alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πραγματοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής του ομάδας.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πραγματοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής του ομάδας.

Κατηγορία Αθλητικά

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας της μπαίνει η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που ανακοίνωσε επίσημα την ημέρα και την ώρα αυτής.

Κατηγορία Αθλητικά

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη ανάδειξη των 337.000 δικαιούχων στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ έτους 2016.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 10:02

Τα παιδιά της άνοιξης ευχαριστούν

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμεΑ) « Τα Παιδιά της Άνοιξης », ευχαριστούν θερμά:

Την κυρία ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2016, που αναμένεται να κρίνουν το μέλλον χιλιάδων υποψηφίων – Δείτε τις τελευταίες εκτιμήσεις για όλες τις σχολές

Κατηγορία Εκπαίδευση

Εγκύκλιο που αποκαλύπτει πλήρως την απίστευτη φορολογική αύξηση για 350.000 φορολογούμενους με εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

Κατηγορία Αγροτικά

Σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας και ώρα 9.00΄, η κοινωφελής επιχείρηση φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση
“Μπες και εσύ στον κύκλο της αγάπης”

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας