alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου και πορεία στο κέντρο του χωριού πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου κάτοικοι του Πλατέος, διαμαρτυρόμενοι για το θέμα της μεταφοράς του Λυκείου στην Κορυφή.

Στην 4η κατά σειρά μέρα των εκδηλώσεων ''ΣΤΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2016'' που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σταυρού Ημαθίας ΄΄η Πρόοδος΄΄ από 1-5 Ιουλίου, συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξεχασμένης

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε  η προβολή της παιδικής θεατρικής παράστασης "Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ" από την παιδική

σκηνή Ροντίδη.

Πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Καστοριάς

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και

Κατηγορία Αθλητικά

Το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου, η αίθουσα του Επισκοπείου Αλεξάνδρειας γέμισε από μικρά και μεγάλα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για να δημιουργήσουμε ένα τμήμα διδασκαλίας παραδοσιακών χορών.

Καθορίστηκε η μοναδιαία τιμή για την προσωρινή έκτακτη ενίσχυση στους παραγωγούς στους τομείς της κτηνοτροφίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν.(ΕΕ) αριθμ. 1853/2015 της Επιτροπής και Υπουργικής Απόφασης που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη.

Οι πληρωμές των κτηνοτρόφων ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας. Το ποσό που αναλογεί ανά επιλέξιμο βοοειδές είναι 15,28€. Το σύνολο των επιλέξιμων προς ενίσχυση ζώων ανέρχεται σε 147.759 βοοειδή και η κοινοτική χρηματοδότηση ανέρχεται σε 2.258.253€.

www.dikaiologitika.gr

Κατηγορία Αγροτικά

Εως σήμερα 4/7 το μεσημέρι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στον ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενοι για 2.500 προσλήψεις στα hot spot με την κοινωφελή εργασία.

Κατηγορία Οικονομία

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας