alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας σας ενημερώνει ότι λόγω σοβαρού προβλήματος αναβάλλει την εκδήλωση που ήταν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου στη Βέροια.

 ''Ζητάμε συγγνώμη από όλες τις ΟΝΝΕΔίτισσες, όλους τους ΟΝΝΕΔίτες, τους καλεσμένους και το κατάστημα που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση. Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας θα είναι κοντά σας στο μέλλον με μεγαλύτερες και δυναμικότερες εκδηλώσεις.''

ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 22:56

΄΄Χρυσοβαλάντεια 2016'' στο Σχοινά

Η Αθλητική Ένωση Σχοινά διοργάνωσε το ετήσιο πανηγύρι του χωριού ΄΄ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΕΙΑ 2016΄΄ το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουλίου μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Πλήθος κόσμου

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής εντάχτηκε σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου στο δυναμικό του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.
Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κυριάκου Καθρέπτη, μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ΄΄Οι Κομνηνοί΄΄ διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα καλοκαιρινό ποντιακό γλέντι την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Πλατέος με μεγάλα ονόματα της ποντιακής μουσικής.
Στο τραγούδι

Πρώτη συγκέντρωση -προπόνηση για την ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου. Οι παίχτες της νεοφώτιστης ομάδας της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του

Κατηγορία Αθλητικά

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις ακριβείς ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Συγκεκριμένα, ΙΚΑ και Δημόσιο θα πληρώσουν τις συντάξεις Αυγούστου 2016 στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη, ενώ ΟΑΕΕ και ΟΓΑ την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, Δευτέρα.

Αναλυτικά:

Κατηγορία Οικονομία

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι στις 28 /07/2016 ημέρα Πέμπτη από 08:00 π.μ εως και 12:00 μ.μ , θα γίνει διακοπή νερού , για την αποκατάσταση προγραμματισμένης βλάβης ύδρευσης ,στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρείας ύδρευσης στις παρακάτω οδούς :

Είχαμε τονίσει την πολύ καλή πρωτοβουλία με προεξάρχοντα τον Σάκη Παγγούρα αλλά και τους αδελφού του αδικοχαμένου Βαγγέλη, Νίκου για τη διεξαγωγή στη μνήμη του ενός τουρνουά σε ετήσια βάση.

Κατηγορία Αθλητικά

Εγγυημένη απασχόληση έξι μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα εξασφαλίσουν 26.000 άνεργοι ηλικίας 29 έως 64 ετών, που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα θα

Κατηγορία Οικονομία

Την Τρίτη 26 Ιουλίου το απόγευμα τελέσθηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας