alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το Δημοτικό Σχολείο Κορυφής παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου τη θεατρική παράσταση ΄΄ΚωμΟδύσσεια΄΄ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.

Οι μικροί πρωταγωνιστές

Τους 23 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Κατηγορία Αθλητικά

Τους 29 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Αστέρας Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αθλητικά

Τους 25 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε η ΑΕ Σχοινά.

Κατηγορία Αθλητικά

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σας καλεί στη βραβευμένη παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, την Τετάρτη 14-9-2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Μαθήματα ιππασίας για μικρούς και μεγάλους ξεκινά από τον Οκτώβριο ο Α.Σ.Α. Ζέφυρος.

Κατηγορία Αθλητικά


Χθές Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μετά τη λήξη της τελετής του Αγιασμού στο Γυμνάσιο Πλατέος οι γονείς των μαθητών Πρασινάδας και Κυδωνιάς αποφασίσαμε τα παιδιά μας να παραμείνουν στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, έχοντας και

Κατηγορία Εκπαίδευση

Σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 το βράδυ θα περικυκλωθεί η ΔΕΘ από ανθρώπους που θα χορεύουν Ομάλ για να μπουν στο βιβλίο Γκίνες.

Στις 23:00 το βράδυ, θα προσπαθήσει η Θεσσαλονίκη να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Στόχος είναι συγκεντρωθούν οι περισσότεροι άνθρωποι που θα χορέψουν ταυτόχρονα το ποντιακό χωρό Ομάλ. Το ρεκόρ θα γίνει υπό την μουσική των αδελών Τσαχουρίδη, που θα δίνουν συναυλία στη σκηνή της 81ης ΔΕΘ.

Προκειμένου να επιτευχθεί το ρεκόρ πρέπει όλοι να συντονιστούν και να "κλείσει" ο κύκλος γύρω από τη ΔΕΘ άμεσα και ομαλά μέσα σε περίπου 15 λεπτά.

Για το λόγο αυτό αναρτήθηκε ένας χάρτης που σχεδιάστηκε από τη ΔΕΘ για τη διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων.

Σε κάθε ένα από τα 36 σημεία θα υπάρχουν οι λεγόμενοι "συντονιστές". Η κίνηση του κόσμου προκειμένου να δημιουργηθεί ο κύκλος θα γίνει προς τα πάνω (Πύλη Εμπορίου, μεταξύ 15 και 16) και προς τα κάτω (Πλατεία ΧΑΝΘ μεταξύ 1 και 36).

Όλοι οι συμμετέχοντες στον κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στην κάμερα η οποία θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον κύκλο πάνω σε όχημα.
Έτσι θα ξεκινήσει ο χορός Ομάλ που θα καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ΄΄οι Κομνηνοί΄΄ θα είναι εκεί!

Έτσι θα ξεκινήσει ο χορός Ομάλ που θα καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

 

seleo.gr

Συναυλία με τον Πάνο Κατσιμίχα & τα Κίτρινα Ποδήλατα στη Βέροια στο θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 21:00 μμ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 08:30 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο στο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Τρικάλων Ημαθίας

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας