alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

H Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας διοργανώνει για τα παιδιά όλης της περιφέρειας μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κατασκηνωτικό της πρόγραμμα " ΜΠΑΣΚΕΤΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2016 " σε συνεργασία με την κατασκήνωση YUPPI

Κατηγορία Αθλητικά

Το  Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου το ¨¨Τσινάφορο'' στο Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν μέλη

Σε Πέλλα και Ημαθία δυστυχώς συνεχίζεται ο ακήρυχτος πόλεμος σε βάρος του περιβάλλοντος, με συνέπειες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.

Συνελήφθη σήμερα (23-07-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 34χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Κατηγορία Αστυνομικά

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Στην εφαρμογή της απόφασης για τη χαλάρωση των capital controls προχωρά άμεσα μετά το πράσινο φως στη σχετική πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδας, που δόθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η δημοσίευση στο ΦΕΚ που

Κατηγορία Οικονομία

Σήμερα, Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, θα ενεργοποιηθεί, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καρπουζάκια μου πολύ πολύ καλημέρα σας. Συνηθίσαμε να λέμε «μπράβο ρε παιδιά, η εκδήλωση σας ξέσκισε» σε έναν σύλλογο που πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις του. Δεν ήξερα ότι πρέπει να δίνουμε δημόσια τα εύσημα και σε κάποιον

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας