alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016

Το Πλατύ Ημαθίας γράφει ιστορία στις 8, 9, 10 Ιουλίου 2016... για δεύτερο καλοκαίρι σε μία μεγάλη 3ήμερη πολιτιστική - μουσική γιορτή, τα 2α ΚΟΜΝΗΝΑ που διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ¨Οι Κομνηνοί¨υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάκη Φιλιππόπουλου και με χορηγό επικοινωνίας το alexandriamou.gr!

Για τρεις ... νύχτες, ο χρόνος σταματά και αποκτά μία διάσταση ξεχωριστή: δημοφιλείς καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και θα αποτελέσουν την πιο δυναμική, πολυδιάστατη μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού.

Παρασκευή 8 Ιουλίου - 21.00 - Δημοτικό σχολείο Πλατέος 2ο Festival παιδικών παραδοσιακών συγκροτημάτων

- 14 χορευτικά τμήματα από συλλόγους της Κεντρικής Μακεδονίας
- Παρέλαση με αφετηρία τον Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου
- 5 ορχήστρες
- Χοροί από όλη την Ελλάδα και τις αλησμόνητες πατρίδες

Σάββατο 9 Ιουλίου - 21.00 - Δημοτικό σχολείο Πλατέος

¨Άκου εν΄όνειρο, ψυχή μου...!!! Μουσική, χορός, αφηγήσεις και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή μας...

- η πιο εντυπωσιακή έναρξη που έγινε ποτέ
- ενδυματολογικό εύρημα ύψους 6μ. με φαντασμαγορική προβολή video
- τα πιο εντυπωσιακά κείμενα και τα πιο γνωστά τραγούδια του πόντου από τις πιο φρέσκες φωνές του τόπου μας
- χοροί από Πόντο- Κρήτη- και λαϊκοί χοροί από τα τμήματα των κομνηνών ( ευρηματικά σκηνικά)

- Ποντιακό γλέντι με τους δημοφιλείς Κ. Καραπαναγιωτίδη, Ανέστη Μωϋσή και Χρήστο Ασδαρίδη με τις ορχήστρες τους

Κυριακη 10 Ιουλίου - 21.00 - Δημοτικό σχολείο Πλατέος... μαζί με ψυχή

Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης
Μαζί... με ψυχή!
Ένα μαγικό μουσικό ταξίδι υψηλής αισθητικής και συγκίνησης με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη σε μια εκρηκτική αδελφική συμμαχία, για μία μοναδική συναυλία, που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα» και θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Ποντίων Πλατέος ¨Οι Κομνηνοί¨ στις 10 Ιουλίου 2016 στις 21.00 στο Δημοτικό σχολείο Πλατέος!

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται και αυτό το καλοκαίρι με δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει...
«μαζί...με Ψυχή», ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος, ανταμώνουν με σπουδαίους συνθέτες, συνομιλούν με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό και παντρεύουν μουσικές του κόσμου από έρωτα τρανό και μας πείθουν με μια μοναδική ροή ρεπερτορίου για την παγκόσμια διάσταση της Ελληνικής μουσικής.
Μια μοναδική μουσική πανδαισία και μια ομάδα 7 εξαιρετικών μουσικών συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της Ελλάδας ικανή να μας απογειώσει , να μας εκπλήξει, να χαϊδέψει τα αυτιά μας και να αναταράξει τις ψυχές μας!

Οι γνώστες της μουσικής παράδοσης αλλά και οι fan του world music ορκίζονται στο όνομά τους, μαγεύουν σε κάθε εμφάνισή τους, παντρεύοντας την παράδοση των προγόνων τους και μουσικές απ’ όλο τον κόσμο με μοναδική δεξιοτεχνία και δύναμη ψυχής. Από ποντιακά τραγούδια και χορούς ως τα πιο απαιτητικά κομμάτια της σύγχρονης δυτικής κλασικής μουσικής και από Καζαντζίδη έως συνθέσεις των ίδιων.

Ραντεβού λοιπόν στο Πλατύ Ημαθίας Για τρεις ... νύχτες μοναδικές κι ονειρεμένες...!!!

Επιμέλεια έρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ&ΠΚ. Α 2016 στην Καβάλα 5η θέση στο μήκος και 8η στα 80 μέτρα με 10.97δευτερόλεπτα η Φωτεινή Τριανταφυλλοπούλου στο μήκος έκανε 5,17 μ.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων & Νεανίδων Λουτρού Ημαθίας διοργάνωσε μια υπέροχη Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Κυριακής  το Σάββατο 2 Ιουλίου στον προαύλιοχώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Κερδίστε ένα tablet ή ένα από τα αθλητικά είδη και αξεσουάρ κολύμβησης, προσφορά του συλλόγου και των χορηγών του.
Γραφτείτε στα

Κατηγορία Αθλητικά

«Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος σύσσωμη συγχαίρει τον αθλητή Νίκο Τουλίκα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ( χρυσό μετάλλιο ) στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ και

Κατηγορία Αθλητικά

«Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του CLLD/LEADER (Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 5η του μηνός Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔ Ημαθίας, ένας 30χρονος από τη Θεσσαλονίκη είναι ο δράστης της κλοπής του ιατρικού μηχανήματος από το νοσοκομείο Βέροιας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Με τον Σωκράτη Μάλαμα ξεκινούν απόψε στο θέατρο Άλσους οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ. Εξάλλου, καλοκαίρι, συναυλία και Σωκράτης Μάλαμας είναι ένας συνειρμός αναπόφευκτος!

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας