alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας: " Γιορτή λήξης.Μια ανάμνηση" Παρά το οτι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης οργάνωσε με τα παιδιά τη γιορτή λήξης, μια καλοκαιρινή καμπάνια Ανάγνωσης και δημιουργικότητας με την στήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και ΕΚΑΒ ανάμεσα στους οικισμούς Καβασίλων & Σταυρού Ημαθίας το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου ύστερα από τηλεφωνική κλήση αγνώστου που

Κατηγορία Αστυνομικά
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 21:41

Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στην Ημαθία

Στην Ημαθία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη. Συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και το βράδυ έδωσε συνέντευξη τύπου.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε την

Με την ΚΥΑ «Καθορισμός των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χρηματοδότησης Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους και έγκριση των σχετικών

Κατηγορία Γενικά

Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η παραλαβή και επεξεργασία τεύτλων για τη λειτουργία του εργοστασίου Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).

Έως τις 5 Οκτωβρίου έχουν προθεσμία να υποβάλουν την Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα νέων γεωργών που αναμένεται να προκηρυχθεί.

Κατηγορία Αγροτικά

Συγκεκριμένα διακοπές θα σημειωθούν στις ακόλουθες περιοχές:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Όσο πλησιάζουμε στο φθινόπωρο, όπως κάθε χρόνο, αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων στα πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας