alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016

Παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨στα πλαίσια της Αγροτοεμπορικής Έκθεσης ¨ΣΤΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2016¨ στους δρόμους του Σταυρού Ημαθίας την Τριτη 5 Ιουλίου 2016.

Από το ΙΚΤΕΟ Αλεξάνδρειας- Σπύρος Ζερβός ζητείται ελεγκτής ΙΚΤΕΟ.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο ΤΕΙ μηχανολόγων μηχανικών, μηχανικών οχημάτων, ηλεκτρολόγων μηχανικών, ηλεκτρονικών μηχανικών, ναυπηγών μηχανικών, μηχανικών τεχνολογιών αντιρρύπανσης.

Τηλ.επικοινωνίας: 2331060066
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Αρχική

Τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Κατηγορία Εκπαίδευση

70 χρόνια οι Αεροπρόσκοποι ανοίγουν τα φτερά τους και ταξιδεύουν στο γαλάζιο ελληνικό ουρανό. Βασισμένοι σε αυτή την ιδέα, αερόστατο σε κλίμακα ταξίδεψε στο Σύστημα των Αεροπροσκόπων Αλεξάνδρειας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της πόλης μας .

Μια αεροπροσκοπική γιορτή στήθηκε γύρω από αυτό, ανοιχτή στο κοινό και σε όλα τα μέλη μας. Κάθε Σύστημα που συμμετέχει τοποθέτησε το λογότυπο του και το θυρεό της Περιφερειακής Εφορείας που ανήκει, στο αερόστατο και στο χάρτη των πτήσεων. Στη συνέχεια το αερόστατο αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό του. Η δράση θα ολοκληρωθεί με την απογείωση του αερόστατου στο τελικό σταθμό του Ιπτάμενου Ταξιδιού μαζί με όλα τα σήματα.

Συμμετοχή Στελεχών των Ομάδων Αλεξάνδρειας στην Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους
Σε εφαρμογή του ετησίου προγράμματος της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια διοργάνωσε Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους (Ε.Ε.Χ.Β.) στην Αγία Τριάδα, περιοχή Βροντού Ολύμπου. Η Ε.Ε.Χ.Β. αποτελείται από τρία στάδια:
Α. το στάδιο της προετοιμασίας
Β. το στάδιο της δράσης
Γ. το στάδιο της παρουσίασης.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν 8 στελέχη (παιδιά γυμνασίου): Τάνια Μοσχοπούλου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Δήμος Καλομενίδης, Μαργαρίτα Φυλακτάκη, Βάσια Σαρρή, Δημήτρης Πλατσάς, Θεοδώρα Τσιαπανίτη, Αθηνά – Παρθένα Θυμιοπούλου, μαζί με 2 συνοδούς από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

 

 

Κατηγορία Γενικά

Διαβεβαιώσεις σύντομης επίλυσης του φλέγοντος ζητήματος των εκτιμητών του ΕΛΓΑ απέσπασε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία Οικονομία

Αγαπητοί Συνάδελφοι,σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις του παρόντος έτους θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου και θα λήξουν την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας Α.Ε. – ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. του τοπικού προγράμματος που αφορά στο Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Σήμερα μετά τις 12.00 το μεσημέρι θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ενοποίηση των σχολών υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, σύσταση μονάδας μελετών και κατασκευών και υπηρεσίας αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας