alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Α2 Ερασιτεχνική Ημαθίας (1ος όμιλος) 2016/2017

Κατηγορία Αθλητικά

Με το...αγαπημένο της σκορ στα περσινά παιχνίδια και το δεύτερο συνεχόμενο φέτος (2-1), η ΑΕ Αλεξάνδρεια «υπέταξε» την μαχητικότατη Ποντιακή Νεολαία Αράχου και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία Αθλητικά

Δυνατός αντίπαλος αποδείχθηκε ο ΚΕΥΡΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ που πήρε μια άνετη νίκη από το πρώτο ημίχρονο μέσα στο ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του

Κατηγορία Αθλητικά

Πριν την αναμέτρηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, ο Πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας της Αλεξάνδρειας, δώρησε μια φανέλα στα παιδιά του Μικτού

Κατηγορία Αθλητικά

Για την 3η αγωνισική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και της ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΡΑΧΟΥ.
Το τελικό σκορ βρήκε την

Κατηγορία Αθλητικά

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας (3η αγωνιστική)

Κατηγορία Αθλητικά

Ασυνείδητος πολίτης έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας.

Με τον αέρα που

Κατηγορία Αστυνομικά

Συγκεκριμένα διακοπές θα σημειωθούν στις παρακάτω περιοχές και τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Katerina Striaka ανάρτηση στο fb:

Εγώ σε αυτό το παιδί δεν μπορώ να αρνηθώ την μόρφωση του.Δεν μπορώ σαν άνθρωπος να το κάνω!Και ούτε έχω το δικαίωμα..

Σήμερα (23/9) προσκληθήκαμε

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ξεκινήσει η β’ φάση της Κοινωφελούς Εργασίας, που αφορά 34 δήμους σε όλη τη χώρα και στοχεύει στην πρόσληψη 6.328 ανέργων με οκτάμηνη σύμβαση απασχόλησης.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας