alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 216 πραγματοποιήθηκαν στη  Μελίκη Ημαθίας Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της πολιούχου Αγίας Παρασκευής.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στην Κορυφή Ημαθίας Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής.

Παρουσία του νέου προέδρου της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. Σαμαρά Δημήτρη, μελών του Δ.Σ. , προπονητικού team και των παιχτών πραγματοποιήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας όπου τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Κατηγορία Αθλητικά

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης Manager’s Office (www.managersoffice.net) θα διοργανώσουν σεμινάριο B2B Πωλήσεων διάρκειας 2 ωρών στις 3 Σεπτέμβρη του έτους 2016 και ώρα 18:00.
Σκοπός του σεμιναρίου

Κατηγορία Οικονομία

Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης του βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου και άλλων πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για μια δεύτερη ευκαιρία στους εντίμως πτωχεύσαντες επαγγελματίες και επιχειρηματίες. «Προτάσεις για την στήριξη των έντιμων

Περίοδο χάριτος δύο ετών για πληρωμές δόσεων και ενός έτους για τόκους, ρύθμιση της οφειλής σε δόσεις διάρκειας δέκα ετών και σημαντικό ποσοστό διαγραφής οφειλόμενου κεφαλαίου, προβλέπει το σχέδιο

Κατηγορία Αγροτικά

Ο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ πραγματοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου στο γήπεδο του Βρυσακίου όπου τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Κατηγορία Αθλητικά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το νησί της Χίου έπειτα από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στη νύχτα στο νότιο τμήμα. Ειδικότερα, με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που

Κατηγορία Αστυνομικά

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, εκτιμώντας ότι η περίοδος που διανύουμε, είναι περίοδος έντονων πολιτικών διεργασιών, με σαφείς προσανατολισμούς εκλογικής ετοιμότητας, αποφάσισε να διοργανώσει πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η εκδήλωση θα

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας