alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων θα ισχύσουν στην Ημαθία ενόψει και της θρησκευτικής πανήγυρης στην Ιερά Μονή Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας κατά το διάστημα 13-15 Αυγούστου.

Κατηγορία Αστυνομικά

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στην Πέλλα εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου.

Κατηγορία Αστυνομικά

Έπειτα από πέντε συνεχή χρόνια που επιτράπηκε από τις τουρκικές αρχές η λειτουργία ανήμερα της Παναγίας, φέτος η σχετική άδεια ανακλήθηκε.

Έκθεση Εικαστικών ¨Φως & Χρώμα 2¨ του Διονυσίου Χατζόπουλου , λειτουργεί στο πλαίσια των εορτασμών της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Επισκοπείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Πλήθος κόσμου και

Μια δυνατή ανάσα δροσιάς με πτώση του υδραργύρου ακόμη και εννέα βαθμούς Κελσίου έρχεται τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα το τριήμερο του 15Αύγουστου, ενώ μετά το μικρό διάλλειμμα η θερμοκρασία θα πάρει και

Κατηγορία Γενικά

Ζητείται γαζώτρια με εργασιακή εμπειρία σε σταθερό ύφασμα σε βιοτεχνία του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Tηλ. επικοινωνίας: 6943 548481

Κατηγορία Γενικά
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 13:39

Συλλήψεις στην Ημαθία για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις χθες (10-08-2016) το απόγευμα σε περιοχές της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να

Κατηγορία Αστυνομικά

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 12/08/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα : από 08:00 π.μ εως και 12: 00 μ.μ , θα γίνει διακοπή νερού στη Τοπική Κοινότητα Νησίου για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης .

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

Εκ της Τεχνικής
Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας», που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Νομού Ημαθίας,

Δύο έως τρία «πεφταστέρια» το λεπτό θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι στρέψουν το βλέμμα τους προς τον καλοκαιρινό ουρανό, σήμερα το βράδυ έως τα χαράματα της Παρασκευής, οπότε και θα κορυφωθεί η πιο εντυπωσιακή «βροχή Περσειδών».

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας