alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Κάποιος προχθές μου είπε κάτι και οφείλω να πω με ξάφνιασε. Ξέρετε γιατί οι

Ξεκίνησαν από την ΔΕΔΑ οι μελέτες κόστους-οφέλους για την σύνδεση και της Νάουσας με το φυσικό αέριο παράλληλα με τα δίκτυα διανομής Έδεσσας, Σκύδρας και Αριδαίας.

Κατηγορία Αθλητικά

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και στο δεύτερο αγώνισμα, το Banked Slalom, ο Κωνσταντίνος Πετράκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang2018. Ο Πετράκης πραγματοποίησε και τις τρείς διαδρομές του αγωνίσματος,

Κατηγορία Αθλητικά

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν διαιτητές της ΕΠΣ Ημαθίας. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της Super League, Δημήτρης Καραντώνης, με τον βοηθό της «μεγάλης» κατηγορίας, Γιάννη Καραγκιοζόπουλο, τον βοηθό Football League,

Κατηγορία Αθλητικά

Ο ΕΦΕΤ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στα προϊόντα ελαιόλαδου που αγοράζουν.


Συγκεκριμένα, για την καταπολέμηση της νοθείας στα τρόφιμα οργανώθηκε στο νομό Ημαθίας ευρείας κλίμακας επιχείρηση υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τη συμμετοχή τόσο των αστυνομικών αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσμα της επιχείρησης αυτής ήταν ο εντοπισμός διακινητών νοθευμένου ελαιολάδου καθώς και παράνομου εργαστηρίου παρασκευής και συσκευασίας νοθευμένου ελαιολάδου στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Ειδικότερα, στο εργαστήριο διαπιστώθηκε η ύπαρξη 310 λίτρων συσκευασμένων νοθευμένου ελαιολάδου, τεχνητώς χρωματισμένων, 820 λίτρων ηλιέλαιου, μεγάλος αριθμός υλικών συσκευασίας ελαίων (κενά δοχεία και καπάκια) συσκευασίες με χρωστικές σύριγγες και μεγάλος αριθμός αυτοκόλλητων ετικετών με διάφορες εμπορικές ονομασίες «εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων».

Ο ΕΦΕΤ υπενθυμίζει στους καταναλωτές:

α) να προσέχουν την ετικέτα του ελαιολάδου που πρόκειται να αγοράσουν όπου, εκτός της ονομασίας πώλησης του προϊόντος και των πληροφοριών για την κατηγορία του ελαιολάδου, πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται και ο αλφαριθμητικός αριθμός έγκρισης της μορφής EL-40-_ _ _ o οποίος είναι χαρακτηριστικός της μονάδας τυποποίησης,
β) να αποφεύγουν την αγορά ελαιολάδου από πλανόδιους και ανώνυμους πωλητές και
γ) στην περίπτωση υποψίας, λόγω ανεπαρκούς επισήμανσης, δελεαστικής τιμής ή οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΤ στο τηλέφωνο 11717.

 

Πηγή πληροφοριών:.dikaiologitika.gr,  ΔΤ ΕΛ.ΑΣ, ΕΦΕΤ

Κατηγορία Αστυνομικά

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελληνιες 2018 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.

Κατηγορία Εκπαίδευση

«Λευκές Νύχτες» στην αγορά της Βέροιας –μία την άνοιξη και μία το καλοκαίρι του 2018– διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, με την υποστήριξη

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Τριανταφυλλοπούλου Φωτεινή για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν!

Κατηγορία Αθλητικά

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2018 στο Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

1ο ΧΛΜ. ΠΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ 2333400152
EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Αγροτικά

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (17-03-2018) ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας