alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

«Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Ιωακειμίδη.

Κατηγορία Αθλητικά

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ"

Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε από τα μέλη και τους φίλους του ανδρικού τμήματος Μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού

Κατηγορία Αθλητικά

Ένα από τα μεγαλύτερα D.I.Y φεστιβάλ στην Ελλάδα. Ατόφια βρώμικη underground μουσική, με 30 και βάλε μπάντες, ελεύθερο κάμπινγκ και punk 'n roll καταστάσεις, για τρεις ημέρες στα Πλατανάκια της Βεργίνας.

Με πρωτοβουλία του προπονητή κ. Σάκη Παγγούρα, με τη σύμφωνη γνώμη του πρώην τερματοφύλακα σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας Νίκου Αναστασόπουλου και αδελφού του

Κατηγορία Αθλητικά

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας ενός ακόμη ποδοσφαιριστή

Κατηγορία Αθλητικά

Η συγκομιδή των συμπύρηνων ροδάκινων έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό κίνδυνο για την παραγωγή.

Κατηγορία Αγροτικά

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας σας ανακοινώνει τα εξής:

Την Κυριακή 24 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς.

Εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, για την αυγουστιάτικη πανσέληνο διοργανώνει και φέτος το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά., θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, ημέρα της πανσελήνου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις υπηρεσίες του υπουργείου και ιδιαίτερα προς το φυλακτικό προσωπικό για την υποστήριξή του στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, τις οποίες κάθε χρόνο το κοινό αγκαλιάζει με τη μεγάλη συμμετοχή του.

 Στην Ημαθία θα απολαύσουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στον αύλειο χώρο του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών στη Βεργίνα, στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας και στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας.

468

 

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

404
402

               

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας