alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Πετκάκη.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Βέροιας θα πραγματοποιήσει ενημέρωση την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στον χώρο του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΚΕΓΕ) στο Μακροχώρι (απέναντι από το ΕΑΚ Μακροχωρίου) στις 18:00 με θέμα:

Κατηγορία Αγροτικά

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ιδιαίτερα ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή που ξεκίνησε από την 1η Απριλίου 2016, η ΔΕΗ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τους 290.000 πελάτες της που έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 09:54

Παραμονή Κάτσι στην ΑΕ Σχοινά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Εριόλ Κάτσι ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕ Σχοινά.

Κατηγορία Αθλητικά

Μοναδικές και άκρως καλοκαιρινές στιγμές θα ζήσουμε την Κυριακή 31/7/2016 μετά τις 17:00 στο beach bar Χαλαρά, κάτω από το Κάστρο του Πλαταμώνα στην παραλία του Ν. Παντελεήμονα.

 Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Σήμερα διαβάζετε το τελευταίο καρπούζι για το καλοκαίρι. Να κάνω και κανένα μπάνιο και εγώ σαν άνθρωπος (μπας και στρώσω το μαύρισμα του φαντάρου που πήρα, ξέρετε, χέρια μέχρι μπράτσο, πόδια μέχρι γόνατο, πρόσωπο και τρίγωνο στο στήθος). Το Σεπτέμβρη όμως ανανεωμένος, το ελπίζω, επανέρχομαι.

Και ενώ ο Δελιόπουλος για άλλη μια φορά μας επιβεβαιώνει πως το νερό του κολυμβητηρίου δεν έχει ολικά κολοβακτηριοειδή και εντερόκοκκους εντερικής προέλευσης (omg) έρχεται ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης να μας πει ότι τον ενέπνευσε ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει. «Η Κεντρική Μακεδονία υπήρξε πρωταθλήτρια με τον Τζιτζικώστα στο τιμόνι της, στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ με ποσοστό 114%».

Επίσης υπήρξε πρωταθλήτρια κύριε Καλαϊτζίδη μου, προσθέτω εγώ και στα κουνούπια. Βγαίνουμε έξω και είναι σαν να έπεσε επιδημία ανεμοβλογιάς. Όλοι με κάτι κόκκινα σπυριά και φαγούρα στο φουλ. Δεν ραντίζουμε Ιούνη μήνα αντιπεριφερειάρχα μου. Από τον Απρίλη τους σκοτώνουμε τους γόνους ώστε να περάσουμε όσο γίνετε πιο ευχάριστα το καλοκαίρι μας.

Τελικά, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ψηφήσαμε κάποιους ανθρώπους. Τι φλασιά φάγαμε μέσα στο παραβάν και είπαμε «θα την ρίξω σ΄ αυτόν». Εγώ προσωπικά (δεν παίρνω όρκο) ψήφισα αυτούς που νόμισα πως ήθελαν μια καριέρα. Όχι για να γίνουν επαγγελματίες πολιτικοί αλλά γιατί πίστευα ότι όσο περισσότερο μένεις τόσο θα σκοντάφτεις πάνω στο πρόβλημα, άρα κάποια στιγμή θα το λύσεις. Τελικά αποδεικνύεται ότι ήθελαν ένα μισθό. Κάποιοι φέρνουν την ευτυχία όπου και αν πηγαίνουν. Άλλοι απ’ όπου και αν φεύγουν.

moyf1

Προχθές έκανε δήλωση η Καρατζιούλα, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας για τον χαρακτηρισμό των αρχαιολογικών χώρων. «Στις καθημερινές επαφές με τους πολίτες είναι σύνηθες φαινόμενο το να γινόμαστε δέκτες παραπόνων για τις μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις στον χαρακτηρισμό χώρων ως ιδιαίτερου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ή μη». Χαχαχαχαχχαχαχαχα.

Τι θέλει να μας πει η ποιήτρια, ότι με όλα τα βάσανα που έχει ο κόσμος αυτή την περίοδο τη σταματάνε στο δρόμο και τη ρωτάνε πως πάνε τα αρχαία; Ρατσιστής δεν είμαι ούτε φαλλοκράτης αλλά θα το πω. Άντε πάνε να μάθεις πως γίνετε η μπεσαμέλ κυρά μου και μετά έλα να μας τρελάνεις. Περπατάω στη Βετσοπούλου και από παντού ακούω φωνές. «Θα χαρακτηριστούν άραγε αρχαία τα λουτρά στο Νησί, 2 πέτρες έξω από τη Ραψομανίκη στις οποίες κατούρησε ο Σωκράτης θα γίνουν αρχαιολογικό μνημείο;».

Ο κόσμος ζει με αυτές τις απορίες, χάσαμε τον ύπνο μας. Πιστεύεις κυρία μου ότι αν σταματήσεις κάποιον στο δρόμο και τον ρωτήσεις πόσο έχει το 5λιτρο το λάδι θα σου πει «χέστηκα για το λάδι, αυτό που με καίει είναι αν θα χαρακτηριστεί αρχαίο ο μπιντές του Μεγάλου Αλεξάνδρου;».
Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από αρχαία. Αυτά είναι η προίκα μας και η περιουσία μας. Αλλά ξύπνα επιτέλους κυρία Καρατζιούλα μου, το αν μείνει άλλο ένα χρόνο ένα μνημείο αχαρακτήριστο δεν θα πάθει τίποτα. Στο 2016 ζεις, δες τι γίνετε γύρω σου. Αληθεύει ότι πριν κανένα μήνα κυρία Καρατζιούλα μου βρέθηκε ένα άγαλμα που σου μοιάζει τρομερά; Μήπως καίγεσαι αυτό να χαρακτηρίσεις;
mouf4

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την άλλη αρχαίο δεν τον λες αλλά ότι πρέπει να χαρακτηριστεί και επίσημα βλάκας το λες. Το είπαν το χαϊβανάκι ότι η σύλληψη του έγινε επί χούντας και αυτός νόμισε ότι πήγε εξορία. Πολιτικός κρατούμενος δήλωσε.

mouf3

Η χούντα έφτιαξε δρόμους, κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά αλλά δεν θα τις συγχωρέσουμε ποτέ που έκανε πολιτικό κρατούμενο τον Κούλη σε ηλικία μόλις 6 μηνών. Αν είναι έτσι να σας πω και γω ιστορίες που γεννήθηκα το 1971 από την επιστράτευση που μέσα στη βαβούρα έχασα την πιπίλα μου να πάθετε πλάκα.

Παιδιά μέχρι 6 ετών, αν οι γονείς δεν σας παίρνουν παγωτό όποτε θέλετε, βγείτε στα μπαλκόνια και φωνάξτε πως είστε πολιτικοί κρατούμενοι. Μη φοβάστε, ο δρόμος άνοιξε. Ζούμε στη χώρα που ο Κούλης ήταν πολιτικός κρατούμενος, ο Τσίπρας είναι αριστερός και ο Ολυμπιακός αδικείται από τη διαιτησία. Τι άλλο θα δουν ακόμα τα μάτια μας. Κυριάκο μου δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πρώτη φορά πολιτικός κρατούμενος της χούντας ηγείται ενός κόμματος που τα μισά στελέχη του είναι φιλοχουντικοί.

mouf2

Έχω περάσει και γω πολιτικός κρατούμενος μια φορά στα 8 μου όταν με κυνηγούσε η μαμά μου να φάω συκώτι και κρυβόμουν στην ντουλάπα. Τώρα που το σκέφτομαι άλλη μία φορά που.......

Το καλύτερο βιογραφικό της χώρας έγινε ακόμα καλύτερο.

Καρπουζάκια μου αυτό ήταν. Ένα μήνα θα σας απαλάξω από την παρουσία μου. Κάποιοι θα χαρούν ιδιαιτέρως αλλά θα τους πω ότι ....δεν πέθανα.

Από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί, με γεμάτες μπαταρίες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για άλλη μια φορά που αγκαλιάσατε με τόση θέρμη το Καρπούζι και το ανεβάσατε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων σας.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και ανανεώνω το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. Δεν είναι απειλή, απλή υπενθύμιση.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας