alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στην ραδιοφωνική εκπομπή για τα ζώα "Εγώ κι συ μαζί" με τη Μαριάννα Καλαϊτζή θα είναι προσκεκλημένη η κ. Παπαποστόλου Κατερίνα, Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια Σκύλων &

Κατηγορία Αγκαλιάζω

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 1ης αγωνιστικής :

Κατηγορία Αθλητικά

Ο χώρος του δημοτικού αμφιθεάτρου αναβαθμίστηκε, ¨σφίζει από ζωή¨ και διαμορφώθηκε σε έναν πλήρη και λειτουργικό πολυχώρο πολιτισμού , αθλητισμού και αναψυχής όπως τον είχε περιγράψει εύστοχα το alexandriamou.gr σε παλαιότερο άρθρο του.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας ¨ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ¨,το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, διοργάνωσε εκδήλωση σε συνεργασία με τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και όχι μόνο,

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχαηλίδη, ο οποίος έκανε χατ-τρικ ο Άρης Παλαιοχωρίου επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της Θύελλας Σταυρού.

Κατηγορία Αθλητικά

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας (1η αγωνιστική)

Κατηγορία Αθλητικά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς :

Κατηγορία Αθλητικά

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

¨Καθαρίζεται¨ και ¨ευπρεπίζεται¨η πόλη της Αλεξάνδρειας από το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016 με τη συμβολή υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας και την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Τόκα.

Πρώτη νίκη για τη σεζόν 2016/2017 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα, η οποία συνδυάστηκε από τέσσερα γκολ και καλή εμφάνιση.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας