alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Χειροπιαστά στοιχεία του έργου του Επιμελητηρίου και προγραμματικές θέσεις που ταιριάζουν στον ρεαλισμό των επιχειρηματιών περιλαμβάνονται στις αναφορές του υποψήφιου Προέδρου του

Κατηγορία Γενικά

Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θέλει για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για

Πρώτοι θα περάσουν από «κόσκινο» οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι σε εφορίες και τελωνεία, αφού ξεκίνησε η αξιολόγηση στις υπηρεσίες τους. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση, όλοι οι

Κατηγορία Γενικά

Σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα καταβληθούν αύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ από τον ΕΛΓΑ.

Το υψηλότερο ποσό

Κατηγορία Αγροτικά

Xρειάστηκε να περάσουν 3 μήνες μέχρι να εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση για τα διόδια της Παμβώτιδας που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στις 14 Δεκεμβρίου, με κόστος για τα

Κατηγορία Οικονομία

Την Κυριακή 3  Δεκεμβρίου στο Κλειδί, στην κεντρική Πλατεία, η Τ.Κ. Κλειδίου με την συμμετοχή συλλόγων, ανάβουν  το  Αστέρι των Ευχών, Τραγούδι, χορός, παιχνίδια ,διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις,.,

Το πρόγραμμα «Τσάντα στο σχολείο» έχει εφαρμοσθεί ήδη πιλοτικά σε 25 δημόσια Δημοτικά Σχολεία, σε Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Κρήτη κ.α και από το 2018 θα επεκταθεί στα περίπου 4.400 Δημοτικά της χώρας.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η Σελήνη ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά και η απόστασή της από τον πλανήτη μας δεν είναι σταθερή. Έτσι, τόσο το κοντινότερο σημείο της (περίγειο), όσο και το πιο μακρινό (απόγειο), εμφανίζουν αυξομειώσεις από μήνα σε μήνα. Η μέση απόσταση Γης-Σελήνης (382.900 χιλιόμετρα) αυξάνεται κατά 5% περίπου στο απόγειο και μειώνεται κατά 5% στο περίγειο.

Σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα καταβληθούν αύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ από τον ΕΛΓΑ.

Κατηγορία Αγροτικά

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας επί τη εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας