alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο δημοφιλής ερμηνευτής, μαζί με τον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας, ο οποίος κέρδισε τελικά το στοίχημα κλείνοντας ραντεβού με

Ποντιακό γλέντι πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας & περιχώρων την Παρασκευή 21 Ιουλίου στον προαύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

O Aντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αλεξάνδρειας ενημέρωσε το alexandriamou.gr ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών στα χωριά του Δήμου θα αποκατασταθεί πλήρως εντός

Με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ συναντήθηκαν οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου (Ημαθίας) και Γιάννης Σηφάκης (Πέλλας).

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και το alexandriamou.gr σας προσκαλούν στη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Βασίλη Παπακωσταντίνου με τίτλο ''Όλα είναι για μας΄΄ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στο

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 22/07/2017

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργάνωσε το Φεστιβάλ Εθελοντισμού στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου.
Σκοπός του φεστιβάλ για ακόμη μία φορά ήταν η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης.

Το φεστιβάλ αποτέλεσε και φέτος έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.
Πλήθος κόσμου το επισκέφθηκε τόσο να γνωρίσει όλες τις ομάδες των εθελοντών από κοντά αλλά και να προσφερθεί να συνδράμει εθελοντικά σε μελλοντικές δράσεις τους.

Σε αυτό το φεστιβάλ οι Ζω.Ε.Σ., η ομάδα ζωοφιλικών ενημερώσεων που ιδρύθηκε από την Κατερίνα Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικό και Εκπαιδεύτρια Σκύλων στην πόλη μας το 2015 ανέλαβε την διαπαιδαγώγηση των μικρών επισκεπτών ζωοφιλικά απασχολώντας τους δημιουργικά αλλά και έκανε και στο αμφιθέατρο 9.84 μια σημαντική εισήγηση με τίτλο: «Παιδιά που κακοποιούν ζώα σήμερα, ενήλικες ψυχικά διαταραγμένοι αύριο» στα πλαίσια μιας ημερίδας για τον σχολικό εκφοβισμό και τη βία μέσα στο σχολείο. Την εισήγηση έκανε η κ. Προβατά Αρετή, Επικοινωνιολόγος και Εθελόντρια της ομάδας της Αθήνας.

Σημαντική πολύ στιγμή του φεστιβάλ ότι οι Ζω.Ε.Σ. διακρίθηκαν ανάμεσα σε άλλες ομάδες στην κατηγορία «Προστασία των Ζώων» και βραβεύτηκαν! Αυτό είναι μια σημαντική διάκριση για την ομάδα αυτή που ακούραστη εδώ και δύο χρόνια με έξοδα αποκλειστικά τόσο της δημιουργού της όσο και των εθελοντών της επισκέπτεται τα σχολεία της χώρας. Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι οι τρεις σκύλοι που ακολουθούν τη βασική ομάδα βρέθηκαν αδέσποτοι και πολύ κακοποιημένοι στην πόλη μας πριν λίγα χρόνια, εκπαιδεύτηκαν απόλυτα θετικά και μοιράζουν πλέον απλόχερα χαρά και αγάπη!

Σήμερα η ομάδα αριθμεί 21 ομάδες σε πολλά σημεία της Ελλάδας και στην Κύπρο και 68 εθελοντές που ολοένα αυξάνονται και στηρίζουν το όραμα για ριζική αλλαγή της ζωοφιλικής παιδείας μας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος που καθημερινά πλήττεται από την ανθρώπινη αναλγησία και αδιαφορία μέσω των ζωοφιλικών ενημερώσεων στους Έλληνες πολίτες ξεκινώντας από την ηλικία των 4 ετών!

Ψυχή του οράματος η τετράποδη Διώνη, που σφάχτηκε, πυροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και πετάχτηκε να πεθάνει αβοήθητη απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης μας το Σεπτέμβρη του 2011. Αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της, πάλεψε με τους δαίμονές της και σήμερα έχει συναντήσει πάνω από 40.000 παιδιά, ενώ έχει ξεκινήσει επισκέψεις σε πολλά ιδρύματα και νοσοκομεία της χώρας.

Η ομάδα Ζω.Ε.Σ. μέσα στα δυόμιση περίπου χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να επισκεφθεί με αποκλειστικά δικά της έξοδα και χωρίς καμιά οικονομική στήριξη από κάποιον επίσημο ή ανεπίσημο φορέα 210 σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) και έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια τόσο της κοινωνικοποίησης των τριών σκύλων που ανήκουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα όσο και μέσω των επισκέψεων τους σε χώρους που υπάρχουν παιδιά (σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φροντιστήρια κτλ) πάνω από 45.000 μαθητές!

Στους οποίους μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα ζώα, αφουγκράστηκε τις ανάγκες τους και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μεταδώσει αισθήματα ισορροπημένης και αληθινής φιλοζωίας. Στα πλαίσια της εκστρατείας για τα αδέσποτα ζώα μάλιστα του Δήμου Αγίου Δημητρίου τη σχολική χρονιά 2016-2017 σε όλα τα σχολεία του Δήμου τους κατάφερε και μίλησε για άδολη αγάπη σε όλους τους μαθητές όλων των Δημοτικών σχολείων αυτών, την οποία και έκλεισε πρόσφατα με την επίσκεψή της στις παιδικές τους κατασκηνώσεις στη Ραφήνα Αττικής.

Η ομάδα έχει συμμετάσχει παράλληλα σε πολλά φεστιβάλ για κατοικίδια ζώα. Σε 2 «international dog festival» στη Θεσσαλονίκη, στο «κατοικίδια εν δράσει» στην Αθήνα, στο «all about cats» στην Αθήνα, σε 2 vegan festival Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στην γιορτή της Άνοιξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στη γιορτή Μαγιού στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, στο φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στο Ναύπλιο, στη γιορτή Χριστουγέννων στην Ιωαννίδειο Σχολή στη Θεσσαλονίκη, σε πολλά φιλοζωικά μπαζάρ φιλοζωικών σωματείων.

Η δημιουργός της ομάδας παρουσίασε το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα σε πολλές ημερίδες με πολύ σημαντική την παρουσία της στην πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα σύμπραξης όλων των σχολείων της Ελλάδας που εκπονούν φιλοζωικά περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα στη Ράλλειο στον Πειραιά και με τίτλο εισήγησης: Παιδιά που κακοποιούν ζώα σήμερα, ψυχικά διαταραγμένοι ενήλικες αύριο:

Οι ζωοφιλικές ενημερώσεις σχολείων ως το μοναδικό μέσο ριζικής αλλαγής της ζωοφιλικής παιδείας της χώρας». Παράλληλα συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κηφισιά στην Αθήνα αλλά και ανέλαβε για όλο το χρονικό διάστημα της λειτουργίας του τις φιλοζωικές ενημερώσεις όλων των σχολείων που επισκέφθηκαν φέτος το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ενώ συμμετείχε στην έκθεση βιβλίου στην Ηλιούπολη στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2017.

Σε κάθε συμμετοχή της σε δημόσια δράση αναλαμβάνει την ζωοφιλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από τη δύναμη του θεατρικού παιχνιδιού αλλά και πολλών άλλων διαδραστικών και μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων. Με τη συνεργασία πολλών ειδικών όπως θεατρολόγων, μουσικών, ηθοποιών, ανιματέρ, μέσα από τη δύναμη της διάδρασης προσπαθεί να φέρει τα παιδιά σε βιωματική επαφή με τα ζώα και να τους εμφυσήσει την αρετή της ενσυναίσθησης.
Τον Απρίλιο του 2017 επεκτάθηκε και εκτός συνόρων καθώς συμμετείχε στο «All About Pets Festival» όπου και παράλληλα δημοσιοποίησε και την δημιουργία μιας ακόμη ομάδας στην Κύπρο.

Έχει άριστη συνεργασία με τη σχολή σκύλων οδηγών τυφλών Λάρα της οποίας και στηρίζει το έργο στα σχολεία αλλά και με το Άγγιγμα Ζωής με το οποίο στοχεύει να επισκεφθεί τους προαύλιους χώρους ορφανοτροφείων, ιδρυμάτων αλλά και νοσοκομείων όπου ζούνε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες.

Εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει συνεργασία με την ομάδα των Μυθοπλαστών που αποτελείται από τον συγγραφέα Μάνο Κρόκο και την εικονογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Λιάνα Δενεζάκη όπου μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν σε κάθε δημόσια δράση ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης μέσα στα σχολεία προσπαθούν να στήσουν ιστορίες και να αναδείξουν την προσωπικότητα του κάθε παιδιού πού γίνεται το ίδιο ο ήρωας της ιστορίας που ο ίδιος δημιουργεί.

Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εγκαινιάσει μια νέα δράση για την εισαγωγή του ενός από τους σκύλους της σε ειδικά σχολεία αλλά και σε ιδρύματα με άτομα με αναπηρίες και για το λόγο αυτό η δημιουργός της έχει ξεκινήσει τη φοίτηση της στο ετήσιο κοινοτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Ενώ ετοιμάζει τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ «Discover Dogs» στην Αθήνα όπου και θα αναλάβει και πάλι την πλήρη διαπαιδαγώγηση όλων των παιδιών που θα επισκεφθούν το φεστιβάλ αλλά και θα παρουσιαστεί το παραμύθι της Διώνης, της ψυχής αυτού του οράματος ως ο πρώτος οδηγός φιλοζωίας για μαθητές Δημοτικού, που θα γραφεί από τη Δημιουργό της ομάδας αυτής η οποία και έζησε αυτή την ιστορία αλλά και πάντα αναφέρει πως αυτό το όραμα θα είναι πάντα αφιερωμένο σε εκείνη.

‘’Η χαρά μου είναι τεράστια για το βραβείο αυτό δεν το κρύβω το οποίο και αφιερώνω φυσικά πρώτα από όλους στη Διώνη, που αγωνίστηκε για το ακατόρθωτο!Κάτι το οποίο δυσκολεύονται πολύ να πετύχουν οι άνθρωποι! Να συγχωρήσει και να ξεκινήσει από την αρχή! Και έπειτα σε έναν άνθρωπο που επάξια και το παρέλαβε εκ μέρους μου και στάθηκε αρωγός από την αρχή σχεδόν σε αυτό το όραμα, παραχωρώντας στις Ζω.Ε.Σ, δημόσιο βήμα σε όλα τα φεστιβάλ που διοργάνωσε αλλά και στα περιοδικά του.

Στον κ. Γουλιέλμο Βασίλη που σε μια εποχή που είχαμε το όραμα, είχαμε την στοχοθεσία, είχαμε την απεριόριστη διάθεση να αγωνιστούμε για αυτό, μα δεν είχαμε το μέσο για να πάμε εκεί που θέλουμε. Και μας εμπιστεύτηκε και μας το έδωσε απλόχερα. Και είναι σαφές πως αν δεν σε ξέρουν πώς θα σε καλέσουν στα σχολεία τους! Και χάρη σε αυτόν μας ξέρει σήμερα σχεδόν όλη η Ελλάδα!

Έπειτα σε όλους αυτούς τους ακούραστους εθελοντές που είναι δίπλα μου και πορευόμαστε μαζί. Δε θα τα είχα καταφέρει μόνη. Άλλωστε από το 2001 αγωνίζομαι μόνη μου ενάντια σε θηρία και τέρατα μέσα στα ελληνικά σχολεία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο www.alexandriamou.gr , χορηγό επικοινωνίας μας και το μοναδικό site του Δήμου Αλεξάνδρειας που στηρίζει από την πρώτη στιγμή αυτή τη Μεγάλη Ιδέα όταν άλλα σιωπούν αδικαιολόγητα!

Το βραβείο αυτό μας ανοίγει δρόμους και είμαστε έτοιμοι να τους βαδίσουμε. Γκρεμίζοντας οτιδήποτε αναχρονιστικό και επικίνδυνο και χτίζοντας νέα καινοτόμα μονοπάτια που θα αποδώσουν σημαντικούς καρπούς ζωοφιλικά μελλοντικά!».

 

Κατηγορία Αγκαλιάζω

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Προτελευταίο το σημερινό καρπούζι. Άλλο ένα έμεινε για να ξεκουραστώ και γω αλλά για να σας απαλλάξω και εσάς από τη χάρη μου για έναν μήνα.

Αυτή η βδομάδα και με εκνεύρισε αλλά και με διασκέδασε πολύ. Γεμάτη η ρουφιάνα. Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε και που για πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα να παρακολουθήσω για λίγο, έζησα μια στιγμή μοναδική. Με ψιλό-γιούχαραν οι απολυόμενοι των σκουπιδιών για αυτά που έγραψα γι΄ αυτούς. Στην ουσία, μου μίλησαν ευγενικά αλλά κάνοντας παράπονα για τα γραφόμενα μου.
Και καλά μου έκαναν φυσικά γιατί και γω όταν πάρω φόρα, το στόμα μου γίνεται..... ας μη πω καλύτερα. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί πολύ απλά κατάλαβαν ότι μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του άποψη, άσχετα αν αυτή δεν συμπίπτει με τη δική τους.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Ερυθρός σταυρός. Ένας «γερασμένος» συγγενής που απλά έμεινε στάσιμος. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι ο Ερυθρός σταυρός. Το έργο του είναι σύνθετο και βασίζεται στην άμεση ανταπόκριση και την εθελοντική προσφορά και δράση των πολιτών. Είναι μη κυβερνητικός οργανισμός και έχει βασικό στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, περιθάλποντας και στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, ηλικιωμένους, πρόσφυγες, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και γενικά όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.


Μέχρις εδώ καλά. Και βέβαια δεν χρειάζεται να έχουμε πόλεμο για να υπάρχει ο Ερυθρός αλλά τι από τα παραπάνω κάνει αποκλειστικά αυτός; Μπορώ να σας αναφέρω το Βοήθεια στο Σπίτι, διάφορους συλλόγους που μαζεύουν τρόφιμα και χρήματα για την υποστήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας, επιχειρήσεις που συνεισφέρουν και πολλά άλλα. Γιατί αυτά που κάνει ο Ερυθρός (και μιλάω για το δικό μας παράρτημα γιατί πανελληνίως το έργο του είναι τεράστιο) θα πρέπει να τα μεγαλοποιούμε; Μήπως επειδή κάνει και παρέλαση; Ή μήπως επειδή στήνεται στο αμφιθέατρο και περιμένει να λιποθυμήσει καμιά Ρουβίτσα για να της δώσει το φιλί της ζωής;


Για ποιο λόγο δικαιώθηκε αίθουσα μέσα στο Πνευματικό; Ο σύλλογος αγροτών δικαιούται; Μη ξεχνάτε ότι σε περίπτωση πολέμου αυτοί θα μας ταΐζουν.
Το ότι φέρουν ένα βαρύ όνομα δεν σημαίνει ότι κληρονομούν αυτόματα και το κύρος του ονόματος. Γιατί ντε και καλά έπρεπε να τους δοθεί αίθουσα στο πνευματικό; Είναι πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο ή είναι αχταρμάς και μπάτε σκύλοι αλέστε κέντρο; Δεν υπήρχε ελεύθερο γραφείο στο Κέντρο Υγείας; Γιατί δεν πήραν ένα παροπλισμένο σχολείο (στο Σχοινά για παράδειγμα);Γιατί δεν έφτιαξαν την αίθουσα που τους δόθηκε στις αποθήκες του συνεταιρισμού;Θα μου πεις αλλιώς είναι να βγαίνεις με τον φραπέ στην αυλή του σχολείου στο Σχοινά και αλλιώς στη βεράντα του πνευματικού. Το ότι κάποιοι πίσω τους φέρουν κάποια ονόματα που κουβαλάνε «σταυρούς» φαίνεται πως είναι αρκετό τελικά για να τους δοθούν τα πάντα.


Όσο για το ρόλο του τοπικού συμβουλίου μας κατατόπισε ο πρόεδρος Ράπτης πολύ καλά. Απλά λένε τη γνώμη τους, είπε. Πήρες Λυμπεράκη 750 ψήφους για να λες απλά τη γνώμη σου. Πήρες Ουσταμπασίδη 696 ψήφους απλά για να γνωμοδοτείς. Και δεν καθόσασταν σπίτι σας να πιείτε καφέ και τρέχατε να τις μαζέψετε για να είστε απλά... διακοσμητικοί!!!

Από αύριο λοιπόν να πάμε όλοι να συμπληρώσουμε μια αίτηση στο δημαρχείο για να πάρουμε και μεις γραφείο. Τώρα που τα σκοτώνουν όσο όσο. Και ύστερα θέλουμε να γίνουμε Ευρώπη. Εδώ δεν μπορούμε να γίνουμε Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η Ευρώπη μας μάρανε.
Έξω από το πολυπόθητο πνευματικό είδαμε και ένα κίτρινο κουτί. Άραγε αυτό έχει άδεια από τον δήμο ή είναι και αυτό τάξιμο του δημάρχου;Υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου παραχώρησης; Απόφαση δημοτικού συμβουλίου;

moufa 22 7 1

Αυτό είναι Ευρώπη αλλά θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να είναι νόμιμο. Αλλιώς ας πάει ο καθένας να βάλει ότι θέλει για να διαφημιστεί. Εγώ απλά ρωτάω, δεν κρίνω αν πρέπει να είναι εκεί ή όχι. Κάποιοι λένε ότι και οι θέσεις στάθμευσης των ποδηλάτων που υπάρχουν στο πλάι του κτιρίου δεν έχουν άδεια. Δεν μπορεί μωρέ να είναι και αυτές παράνομες, έλεος. Αλλά με όσα ακούμε και βλέπουμε, λες;
Και θα κλείσω το θέμα με ένα ερώτημα στον κύριο Στεφανάκη. Μπείτε στον κόπο κύριε πρόεδρε να δείτε το βίντεο και αν θέλετε μου απαντάτε.


Και πάμε λίγο πιο κάτω, στο Κλειδί. Μη βιαστείτε να πείτε «στο δικό μας Κλειδί, του δήμου μας δηλαδή» γιατί παίζει και να μην είναι. Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1886/2007 το Κλειδί είναι έξω από την αρμοδιότητα συντήρησης του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς η όποια δράση σταματά τον Πλάτανο.
Κι όμως ναι. Οι γραμμές του δρόμου μετά τον Πλάτανο στρίβουν για Πρασινάδα. Το Κλειδί αποτελεί πλέον ξεχωριστό κρατίδιο. Κάτι σαν το Άγιο Όρος δηλαδή. Μάλλον κάτι σαν το Βατικανό και από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Κλειδί-κανό.
Και ως είθισται θα πρέπει να έχει και τον δικό του άρχοντα. Κυρίες και κύριοι, ο πάπας Χαράλαμπος- Βενέδικτος- Τσολάκης ο πρώτος, είναι ο αρχηγός του νέου κρατιδίου. Βγήκε ο λευκός καπνός επιτέλους.

moufa 22 7 2

Και επειδή όλα στον δήμο μας λειτουργούν νόμιμα, ήρθε η Εστία Ρουμλουκιωτών να ταράξει αυτή τη νομιμότητα. Ένα μπάνερ το οποίο είχαν τοποθετήσει σε κολώνα για να διαφημίσουν την εκδήλωση τους, κρίθηκε παράνομο και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ. Οκ, κακή η ρύπανση του δημόσιου χώρου, μαζί σας... Πως όμως οι σύλλογοι θα κάνουν την δουλειά τους; Υπάρχουν χώροι, προκαθορισμένοι από τον δήμο γι΄ αυτό το σκοπό; Άραγε, δόθηκαν τα ίδια πρόστιμα και στα μπουζουξίδικα της Βέροιας που κάθε λίγο και λιγάκι μας τρίβουν τον Γονίδη στη μάπα μας; Η Νατάσα Θεοδωρίδου ακόμα κρέμεται. Της το στείλατε το τσεκ; Η αστυνομία που παίρνει το μπλοκάκι και γράφει, πρόπερσι που έκανε ετήσιο έβγαλε αφίσες; Σας θυμίζει κάτι αυτό;

moufa 22 7 3

Μπορεί πολύ έξυπνα να μη βάλατε επάνω στην αφίσα το ποιος κάνει το χορό αλλά οι ανακοινώσεις στα site το έλεγαν ξεκάθαρα. Αντί να κυνηγάμε τους ξένους που έκαναν το δήμο μας σκουπιδοτενεκέ με όσα μας κολάνε καθημερινά, μοιράζουμε πρόστιμα μεταξύ μας. Ας ρίξουμε μια δεύτερη ματιά, νομίζω αξίζει.
Το παρακάτω μπάνερ πήρε πρόστιμο κύριε Αλευρά μου ή είναι πολιτικός αγώνας και επιτρέπεται; Απλά ρωτάω για να μάθω τι επιτρέπεται και τι όχι.

moufa 22 7 4

Και επειδή είμαστε Έλληνες και μόνο εμείς μπορούμε να τα κάνουμε αυτά, δείτε που σταμάτησε ο χριστιανός να πουλήσει καρπούζια.

moufa 22 7 5

Όταν τον είδα κατούρησα στα γέλια. Επί ένα τέταρτο κατέβαζε καρπούζια και γυρνούσε δεξιά και αριστερά να βρει ψιλά. Βέβαια το τι μούντζα έφαγε από τα αυτοκίνητα που δεν ήξεραν από πού να περάσουν, δεν λέγεται αλλά εγώ είμαι μαζί του. Πρώτον γιατί πουλούσε καρπούζια και δεύτερον γιατί δεν κολλούσε αφίσες, απλά φώναζε. Εύγε.


Το τι σκαρφίζονται κάποια site για να ανεβάσουν την αναγνωσιμότητα τους και όχι μόνο δεν χωράει σε ανθρώπινο νου. Ο γέρος, η γριά και το ράουνταπ. Έλεος. Θα μου πεις, αυτοί μέχρι χθες έβριζαν τον δήμαρχο και ξαφνικά, εν μία νυκτί, αποφάσισαν ότι τελικά δεν κατουράει στραβά, στον γέρο και στη γριά θα κολώσουν...

Το ότι έχουμε τη «δύναμη» της πένας δεν σημαίνει ότι ο αναγνώστης πιστεύει όσα γράφουμε και δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει. Από αστείο μέχρι μαλάκα και από αντικειμενικό μέχρι «τα παίρνει». Τα πάντα μπορώ να δεχτώ αλλά ότι ο λύκος αλλάζει τρίχωμα, με τίποτα. Κάντε οικονομία αγαπητοί αιρετοί, εκλογές έρχονται, θα σας χρειαστούν...


Και θα κλείσω με τον εορτασμό προς τιμή του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στο 3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Πολύ ωραία γιορτούλα αλλά το τι είδαν τα μάτια μου δε λέγεται.
Είδα δύο αξιωματικούς με διπλωμένα μανίκια. Και το δίπλωμα χάλια αλλά και το μήκος ακόμα πιο χάλια. Δεν ξέρω αν έχει dresscode ο στρατός αλλά αν έχει, να τον τουφεκίσετε αυτόν που τον έβγαλε.

Είδα τον στρατηγό Γκαβαρδίνα και ταράχτηκα. Δεν νομίζω αλλά λιγάκι κόλλησα. Τα προσέχουμε αυτά στρατηγέ μου. Δεν μένουμε ποτέ χαλαροί.

moufa 22 7 6

Είδα την οικογένεια Δριστά με γυαλιά ηλίου λες και μόλις βγήκαν από κατάστημα Οπτικών. Αυτό είναι Ευρώπη φίλοι μου και αυτοί είναι οι νέοι Μπέκαμ του δήμου μας.

moufa 22 7 7
Είδα το θείο χωρίς μασέλα. Από τη μία καλά έκανε και δεν την έβαλε. Σου λέει θα κοιμηθώ που θα κοιμηθώ, μη την καταπιώ και τρέχω μέρα που είναι. Στην ίδια φωτογραφία είδα και τον Ράπτη να κοιτάζει τον φωτογράφο αντί να σκουντήξει τον μπάρμπα για να μην πέσει από το στασίδι. Δημήτρη μου, θα σε μαλώσω.

moufa 22 7 8

Αυτά για σήμερα. Καλά έκανε ο δήμαρχος και έδωσε την αίθουσα στον Ερυθρό Σταυρό για να ηρεμήσει και ο Μακρυγιάννης (όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν ξέρω και πρώτες βοήθειες για να τον σώσω) γιατί τον Στεφανάκη δεν τον είδα να πολύ-καίγεται.
Δήμαρχέ μου, το «είχα πάρει μια σωστή απόφαση αλλά δεν ξέρω που την έχω βάλει» εύχομαι να μη το βρεις ποτέ ξανά μπροστά σου.
Ένας μόνο θα μας σώσει. Σάκης Παντόπουλος. Με τόσες εκδρομές που έκανε για τα ΚΑΠΗ, σίγουρα είναι ο μόνος που μπορεί να τους φορτώσει όλους και να τους πάει κάπου να ξελαμπικάρουν. Σάκηηηηηηηηηηη σώσε μας.

moufa 22 7 9

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας