alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Την Πέμπτη 10 Μαϊου 2018 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εορτής των Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας.

Την Πέμπτη 10 Μαϊου 2016 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εορτής των Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας Πανηγυρικός

Ακόμα ένα πλούσιο σε δράση Σαββατοκύριακο 12-13/5 για την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας με τη συμμετοχή της ομάδας μας σε 3 τουρνουά:

Κατηγορία Αθλητικά

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους προβλέπονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή κατά περιόδους σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Πέμπτη (10-05-2018)

Α. Η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η Εύβοια

Β. Μέχρι τις βραδινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά

Γ. Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

2. Την Παρασκευή (11-05-2018)

Α. Μέχρι τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Β. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Κατηγορία Γενικά

O Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει σχετικά με την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των Πράξεων:

«Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics», (αφορά 500 άνεργους)

«Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής» (αφορά 900 άνεργους)

Τελευταία Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Παρασκευή 11 Μαϊου 2018

Συνολική επιδότηση 1.380 ευρώ

120 ώρες θεωρητικής κατάρτισης

260 ώρες πρακτικής άσκησης

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι που πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 25ο της ηλικίας τους.

2. Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

3. Να είναι απόφοιτοι Υποχρεωτικής/ Δευτεροβάθμιας/ Μεταδευτεροβάθμιας/ Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

4. Να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα.

5. Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/ φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

6. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και όσοι έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης προγενέστερα, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης (δράση κατάρτισης ή απασχόλησης) κατά το διάστημα του τελευταίου εννιαμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

7. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μια μόνο Διοικητική Περιφέρεια. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η εκ των υστέρων αλλαγή Διοικητικής Περιφέρειας.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στη σελίδα του Συνδέσμου βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος www.sbbe-edu.gr

Η Κατάρτιση θα υλοποιηθεί στις Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προειδοποιεί ότι τo προϊόν FOLAXAN της εταιρείας TERCON s.r.o. Τσεχίας που διακινείται μέσω διαδικτύου ως συμπλήρωμα διατροφής, προβαλλόμενο όμως με ενδείξεις (θεραπεία και πρόληψη των καρκινικών παθήσεων) που

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας