τουλίκας τερμάτησε ΠΡΩΤΟΣ με χρόνο 21.55.32 και πήρε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο

Κατηγορία Αθλητικά
Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 20:22

Νέος Δκτης στο Νοσοκομείο Βέροιας

Συνεχίζεται ο διορισμός νέων διοικητών στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε άλλα 31 ονόματα νέων διοικητών νοσοκομείων έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Μεταξύ άλλων

Το καφέ Staθmos στην Αλεξάνδρεια σας δροσίζει τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού με παγωμένες μπύρες...

Απολαύστε κάτω από την σκιά

Τις συνέπειες από την εφαρμογή των σκληρών μέτρων που ψηφίστηκαν στις αρχές του περασμένου Μάη και προβλέπουν αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών βιώνουν ήδη οι αγρότες της χώρας που έρχονται αντιμέτωποι και με τα ακραία καιρικά φαινόμενα,

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Αφήστε, αυτή τη βδομάδα έχω πολλά νεύρα. Τελείωσε η διαμάχη Γκιουρτζή – Κιρκιλιανίδη. Όχι, όχι δεν αγαπήθηκαν, απλά.... τελείωσαν. Όπως όλα

Με ποντιακό γλέντι άνοιξαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου οι πενθήμερες εκδηλώσεις «Σταυριώτικα 2016» που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού «Η Πρόοδος», στο αθλητικό στάδιο του χωριού.

Οι εκδηλώσεις

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας